Gunaydin canim ne guzel bebisini kucagina almissin maasallah. Esin hic tese olmamis anladigim kadari ile, peki bu ilaclarin (bitkisel yada degil) yan etkisi olmadı mı hiç? Sıfır sperm çıkışı dediklerinde eşim 2 kez tese oldu. 2 sinde de 4-5 er tane de olsa sperm bulunmuştu. Ama olmadınur.senQUOTEt: 38738767 .!.:Sagol canim Allah razi olsun cumlemizin evladini insallah biz bursadayiz canim cok seyler denedi esim bitkiseldi ilacti.ilk yesilex diye bi urun kullandi yanlis olmassa 4 aylik kullanimdan sonra 1-2 sperm 4-5 olu hucre cikti testte kaan aydosa da gitti onun ilaclarini kullandi asil panax ve e1 kullandiktan sonra (6ay kullanimdan sonra) sayi 1 milyona yakin cikti sukur daha sonra da kullanmaya devam etti hic dondurulmadi sperm 3 kere tup bebek denedik test vererek gerceklesti denemeler ve 3. de tuttu Allahin izniyle
amin canım inşallah.btd08;geçmiş olsun,inşallah bu kez yüzünüz güler.
Şusehri mucizemSelam eslem bende sivasliyim sivasin hangi ilçesi
ankaraliyim canim ailemde ankarada o yüzden hep ankaradaki merkezleri araştırıyorum.Nerelisin peki canim ozel degilse tabi. Cevabi ozelden de atabilirsin cekiniyorsan
Tabiki yakindan takip edebilsin canim.insallah guzel seyler yasarim hem sana diger arkadaslarima umut olurum hemde guzel gunleri paylasiriz birlikte.
2 basarisiz denemeden sonra merkez degisikligi iyi olabilir.yaza baslicaksin sanirim.o halde biraz daha vaktin var arastir bencede...
Demek tese oldu esin ve sperm bulundu.ne mutlu size...darisi tese olmaya hazirlanan tum arkadaslarimiza olsun insallah.
Bizde gecen sene bugunlerde heyecan dorukta 11 ocaktaki randevumuzu bekliyorduk.ve o gun cikis basladigini ogrendik.simdi ise 10 ocaktaki randevumuzu bekliyoruz 3.tedaviye baslayabilmek icin.
Hala anne degilim ve 2 bebegimi kaybettim ama bugunumuze hamdolsun.
Korkularim cok ama umudumda cok sukur.
Rabbim hepimize yardim etsin.
Bende Ankara'liyim canim :) Ama bir merkez bulamadim guvenebilecegimankaraliyim canim ailemde ankarada o yüzden hep ankaradaki merkezleri araştırıyorum.
Allah yardımcınız olsun inşallah sizin ve burdaki diğer arkadaşların. Sizin için hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah kısa zamanda.
mrb bende Koyulhisar'da çalıştım şimdi afyondayım :)))Şusehri mucizem
Canim napiosun ameliyat ne zamanM
mrb bende Koyulhisar'da çalıştım şimdi afyondayım :)))
Canimm ben hamile degilim ahh keskee bi arkadasin hikayesii bu forumda okudum paylasayim dedim :) insallah bizde.boyle haberler aliriz..feraheymen;yazdıklarını ağlayarak okudum,o kadar sevindimki sana anlatmamın imkanı yok.beni emre bey e gitme konusunda bikez daha haklı çıkardın.ya bu çok güzel bi haber yaa.Rabbim hayırlı,uğurlu etsin,gönlünde ne varsa hepsini versin,kucağın tez zamanda dolsun nolur benide dualarında sakın eksik etme.Gelmiş geçmiş olsun eşinle ikinize de...
Yok cnmm ne kusuru yanlis anlasilmasi bile guzel :))) Rabbim bizlerede boyle haberler vermeyi nasip etsin.. Allahin mucizelerini okuyunca umudumuz artiyo herseyin en guzelini en iyisini bilen Allah vakti zamani geldiginde bizlerinde evlrrimizi kollarimizi evlat sesleriyle senlendirir insallah.. bnde okuyunca cok.duygusallastim :)aaaa:)))kusura bakma cnm yaa:))ama napim çok duygulandım yaa:))
Tabikii Rabbim nasip ediyo sifasini bitkilerle yada drlarla yolluyo. Gercektn temiz bir kalple dua etmek istemek onemli Allahtan..katılıyorum cnm sana aynen Allah büyük yaa herşeyi verecek olan hep söylerim Allah nasip ederse doktorlar sadece vesile oluyo
Hiksyeden cok etkilendim benCanimm ben hamile degilim ahh keskee bi arkadasin hikayesii bu forumda okudum paylasayim dedim :) insallah bizde.boyle haberler aliriz..
Amacim uzmek degildi cnm umut olsun diye paylastimHiksyeden cok etkilendim benAcaba bizlerde boyle mutlu bir paylasim yapabilecek miyiz? Rabbim bizlere de nasip edecek mi
Biliyorum canim paylasimin icin sagol, bizler durumumuz nedeniyle cok duygusal oluyoruz ister istemez. Bize azim veriyor bu paylasimlar. Benim yasim geciyor umutsuzluga kapiliyorumAmacim uzmek degildi cnm umut olsun diye paylastiminsallahhhh
Canimm biz 1.5 yillik evliyiz 9.ayimizda ogrendik. Ogretmenm biz diyarbakirdayiz. Esimin hormonlari normaldi birtek prolaktini 30 kusur cikiyordu. Istanbula c.peruya gittik ordaki testte hic hucre cikmadi sadece lökosit vardi 6 aya yakin igne kullandik ve bitkisel ilaclar. 2.gidisimizde lökosit %87 ye dusmus spermatosit cikmisti oncul hucreleri. Tabi bu surecte esim ignlerin yanetkilerinide yasadi kasik agrisi gogus buyumesi kilo alma ve sivilcelenme gibi.gogusleri hassaslasmisti dokunulmuyodu. Daha sonra ben mufit hocaya mail attim onun cvbi uzerine c.peruda tedaviyi birakip ona gitmye karar verdik varikosele baktirmak icin ona gitmeyi daha cok istiyoruz.. rabbim hepimizi sifa bulacagimiz dr lara yonlendirir insallah. Buarada hic tese olmadi esim.Biliyorum canim paylasimin icin sagol, bizler durumumuz nedeniyle cok duygusal oluyoruz ister istemez. Bize azim veriyor bu paylasimlar. Benim yasim geciyor umutsuzluga kapiliyorumsen nerdesin hangi sehirdesin canim? denemeniz oldu mu? belki sormus olabilirim ikinci kez soruyorsam pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?