Canım İstanbul'da Arif bey ayrıntılı test yapıyor ya onda çıkmıştı teseden sonra ilaç kullanmıştıkı sperm çıkışı yok maalesef aminnArkadaşım sizin tüp bebek tedavisinde mi spermatit % 46 ydi ? Yoksa sonra mı? Yani baya yuksek çıkmıyor mu ? Rabbim şifa nasip etsin bizlere... en hayrlisindannn
sanada hayırlı cumalar cnm nerelerdesin sen yahu kız kayboldun nasılsın ne yapıyorsun eşin ameliyat oldu mu...Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese...
Üzme kndini umarım düzelir nasıl bi tedabi görüyorsunuz dokyorunuz kim acabaKızlar bugün kan verdik. Sonuçlar hiç iç açıcı değilFSH ref.deg: 1,5-12,4 Sonuç=38,06 LH ref.deg: 1,7-8,6 Sonuç=11,23TOTAL TESTOSTERON ref.deg: 2,49-8,36 Sonuç=3,69 cok kotu oldum ben gece gece
Bizim tahlil sonuçlarımıza çok benziyor, fsh 32, lh 15... Zor bir gruba giriyoruz sanırım ama yine bu değerlerle sperm bulunan hikayeleri de burada okudum. Allah yeter ki kocalarımızın genel sağlığını etkileyen tahlillerle bizi sınamasın, canları sağ olsun, bizlere bağışlasın inşallah, bu şekilde bardağın dolu tarafına bakın, ümidinizi de kesmeyinKızlar bugün kan verdik. Sonuçlar hiç iç açıcı değilFSH ref.deg: 1,5-12,4 Sonuç=38,06 LH ref.deg: 1,7-8,6 Sonuç=11,23TOTAL TESTOSTERON ref.deg: 2,49-8,36 Sonuç=3,69 cok kotu oldum ben gece gece
Biz 2 kez tese olduk canim. Ikisinde de sperm bulundu ama fsh ikinci tedavide 33,5 tu. Daha da artmis, canimiz cok sıkıldıBizim tahlil sonuçlarımıza çok benziyor, fsh 32, lh 15... Zor bir gruba giriyoruz sanırım ama yine bu değerlerle sperm bulunan hikayeleri de burada okudum. Allah yeter ki kocalarımızın genel sağlığını etkileyen tahlillerle bizi sınamasın, canları sağ olsun, bizlere bağışlasın inşallah, bu şekilde bardağın dolu tarafına bakın, ümidinizi de kesmeyin
AminnBizim tahlil sonuçlarımıza çok benziyor, fsh 32, lh 15... Zor bir gruba giriyoruz sanırım ama yine bu değerlerle sperm bulunan hikayeleri de burada okudum. Allah yeter ki kocalarımızın genel sağlığını etkileyen tahlillerle bizi sınamasın, canları sağ olsun, bizlere bağışlasın inşallah, bu şekilde bardağın dolu tarafına bakın, ümidinizi de kesmeyin
Biz fsh i düsürmek icin hic tedavi gormedik canim. 2 tese ikisinde de sperm bulundu ama negatifÜzme kndini umarım düzelir nasıl bi tedabi görüyorsunuz dokyorunuz kim acaba
Biz sivastayız istnblda tedavi görüyoruz 2 ay oldu tedaviye bşlayalı fsh 26 dıydı şimdi kullandıgı iğnelrdn dolayı fsh 1 20 lere düştüBiz fsh i düsürmek icin hic tedavi gormedik canim. 2 tese ikisinde de sperm bulundu ama negatifbaskentte deneme yaptik. Siz neredesiniz? Tedavinizi nerede oluyorsunuz?
