Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet cnm simdi daha net gordumm. Insallah guzel haberler verirsinz. Bence gidip test vermelisinz.

2-3 hafta içinde iğneden toplamda 2-3 tane vurmuşumdur o kadar :)

Mikroskop ise Arif beyinkinin aynısını bulup aldı eşim. 1400 civarıydı sanırım.

spermlerden 2- 3 tane varmış ama şuan hareket etmiyorlar. Sanırım bundan sonraki aşamada kuyruklarının biraz daha uzayıp canlanması ve sayılarının artması. Bu bile büyük mucize. Allahım inanamıyorum. Demek ki gerçekten imkansız değil. Allahım ol derse oluyor. İnşallah canlı sağlıklı spermlerde görürüz. Hepimize Allah nasip eder inşallahhhhh.

En kısa zamanda Arif beye yollayabilirsem, içim daha rahat edicek :)

canım hadi inşallah,çok net değil ama bende sol üsttekini sperme benzettim inşallah öyledir,
İğneleri tatil süresince vurdurmadınızmı?

canım birde kullandığınız mikroskopun markası modeli ve fiyatı nedir?

evet canım benim gördüğümde o,benziyor vallaaaa

Insallah canim acikcasi hamile kalana kadar pek umursamadim genetik derken sperm uretimi ile alakali bir durum bu arastirdigim kadariyla erkek cocuk olursa ayni sorunun onda olma ihtimali varmis onun disinda azfc delesyonu olan durumlarda sperm uretimi olabilir ama yardimci ureme teknikleri ile hamile kalinabilir yonunde bu benim netteki arastirmam tabiki tedavi oncesi bu durumu biliyorduk ama aksi durumda doktorumuzda uyarirdi diye dusundum

hemen gönder eşini ama artık emin oldumki kendi inceleyenler daha çabuk görüyor spermi,Arif bey nekadar detaylı baksada kendi bakanlar çok daha uzun süre ve dikkatli inceledikleri için sperm görebiliyorlar
Bizimde choragonu haftada 1e düşürdü hoca ,menapuru yükseltti,bakalım inşallah hepimize nasib olur.

cnm gozunuzaydin orda spermler var esime gosterdim var gercekten gidin arif beye durmayin ayrintili bi baksin inan bana cok ama cokkkkkk sevindim cnm.ya hadi insl bolca kaliteli cikislariniz olsin darisi diger arkadaslarima da.

İnşallah ya hepimizde çıksın en kısa zamanda :)

Renkleriyle oynadım cemrem, bunuda göstersene bir eşine ne diyecek?

cnm gozunuzaydin orda spermler var esime gosterdim var gercekten gidin arif beye durmayin ayrintili bi baksin inan bana cok ama cokkkkkk sevindim cnm.ya hadi insl bolca kaliteli cikislariniz olsin darisi diger arkadaslarima da.

Biraz renklerinde oynama yaptım daha belli oldu gibi. Sizcede sperm demi

cnm biraz oncede yazdim gene diyom var sperm varrrrrrrr he belki olu olabilir ama biz ouyu bile gormeye razoydik uretim basladiysa gerisi inslh corap sokugu gibi gelecektir allahin izniyle.kizzz artik gene guzel haberler baslasin topigimizde buda yolin ilk sevindirici haberi olsun.ya surat yapamiyorum benim yerime oynayn surat koyun oraya.

Bizde eminiz aslında sperm olduğuna ama dahada emin olmak istiyorum diye size soruyorum hemde herkese umut olsun, görsünler istiyorum. Değil ölü sperme 6 ay önce germ hücresi oluşup spermatite dönüşsün razıydım.

Face grubunda değilim, o taraflara pek girmek istemiyorum :)

Canım facebook grubunda varmısın ,orada paylaşsana,yoksan istersen ben paylaşıp sorayım

evet ya maşşalah rabbime şükür hareketlenme başaldı artık sizde..
YILIN İLK SEVİNÇLİ HABERİ
TLNSZN ARKADAŞIMIZDA SPERMLER GÖRÜLDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

Bu günleride mi görücektim, hayat ne garip :)

1 hafta cıkıp, 1 hafta çıkmama ihtimalide var. Ya yeniden çıkmazsa diye korkuyorum ama sonra diyorum ki şeytan git başımdan var işte sperm. sayılarıda artıp canlanacak inşallahhhhh :)

Ben eşimin yerinde olsam, hemen test vermeye giderdim ama eşim çok rahat

bi çıkıp bi çıkmama olasılıgı oplur çünki onlar üretim yeni başladı olsun gördün ya er yada geç gene sakalndıkları yerden çıkacaklar sen bundan sonra gönlünü ferah tutu kız çıktı hemde kendiniz gördünüz kaç kişi kendi testtinde sperm görüyor yaa..
inşlh her seferinde artarak kalitesiyle birlikte bol sayıda çıkışalrınız olur..

Canım gözünüz Aydın çok sevindim gerçekten son eklediğin resimde daha belirgin sperm gerçekten bian önce verin testi bencede nasıl durabiliyor eşin bizimki olsa hemen giderdik :)

Canım bişey soracaktım nasıl bakıyorsunuz örneği lam üzerine sürüp mü bakıyorsunuz yoksa özel malzemeleri felan varmı bizde alalım dedikte :))

aminnnnnn teşekkür ederim, inşallah :) siz ne zaman tüp bebek işlemine başlıyacaksınız? Bu yolda ne zorlu bir yol :) yok germ, spermatit, sperm, canlı sperm, tüp bebek tutucakmı tutmaacak mı vs. ama Allah hepimizin sonunu hayırlı bir şekilde anne baba olarak sonlandırsın :)

Teşekkür edrim :) Eşim biraz daha çoğalsın öyle diye bekliyor, Diyorum ya çok rahat kendisi :)
Canım gözünüz Aydın çok sevindim gerçekten son eklediğin resimde daha belirgin sperm gerçekten bian önce verin testi bencede nasıl durabiliyor eşin bizimki olsa hemen giderdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…