Canım gözünüzaydın bu çok iyi bir haber,inşallah tedaviyle çıkışlarınız başlar,iyi bir doktorla tedaviye başlayın,takviye falan kullanmadan tese olmayın derim benMerhaba kızlar geçen hafta microtese oldu eşim ben de hazırlanmıştım tesede sperm çıkmayinca yumurtalarımi toplamadilar doktorlar evlat edinin çocuğunuz olmaz dediler çok mutsuz ve umutsuzduk ama bugun eşim patoloji sonucunu almış çoğu gec spermatit orneklerin yüzde 10nunda 5 ten az sperm çıktı doktor inanamadı sperm varsa umut var dedi esime tekrar tese yapabiliriz dediler biraz umutlandim sizin de fikirlerinizi almak istedim
celalettin hoca mı? peki sonuç elde edemediniz mi? ve sizin bu süreciniz ne kadar oldu? testosteronun daha da yükselmesi zararlı değil mi zaten en üst seviyede şuan. bizde zaten ilk test yapılınca %11 spermatid çıkmıştı. haploid hücre ne oluyor? çok sordum ama :)canım sizin hormonlar aynı bizimki gibi olmuş şimdi ne olcak biliyomusun bu düşen fsh normal seviyeye getircekler testesterenoda dışardan takviye yapılcak daha yükselcek.hoca bize aynısını yaptı.sonra tese diyicekler.haploid hücrede cıkmayınca tese olmayın.
Canım gözünüzaydın bu çok iyi bir haber,inşallah tedaviyle çıkışlarınız başlar,iyi bir doktorla tedaviye başlayın,takviye falan kullanmadan tese olmayın derim ben
Birde arı sütü kullandık demişsin saf arı sütümü,yoksa polen bal karışıkmı?
saydin78 merhaba cnm sanada.yok biz çanakkaledeyiz.bizim 11.72 fsh,diğer tüm sonuçlar normal sınırlarda.bizde haftaya emre bey e gidiyoruz nasipse.bakalım nasıl bi tedaviye başlıcaz?sperm bulunduğu halde nasıl yok ediyolar yaa,ne insanlar var ya anlamıyorum ben bu işi?
Cnm varikosele baktirmak icin mufit hocaya gidicez mail atmistim degerleri yazdm. Oda bize hersey normalken bu igneyi kullandrmazdm olani da yoketmis olabilrsnz dedi. Varikosel de 2.5mm grade 1 ama varikoseliniz sandignzdan onemli olabilir demis. Esimde igneler yanetki yapti birde. Bizde biraktik cnm hakkimizda hayirlisi bakalimcanım tedaviyi neden bıraktınız?
Evet cnm Allah büyük hakkımızda hayırlısı olsun inşallahama biz ilk defa gidicez cnm.napalım katlanıcaz artık bi şekilde.aynen cnm ya hiç böyle şeyler yaşayacağımız aklıma gelmezdi hep olur diye düşünüyoduk eşimle ama napalım Allah büyük...
Canim evet ic hastaliklari. Yok azospermle bu bolum alakali degil kendisi azosperm hastalarinada bakiyo. Bransi ic hastaliklari yaniArkadaslar celalettin peru ic hastaliklari uzmani yaziyo yada benmi yanlisim bu bölümledemi ilgisi var yani azospermle onada mail atip fikir almak istiyorum cünku
Canim evet ic hastaliklari. Yok azospermle bu bolum alakali degil kendisi azosperm hastalarinada bakiyo. Bransi ic hastaliklari yani
Canim bizde emre beye gidicez... genetik test nasil yapiliyo onuda yaptirip gidelimmama biz ilk defa gidicez cnm.napalım katlanıcaz artık bi şekilde.aynen cnm ya hiç böyle şeyler yaşayacağımız aklıma gelmezdi hep olur diye düşünüyoduk eşimle ama napalım Allah büyük...
Aman yaa hic bunlari ogrenecrgim aklima gelmezdi.... simdi yarin tekrar sperm testi yaptircaz elimizde kan hormon sonuclari renkli doppler sonucu ultrason sonucu var onlarla gidicez yarinda uc saate sperm sonucunu alabiliyormusuzgenetik testini bize muayene olduğumuz doktor yaptırdı onlar da araştırma hastanesindeydi yani doktorun genetik kısmına sevketmesi gerekiyo ama özelde de yapılıyo diye biliyorum.bi de genetik testi kromozom analizi ve y kromozom microdelesyonunda oluşuyo cnm.şöyle açıklim sana karyotip analizinde erkeklik hormonuna yani X-Y kromozomlarına bakılıyo,y kromozom microdelesyonunda da y kromozomundaki kopukluklar ya da silinmeler oluyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?