Zaman cabuk geciyor aslinda canim hayirlisi olsunÖğretmenim birde çok yıpranıyor insan ara verelim dedik yaza erteledik. Hastaneleri araştırıyorum. Öyle beklemede geçiyor bizim için zaman
Zor gerçekten herşey. şehir dışından gelip gitmek merkeze karar vermek. Öğretmen olunca idareye ayrı velilere ayrı dert anlat. Akrabalara ayrıca kıvır. Ama sabrediyoruz. Allah bir yol açarsa onu kapatmaya kimsenin gücü yetmez diye güvenerek çıkıyoruz bu yola. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Zor canim ya merkeze karar verebilmekbizde istanbul emre beyi dusunuyoruz ama oraya da gidip gelmek bilemiyorum acikcasi
Öyle hayırlısı olsun hakkımızda. Bu arada adınızda 78 görünce karabüklümüsünüz.Zaman cabuk geciyor aslinda canim hayirlisi olsun
Amin canim insallah tez zamanda bizimde kucagimiz dolarZor gerçekten herşey. şehir dışından gelip gitmek merkeze karar vermek. Öğretmen olunca idareye ayrı velilere ayrı dert anlat. Akrabalara ayrıca kıvır. Ama sabrediyoruz. Allah bir yol açarsa onu kapatmaya kimsenin gücü yetmez diye güvenerek çıkıyoruz bu yola. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Yok canim dogum tarihimÖyle hayırlısı olsun hakkımızda. Bu arada adınızda 78 görünce karabüklümüsünüz.
Kusura bakma yaYok canim dogum tarihimyaş geciyor anlayacagin elimizi cabuk tutmaliyiz
Onemli degil canim sorun degilKusura bakma ya78 de karabükün plakası ordan geldi aklıma.
Canim bugun tup bebek topiginde yazismistik.esin tesemi olacak.sizde cikis yokmu merak ettim canim???Zor gerçekten herşey. şehir dışından gelip gitmek merkeze karar vermek. Öğretmen olunca idareye ayrı velilere ayrı dert anlat. Akrabalara ayrıca kıvır. Ama sabrediyoruz. Allah bir yol açarsa onu kapatmaya kimsenin gücü yetmez diye güvenerek çıkıyoruz bu yola. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Yok değilim de orda görev yapmıştımOnemli degil canim sorun degilSen karabuklumusun
Evet sizi yakından takip edeceğim demiştimCanim bugun tup bebek topiginde yazismistik.esin tesemi olacak.sizde cikis yokmu merak ettim canim???
Nerelisin peki canim ozel degilse tabi. Cevabi ozelden de atabilirsin cekiniyorsanYok değilim de orda görev yapmıştım
Tabiki yakindan takip edebilsin canim.insallah guzel seyler yasarim hem sana diger arkadaslarima umut olurum hemde guzel gunleri paylasiriz birlikte.Evet sizi yakından takip edeceğim demiştim. Eşim tese oldu sperm bulundu çok şükür. 2kere başarısız tüp bebek denemem var. 3. deneme için hastane araştırıyorum. Beklemedeyim şuan. Öyle geziniyorum buralarda. Arkadaşlardan birşeyler öğreniyorum. Onların dertlerini paylaşıyorum öyle yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?