Canim oncelikle size gecmis olsun. Kullandiğınız ilaclar bitkisel de deseler hormon demek ki canimCanimm biz 1.5 yillik evliyiz 9.ayimizda ogrendik. Ogretmenm biz diyarbakirdayiz. Esimin hormonlari normaldi birtek prolaktini 30 kusur cikiyordu. Istanbula c.peruya gittik ordaki testte hic hucre cikmadi sadece lökosit vardi 6 aya yakin igne kullandik ve bitkisel ilaclar. 2.gidisimizde lökosit %87 ye dusmus spermatosit cikmisti oncul hucreleri. Tabi bu surecte esim ignlerin yanetkilerinide yasadi kasik agrisi gogus buyumesi kilo alma ve sivilcelenme gibi.gogusleri hassaslasmisti dokunulmuyodu. Daha sonra ben mufit hocaya mail attim onun cvbi uzerine c.peruda tedaviyi birakip ona gitmye karar verdik varikosele baktirmak icin ona gitmeyi daha cok istiyoruz.. rabbim hepimizi sifa bulacagimiz dr lara yonlendirir insallah. Buarada hic tese olmadi esim.
Canim bitkisel ilaclar farkliydi kullandgmz igne pregnyl di hazir testesteron galiba vurunca fsh yi ve.lhi dusurp testesteronu yukseltio gerci bizim butun hormomlr normaldi. Tabiki etkisi oluyodr hic birsey hicbir bitki bosuna yaratilmamis.. insallah takviyelerle yine bulunur sperm. Birde sepe naturalin tribulus terrestris kapsulu var bitkisel onu almayi dusunuyorum.. esim suanda balli bir karisim yaptim onu yiyo.. birdr inciri bekletiyorum zeytinyaginda insallah rabbim sifasini yollar. Cok zor ama biz aciz kullariz bize zor gelen hersey de oldugu gibi Allah icin cok kolay.. Rabbim kolaylastirir feraha erdirir insallah hepimizi.Canim oncelikle size gecmis olsun. Kullandiğınız ilaclar bitkisel de deseler hormon demek ki canimAllah sifalar versin. Biz iki tese olduk. Bitkisel incir ceviz zeytinyagi kürü, keci boynuzu kürü, arı sütü vs. kullansak mı bilemedim. Bir süre keci boynuzu kürü yapmistik. Tese de sperm bulunmustu ondan mi bilmem Allah bilir. Off hayirlisi zor isler
Amin canim insallah bulunur sperm. Biz aciziz evet Rabbimin merhametine muhtacız. Bizimde yüzümüzü güldürür insallah. Keci boynuzu kürüne tekrar baslamayı planliyorum ama bilemedim.Canim bitkisel ilaclar farkliydi kullandgmz igne pregnyl di hazir testesteron galiba vurunca fsh yi ve.lhi dusurp testesteronu yukseltio gerci bizim butun hormomlr normaldi. Tabiki etkisi oluyodr hic birsey hicbir bitki bosuna yaratilmamis.. insallah takviyelerle yine bulunur sperm. Birde sepe naturalin tribulus terrestris kapsulu var bitkisel onu almayi dusunuyorum.. esim suanda balli bir karisim yaptim onu yiyo.. birdr inciri bekletiyorum zeytinyaginda insallah rabbim sifasini yollar. Cok zor ama biz aciz kullariz bize zor gelen hersey de oldugu gibi Allah icin cok kolay.. Rabbim kolaylastirir feraha erdirir insallah hepimizi.
Bizde yaptik 3 ay pek bi faydasi olmadi yapabilrsinz tabiAmin canim insallah bulunur sperm. Biz aciziz evet Rabbimin merhametine muhtacız. Bizimde yüzümüzü güldürür insallah. Keci boynuzu kürüne tekrar baslamayı planliyorum ama bilemedim.
Biz yaptik sonra tese olduk o yuzden mi sperm bulundu faydasi oldu mu bilemiyorum acikcasiBizde yaptik 3 ay pek bi faydasi olmadi yapabilrsinz tabi
Kurunu degilde pekmezini yedirsen olmazmi bnm esim kullandi bir sure pekmezini. Yeme aliskanliklarini da degistirmek gerekiyo aslinda.. ben yine forumda okumustum bi bayanin esi.azospermi yani.sifir sperm kadin.ruyasinda esinin tere yemesi gerektigini soyleyen bi ses duyuyo esine tere yediriyo sonra test yaptiriolr sperm.cikiyo Yani Allah sifasini yolluyorr insallah bizlerde boyle mucizeler yasiycaz cnmBiz yaptik sonra tese olduk o yuzden mi sperm bulundu faydasi oldu mu bilemiyorum acikcasifsh yuksek bizde. Saracoglu hocada fsh yuksekse keci boynuzu kuru yapmayin daha cok yukselir dedi gerci. Belkide yapsak zarari olacak muallakta kaldim
Haklisin canim mucizelerle dolu bir dunyadayiz aslinda. Gercek soguk pres keci boynuzu pekmezini nerden bulucaz ki canimKurunu degilde pekmezini yedirsen olmazmi bnm esim kullandi bir sure pekmezini. Yeme aliskanliklarini da degistirmek gerekiyo aslinda.. ben yine forumda okumustum bi bayanin esi.azospermi yani.sifir sperm kadin.ruyasinda esinin tere yemesi gerektigini soyleyen bi ses duyuyo esine tere yediriyo sonra test yaptiriolr sperm.cikiyo Yani Allah sifasini yolluyorr insallah bizlerde boyle mucizeler yasiycaz cnm
Ah ankara çıktık gittik oralardanBende Ankara'liyim canim :) Ama bir merkez bulamadim guvenebilecegimsizde sperm bulunmusmuydu 2 denemenizde de?
