Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım gözünüzaydın bu çok iyi bir haber,inşallah tedaviyle çıkışlarınız başlar,iyi bir doktorla tedaviye başlayın,takviye falan kullanmadan tese olmayın derim ben
Birde arı sütü kullandık demişsin saf arı sütümü,yoksa polen bal karışıkmı?

celalettin hoca mı? peki sonuç elde edemediniz mi? ve sizin bu süreciniz ne kadar oldu? testosteronun daha da yükselmesi zararlı değil mi zaten en üst seviyede şuan. bizde zaten ilk test yapılınca %11 spermatid çıkmıştı. haploid hücre ne oluyor? çok sordum ama :)

Son düzenleme:

sağol canım inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın saf arı sütü kullandık

Bizde anlayamadık canım hiç ettiler. Spermler iyi değil dediler yumurtalar kaliteli değildi dediler allem ettiler kallem ettiler moralimizi yerle bir ettiler. Dr. birde pişkin pişkin 3 ay sonra yine gelin yine denersiniz dedi böyle bir merkeze bir daha gidilir mi ya. Üstelik tese den sonra en az 6 ay beklemek gerekiyor toparlanmak için zor işler arkadaşlar Allahım ol derse oluverir Rabbim ol de tüm isteyenlerin çocuğu olsun

kesinlikle katılıyorum sana onlar için olmuş olmamış ne farkeder ki cnm binlerce milyonlarca hasta geliyo onlara,bunları yaşayan bilir ancak.onlar aldıkları paraya bakıyolar bence.dediğin gibi 6ay geçmesi gerekiyo tekrar ameliyat olmak için,bıçak yarası yaa bu kolay mı öyle hemen?valla cnm dediğim gibi biz emre bey i çok araştırdık benim emre bey den hiç görmediğim bilmediğim halde umudum var içimde bi his var yani.

E="busra_1990, post: 38714398, member: 642339"]kesinlikle katılıyorum sana onlar için olmuş olmamış ne farkeder ki cnm binlerce milyonlarca hasta geliyo onlara,bunları yaşayan bilir ancak.onlar aldıkları paraya bakıyolar bence.dediğin gibi 6ay geçmesi gerekiyo tekrar ameliyat olmak için,bıçak yarası yaa bu kolay mı öyle hemen?valla cnm dediğim gibi biz emre bey i çok araştırdık benim emre bey den hiç görmediğim bilmediğim halde umudum var içimde bi his var yani.[/QUOTE]
Canım bende hiç görmedim Emre beyi. Bahçecide idi orada iken gidecektik nasip olmadı. Telefonda konuşma fırsatım oldu bir kez çok ümit verdi sesi, bu ay içinde yaptırmamiz gereken tahliller var. Tahlil yaptırdık aslında ama Emre bey güncel sonuç olmasını istedi.Genetik vs.disinda hormon kanı vericez. Bu ay sonu benimde bazı hormon tahlilleri mi yaptırıp gidicez inşallah yanına. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sen benden daha önce gidicen gelişmeleri yazarsan çok memnun olurum canım

biz tahlilleri yaptıralı 1ay oldu eşiminkileri.benmkiler epey oldu ama.acaba bizden istermi ki tekrar yaa?aynen cnm bizde telefonda görüştük ve yakınlık hissettik açıkçası.eşinin son sonuçları nasıldı peki?

E="busra_1990, post: 38714548, member: 642339"]biz tahlilleri yaptıralı 1ay oldu eşiminkileri.benmkiler epey oldu ama.acaba bizden istermi ki tekrar yaa?aynen cnm bizde telefonda görüştük ve yakınlık hissettik açıkçası.eşinin son sonuçları nasıldı peki?[/QUOTE]
Canım biz eylül başında yaptırdık son tahlilleri genetik testosteron normaldi.Fsh 33,5 çok yüksekti sınırı 11,5 tu belki çok vakit geçtiği için tekrar istemiştir bizden, gerekse sizden de isterdi kafanı bulantırma canım bakalım neler olacak hayat neler gösterecek bize

canım tedaviyi neden bıraktınız?
Cnm varikosele baktirmak icin mufit hocaya gidicez mail atmistim degerleri yazdm. Oda bize hersey normalken bu igneyi kullandrmazdm olani da yoketmis olabilrsnz dedi. Varikosel de 2.5mm grade 1 ama varikoseliniz sandignzdan onemli olabilir demis. Esimde igneler yanetki yapti birde. Bizde biraktik cnm hakkimizda hayirlisi bakalim

busra_1990, post: 38714917, member: 642339"]fsh falan nasıldı yani?[/QUOTE]
Yüksekti ikisinde de canım son eylül de ilkine göre daha yüksekti 33.5. Lh hiç baktırmadik bu ay ona da baktiricaz

ama biz ilk defa gidicez cnm.napalım katlanıcaz artık bi şekilde.aynen cnm ya hiç böyle şeyler yaşayacağımız aklıma gelmezdi hep olur diye düşünüyoduk eşimle ama napalım Allah büyük...

ama biz ilk defa gidicez cnm.napalım katlanıcaz artık bi şekilde.aynen cnm ya hiç böyle şeyler yaşayacağımız aklıma gelmezdi hep olur diye düşünüyoduk eşimle ama napalım Allah büyük...
Evet cnm Allah büyük hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Arkadaslar celalettin peru ic hastaliklari uzmani yaziyo yada benmi yanlisim bu bölümledemi ilgisi var yani azospermle onada mail atip fikir almak istiyorum cünku
Canim evet ic hastaliklari. Yok azospermle bu bolum alakali degil kendisi azosperm hastalarinada bakiyo. Bransi ic hastaliklari yani

Canim bizde emre beye gidicez... genetik test nasil yapiliyo onuda yaptirip gidelimm

genetik testini bize muayene olduğumuz doktor yaptırdı onlar da araştırma hastanesindeydi yani doktorun genetik kısmına sevketmesi gerekiyo ama özelde de yapılıyo diye biliyorum.bi de genetik testi kromozom analizi ve y kromozom microdelesyonunda oluşuyo cnm.şöyle açıklim sana karyotip analizinde erkeklik hormonuna yani X-Y kromozomlarına bakılıyo,y kromozom microdelesyonunda da y kromozomundaki kopukluklar ya da silinmeler oluyo cnm

Aman yaa hic bunlari ogrenecrgim aklima gelmezdi.... simdi yarin tekrar sperm testi yaptircaz elimizde kan hormon sonuclari renkli doppler sonucu ultrason sonucu var onlarla gidicez yarinda uc saate sperm sonucunu alabiliyormusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…