benim eşimde testojel ilaç kullandı dr verdi. 3 ay onu kullandık. şimdi sustanon diye ilaç yazdı her ay bir tane yapılacakmış 3 ayChoragon kullnıyor hormol bide bitkisel ilaçlar kullnıyor
Bana dedin sanirim canim sagolasin hepiniz her zaman dualrimdasiniz Rabbim daha fazla aratmadan hamileler gorup imrendirmeden versin cok zor durum yasayan biliyo ve bizi de en iyi bizler anliyoruz.allah analı babalı büyütsün arkadaşım bizlerede dua edersin inş bizimde olur sende zor bir süreçten geçmişsin
aminnn cnm inşşşşBana dedin sanirim canim sagolasin hepiniz her zaman dualrimdasiniz Rabbim daha fazla aratmadan hamileler gorup imrendirmeden versin cok zor durum yasayan biliyo ve bizi de en iyi bizler anliyoruz.
hangi dr vermişti ve sorun nedir acaba...Bnmki haftada 3 gün iğnsi war inş olumlu sonuçlar alırız
İst. celalettin perü sorun azosprem fsh 26 dıydıhangi dr vermişti ve sorun nedir acaba...
bizim de fsh iyi iken şimdi sıfır çıktı testestoron normal olduİst. celalettin perü sorun azosprem fsh 26 dıydı
iyi geceler cnm sürekli görüşelim..Ben cikiyorum kizlar hepinize iyi geceler Allaha emanet olun.
İnsallah canim firsat buldukca girmeye calisiyorum gorusuruz yine insallah.iyi geceler cnm sürekli görüşelim..
Testestoton ii çıktı fsh yüksekti şimfi kromoxom testi yptrdıl sonuçu çıkmş eşim sonuçlarını almaya gidecek şuan kar çok haftaya gidecekbizim de fsh iyi iken şimdi sıfır çıktı testestoron normal oldu
bence güzelFsh 5.2 nasıl arkadaşlar. .yüksek mi düşük mu??
fsh normal seviyede cnmbence güzel
Canim sizde azospermi miydiniz. Tese olmadi mi esin. FSH kacti. Tedavi de nasil bir yol izlendi? Fsh yuksek ise dustu mu? Sanada iyi geceler. Allaha emanet olun sizdeBen cikiyorum kizlar hepinize iyi geceler Allaha emanet olun.
vay hemşerim bende sivas geliniyim neresinden.Ben sivaslıyım doktorumuz cellatin perü cnm
Suşhri senvay hemşerim bende sivas geliniyim neresinden.
Selam eslem bende sivasliyim sivasin hangi ilçesiAllah herkezin yardımcısı olsun çok zor gerçkten 4 aydır doktor doktor gezdik bide sivasın ilçesinde oturuyoryz haftada 2bkez sivasa ünv gittik sonunda verdiler rapor elimize hadi ankraya gidin burda yapacak bişey yok diye ben çok üzülüyrm 4 aydır hrp aklımda
bi sivaslı dahaSelam eslem bende sivasliyim sivasin hangi ilçesi
Merhaba canim sivaslilari görmek ne güzelbi sivaslı daha
evet çok memnun oldum sen neresinden ben şarkışlaMerhaba canim sivaslilari görmek ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?