Canim ibrahim saracoglunun sitesinde online alisverisle sogukpres keciboynuzu alabilirsin. Yanlis degilsem 30 tlydi fiyatiHaklisin canim mucizelerle dolu bir dunyadayiz aslinda. Gercek soguk pres keci boynuzu pekmezini nerden bulucaz ki canimortalik sahtekar dolu
Siz birseyler denediniz mi bitkisel takviye canim? Bizde cok tuhafti durum ikisini de baskentte denedik 4-5 sperm bulundu ikisindede. ilkinde yumurtalardan biri dollendi. Digerleri dollenememis. Transfer negatifti. Ya varya spermler nasil durumda idi kalitesi hakkinda falan bilgi vermediler dogru durust, yetersizdi bize goreAh ankara çıktık gittik oralardaneşim bir kere tese oldu ondada bulundu çok şükür. İlkinde bir tane transfer oldu tutmadı. İkincisinde 2 tane transfer oldu dondurulmuşlarla oda olmadı. İkisinide güvende yaptırdım. Doktorum iyiydi ama yinede değiştirmek istiyorum. Memorial bu aralar ağır basıyor. Kaan aydosun hastasıydık bu arada da.şimdi yine dondurulmuş spermlerimiz var. İnşallah çözününce sağlıklı kalırlar.
Bakalim canim ne kadar kullanmak lazim ki? Bizim 1-1,5 ay vaktimiz var aslinda yeterli mi bu kadar zaman?Canim ibrahim saracoglunun sitesinde online alisverisle sogukpres keciboynuzu alabilirsin. Yanlis degilsem 30 tlydi fiyati
ben klomen ve neofortil diye bi ilaç duymuştum benim eşimde onu kullanıyoBakalim canim ne kadar kullanmak lazim ki? Bizim 1-1,5 ay vaktimiz var aslinda yeterli mi bu kadar zaman?
Canim yani onuda bi arastir fsh yi pekmezide yukseltirmi acaba.. yukseltmiyos bnce 1 ay 1.5 ayda en azindan bi yarari olurBakalim canim ne kadar kullanmak lazim ki? Bizim 1-1,5 ay vaktimiz var aslinda yeterli mi bu kadar zaman?
Bugün kan testi verdi canım hocaya mail atcaz Ocak 15 gibi yapalım demiştik ama yollar çok kötü afyon Ankara arası kapanıyor buz heryer haberlerde duymuşsundur bilmiyorum valla hakkıCanim napiosun ameliyat ne zaman
canım yazmıştım ama yayınlanmamış bugün kan testi yaptırdı eşim hocaya yolluycaz bakalım Ocak 15 gibi demiştik ama kar buz her taraf afyon Ankara yolu kapanıyo haberlerde bilmiyorum napcaz hocaya gönderelim bakalım ne diycekCanim napiosun ameliyat ne zaman
Iste yukseltirse o da sıkıntı. Bizde fsh zaten yuksek 33,5Canim yani onuda bi arastir fsh yi pekmezide yukseltirmi acaba.. yukseltmiyos bnce 1 ay 1.5 ayda en azindan bi yarari olur
Hormon ilaci onlar sanirim. Fsh i etkileyebilir belki bizde zaten yuksekben klomen ve neofortil diye bi ilaç duymuştum benim eşimde onu kullanıyo
Hiç bir şey denemedik. Direk tese oldu benim eşim. Burada bazı arkadaşlar ilaç falan kullanınca bana garip geliyor. Çünkü bize hiç tedavi uygulanmadı. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Bizede hiç bilgi verilmemişti. Zaten sizden ve bazı arkadaşlardan duyunca başkenti ordan da vazgeçtim. İnşallah burda bahsedilen türkiye ye gelen o arkadaş gibi yüzün geçte olsa güler.Siz birseyler denediniz mi bitkisel takviye canim? Bizde cok tuhafti durum ikisini de baskentte denedik 4-5 sperm bulundu ikisindede. ilkinde yumurtalardan biri dollendi. Digerleri dollenememis. Transfer negatifti. Ya varya spermler nasil durumda idi kalitesi hakkinda falan bilgi vermediler dogru durust, yetersizdi bize goreay hatirlamak bile istemiyorum
Amin canim hepimizin yuzu gulsun kucaklarimiz dolsun insallahHiç bir şey denemedik. Direk tese oldu benim eşim. Burada bazı arkadaşlar ilaç falan kullanınca bana garip geliyor. Çünkü bize hiç tedavi uygulanmadı. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Bizede hiç bilgi verilmemişti. Zaten sizden ve bazı arkadaşlardan duyunca başkenti ordan da vazgeçtim. İnşallah burda bahsedilen türkiye ye gelen o arkadaş gibi yüzün geçte olsa güler.
Canim evet yollar kotu havalar kotu bizde yariyil tatilinde gideriz diye dusunduk ama esim havalar kotu gidilmez diyo. Ucakla gidicez ama hava kotu olursa ucaklada zor olur. Hoca nasi biri yani hastaya olan tutumu falanBugün kan testi verdi canım hocaya mail atcaz Ocak 15 gibi yapalım demiştik ama yollar çok kötü afyon Ankara arası kapanıyor buz heryer haberlerde duymuşsundur bilmiyorum valla hakkı
canım yazmıştım ama yayınlanmamış bugün kan testi yaptırdı eşim hocaya yolluycaz bakalım Ocak 15 gibi demiştik ama kar buz her taraf afyon Ankara yolu kapanıyo haberlerde bilmiyorum napcaz hocaya gönderelim bakalım ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?