- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Tatlım bizlerin eşinde sperm çıkmadığı için bilemiyoruz ama gördüğüm kadarıyla sorun yoksanırım sadece morfolojı de sorun var sprem sayısı flan normal mi sizce ? kararsızım
Canimm cok gecmiss olsunn insallah temiz cikar.. bu.mubarek gunun yuzu suyu hurmetine insallah hic bisey cikmaz .Allah yardimciniz olsunHayırlı cumalar canlar nasılsınız ben biraz sıkıntıdayım eşim endoskopi çektirdi parça alındı sonucu 1ay sonra çıkacakmış inşallah sonucu temiz çıkar dualarınıza çok ihtiyacım var içinizden ne geçiyorsa eşimin hayırlı temiz sonuç alması için dua okuyabilirmisiniz şimdiden okuyan ve okumayan herkesten Allah cc razı olsun
Canimmm hepsi normal gorunuyo. Bizim ilk yaptrdgmz testle cok yakin. Fsh birazcik daha dusuk olabilir ama normal yaniHerkese hayırlı cumalar.. Eşin bugün hormon testi yaptırdı. Sonuçları nasıl fikir verirmisiniz ?
1 ay önce değerler böyleydi 1 ay menagon ,neofirtil , klomen ve bazı bitkiseller kullandı test yaptırdı ilaçlarla ilgili bakalım ne dicek hoca fsh 5.85 den 7.12 ye çıkmış total testesteron 2.45 den 3.13 e çıkmış lh 1.93 den 3.66 ya çıkmış prolaktin 6.54 den 4.24 e düşmüş hoca bizden testesteron ve fsh ismemişti prolaktin ve lh ı ben burda yaptıranlar olduğu için yaptırdım. Lh ın yükselmesi prolaktinin düşmesi sizce iyi mi?Canimmm hepsi normal gorunuyo. Bizim ilk yaptrdgmz testle cok yakin. Fsh birazcik daha dusuk olabilir ama normal yani
canim ben koyulhisarda dogdum buyudum ev hanimiyim calismadim koyulhisarda senin mesleğin neCanım bende Koyulhisar'da çalıştım mesleğin ne 2012 2013 Mayıs'a kadar ordaydım
sanada hayırlı cumalar hayalim,görünmüyorsun nezamandır,tese olacaktı eşin neyaptınız,oldumu?Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese...
Canim lh bnce suan cok ideal cikmis fsh nin dusmesi gerekirkn neden yukselmis acaba bilemiyorum.testesteron yukselmis bu iyi tabiki. Prolaktin in de dusmesi iyi cunku bu hormon sut hormonu erkeklrde dusmesi gerekiyo bnm esimin 30 35 cikiyo prolaktin. Bir tek fshnin yukselmesini anlamadm ama cok bariz bi yukselme degil cnm yinede normal araliklarda1 ay önce değerler böyleydi 1 ay menagon ,neofirtil , klomen ve bazı bitkiseller kullandı test yaptırdı ilaçlarla ilgili bakalım ne dicek hoca fsh 5.85 den 7.12 ye çıkmış total testesteron 2.45 den 3.13 e çıkmış lh 1.93 den 3.66 ya çıkmış prolaktin 6.54 den 4.24 e düşmüş hoca bizden testesteron ve fsh ismemişti prolaktin ve lh ı ben burda yaptıranlar olduğu için yaptırdım. Lh ın yükselmesi prolaktinin düşmesi sizce iyi mi?
Mrb cnm nerelerdesin sen merak ettik.. naptiniz cnmMerhaba kızlar hayırlı cumalar herkese...
ZOZOO canım patoloji sonucunuz çıktımı?
bizimki 10 günde çıkmıştı canım ama ozaman2008 di,artık okadar bekletmiyorlar diye biliyorum,aradınızmı neden gecikmiş birşey demedilermi?canım henüz çıkmadı yaa bizde onu bekliyoruz. 1 hafta oldu normal mi bu kadar geciktirmeleri
İlgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım inşallah sizin değerlerinizde normale döner hayırlı sonuçlar alırsınız.Canim lh bnce suan cok ideal cikmis fsh nin dusmesi gerekirkn neden yukselmis acaba bilemiyorum.testesteron yukselmis bu iyi tabiki. Prolaktin in de dusmesi iyi cunku bu hormon sut hormonu erkeklrde dusmesi gerekiyo bnm esimin 30 35 cikiyo prolaktin. Bir tek fshnin yukselmesini anlamadm ama cok bariz bi yukselme degil cnm yinede normal araliklarda
Hemşireyim canım benCs
canim ben koyulhisarda dogdum buyudum ev hanimiyim calismadim koyulhisarda senin mesleğin ne
Arkadaşım sizin tüp bebek tedavisinde mi spermatit % 46 ydi ? Yoksa sonra mı? Yani baya yuksek çıkmıyor mu ? Rabbim şifa nasip etsin bizlere... en hayrlisindannnHemşireyim canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?