Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan bey yaptı evet akay hastanesinde.sebebini ben tam anlamadım ama kendim araştırmalarıma göre premier testis yetmezliği oluyo.

Kaan beymi yapti teseyi.sizin sebep bellimi
iğnelerle fsh sıfıra düştü tese oldu.aslında tese ameliyatına girmeden testesteron hormonu yüksek olması lazımmış tesede daha iyi sonuç alınıyomuş.bizimde tese de düşüktü
Azoospermisi olan ve TESE yapılmasına karar verilen erkeklerde ameliyat öncesi hormon tedavisi ile testislerde testosteron düzeyinin yükseltilmesinin TESE ile sperm bulma başarısını artıracağı, diğer araştırıcılar tarafından da önerilmekte.(kaan hocanın sayfasından alıntıdır.)

arkadaslar okuyunca yazamadan gecemedım amcamın oglu aynı bu hastalıktan muzdarıptı doktorlar tub bebekle bıle cocugunun cok zor olacagını soledıler onlar sıfayı bıtkısel yolda aradılar bır aktardan karısım yaptırdılar yemesıne ıcmesıne dıkkat eetıler ve ınanın tam 5 ay sonra normal yollarla bebek sahıbı oldular sımdı kızları 3 yasında rabbım umutlarınızı bos cıkarmasın ve avuclarınızın ıcını doldursun ..

Amin inşallah
Rabbim dualarimizi kabul buyursun inşallah ogrenince mutlaka yazarmizin sana zahmet canim o kadar ihtiyacimiz varki

Âmin canım Allah razı olsun daha onu konuşamadık canım belli değil siz nerde olmuştunuz
biz ilk muayeneyede genarta gitmiştik zaten.bazı testlerde orda yapıldı.sonuçlar için görüşmeye gittiğizde karar verdi ameliyata.
ameliyatıda genartta yaptı canım.

Merhaba yaklasık 1 seneden beri cocuk istiyoruz. Sprem sonuçları aşağıdaki gibidir. doktorum tup bebek tedavısı öneriyor sizce ne yapmalıyım (benım yasım 26 eşimin yası 28 )

Abstinans :4 gün
Hacim : 5 ml
Ph : 7,2

Görünüm : Normal
Viskozite + )
Likefaksiyon : Normal
Aglütinasyon :Yok

Sprem kONSATRASYON (MİLYON /ML ) : 33 Milyon /ml
%Total Motilite %78
% a (İLERİ HIZLI HAREKETLİ ) %45
% B (Yavaş hareketli ) %30
% C (Yerinde Hareketli )%3
% D (Hareketsiz ) : % 22
TPMSS (totatl progressif motil sprem sayısı ) 25 milyom/ml
Yuvarlak Hücre : 500 bin / ml
KRUGER MORFOLOJİ : %2
MİXED BAŞ ANOMALİSİ

ya bu doktorlar hemen niye tüp bebek e yönlendiriyolar anlamıyorum ben yaa,sperm çıksa da çıkmasa da hemen tüp bebek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…