Canim uzulme bence hersey normal olanlarin isi daha zor bence cunku normal olup tesede sperm bulunamayn cok kisi var sizin fsh yuksek.olmasina ragmen iki tesedede sperm bulunmus. Bizim hersey.normal hic.tese olmadi esim ama korkmuyo degilim yani bulunmasa diye. Ama Allah ne isterse o oluyo.. en azindan sorunun fsh yuksekligi oldgnu biliosun fshyi dusurmek icin ugrasabilirsinz. Allah kulunun kaderini çabasina bakarak degistirir. Umudu ve cabayi elden birakmamak lazim :)Kızlar bugün kan verdik. Sonuçlar hiç iç açıcı değilFSH ref.deg: 1,5-12,4 Sonuç=38,06 LH ref.deg: 1,7-8,6 Sonuç=11,23TOTAL TESTOSTERON ref.deg: 2,49-8,36 Sonuç=3,69 cok kotu oldum ben gece gece
Istanbulda nerede tedavi görüyorsunuz canim? Tese oldunuz mu hic?Biz sivastayız istnblda tedavi görüyoruz 2 ay oldu tedaviye bşlayalı fsh 26 dıydı şimdi kullandıgı iğnelrdn dolayı fsh 1 20 lere düştü
Canim doktorlar genelde fsh i dusurmeden direkt teseye aliyorlar. Dusurup alsalar daha mi cok yada daha mi kaliteli sperm bulunur acaba? Evet canim Allahım büyük bende duami elimden geldigince yapiyorum Allahim kabul eder insallah. Insallah ucuncu denememizde bizim ve tabi sizlerin de emekleriniz bosa cikmasin hepimizin yuzu gulsun insallah :) bu yil bizim yilimiz olsun kucagimiz dolsun insallahCanim uzulme bence hersey normal olanlarin isi daha zor bence cunku normal olup tesede sperm bulunamayn cok kisi var sizin fsh yuksek.olmasina ragmen iki tesedede sperm bulunmus. Bizim hersey.normal hic.tese olmadi esim ama korkmuyo degilim yani bulunmasa diye. Ama Allah ne isterse o oluyo.. en azindan sorunun fsh yuksekligi oldgnu biliosun fshyi dusurmek icin ugrasabilirsinz. Allah kulunun kaderini çabasina bakarak degistirir. Umudu ve cabayi elden birakmamak lazim :)
Yok olmadı hiç tese cellattin perü dktor doktrlar tese olun dedi biz cesaret edemedik çıkmazsa diye ilk biraz tedavi olalım sonra tese yptrırz die düşündükIstanbulda nerede tedavi görüyorsunuz canim? Tese oldunuz mu hic?
Canimm bence takviye kullanin teseye kdr tekrar cikacaktir tesede insallah. Aminn canim rabbim hepimize o gunleri gosterir insallahCanim doktorlar genelde fsh i dusurmeden direkt teseye aliyorlar. Dusurup alsalar daha mi cok yada daha mi kaliteli sperm bulunur acaba? Evet canim Allahım büyük bende duami elimden geldigince yapiyorum Allahim kabul eder insallah. Insallah ucuncu denememizde bizim ve tabi sizlerin de emekleriniz bosa cikmasin hepimizin yuzu gulsun insallah :) bu yil bizim yilimiz olsun kucagimiz dolsun insallah
Takviye kullanmadik daha once ne kullanilabilir ki? Bu durumda olup kullanan faydasini goren oldu mu ki?Canimm bence takviye kullanin teseye kdr tekrar cikacaktir tesede insallah. Aminn canim rabbim hepimize o gunleri gosterir insallah
Canim ari sutu polen bal karisimi cok faydali bence kullanan var mi bilmiyorum ama nette hep okuyorum. Istersen esine kullandrabilirsnTakviye kullanmadik daha once ne kullanilabilir ki? Bu durumda olup kullanan faydasini goren oldu mu ki?
Emre hocaya attim sonuclari. Ona gore pek sikinti yok gibi anladim. Gelince konusucaz dedi. Hakkimizda hayirlisi olsun. Tesekkur ederim dualarin dualariniz icin. Bende emin olun topikte olan herkes icin dua ediyorum. Allahim duasi kabul olan kullarindan eylesin insallah. Benim 15 yillik hasretim ve herkesin hasreti son bulur bu yil umarimsaydin78 üzülme cnm yaa,arkadaşlarında dedikleri gibi fsh 50-60 olup da çocuk sahibi olanları okudum ben.kendini yıpratma.ben hepimiz adına inanıyorum bu yıl bizim yılımız olucak Allah ın izniyle.yapabileceğimiz tek şey kabul edileceğine inanmış bi şekilde Allah a dua etmek,bu sayfadaki herkes daima dualarımda...
Canm biz de sizle benzer zamanda tese olduk bizim rapor 1 hafta sonra elimizdeydi.sordugumda 3 ile 5 gün arası demişlerdi. Bizde tesede sperm cikmadi ama patolojide çıktı umutlandim bayagi senin de yüzün güler inşallah.canım henüz çıkmadı yaaelimizdeki. bekliyoruz. 1 hafta oldu normal mi bu kadar geciktirmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?