Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz 2 kez tese olduk canim. Ikisinde de sperm bulundu ama fsh ikinci tedavide 33,5 tu. Daha da artmis, canimiz cok sıkıldı siz nerdesiniz? Nerde tedavi goruyorsunuz?
Canım benim bizim ayrıca prolaktinimiz de çok yüksek 50 lerde, tedaviye inşallah şubat ayında başlıcaz emre bakırcıoğlu ile, açıkcası siz sperm bulundu demişsiniz ya bu yüksek fsh ile, benim için büyük bi umut kapısı bile oldu. Sperm bulunmuş çok şükür, bence de arkadaşların dediği gibi spermin kalitesini arttırmak gerek, açıkcası ben bilmem ne otu olaylarını anlayıp ta güvenmiyorum, yine bu sayfada paylaşılmıştı kuru incirin içine ceviz koyup 40 gün saf zeytinyağında bekletip hersabah aç karnına eşine yedirebilirsin, ben de yaptım 40 günün bitmesini bekliyorum, hepsi de kuranı kerimde geçen meyveler, bildiğimiz tükettiğimiz şeyler, bir inancım oluştu şahsım adına, yani genel sağlık durumunu iyileştir eşinin, ne biliiim hergün 1 bardak yeşil çay için, bol sebze meyve tüketin taze taze, ben oldukça beslenme düzenimizi değiştirip işlenmemiş gıdalar almaya çalışıyorum, çünkü o kadar kimyasal maddeler var ki artık, bu kadar eşlerimizin iyi olmasına da şükür, biyerde okumuştum balıklar daha çok üresin diye bi ilaç filan atıyolarmış tabi o ilaç direkt bizim vücudumuza, belki bir faydası olur canım. Allah yolunuzu açık etsin, ben herkese allah bebek nasip etsin demek istemiyorum çünkü her hayırda bir şer, her şerde de bir hayır vardır, biz bilemeyiz. Allah haklarımızda hayırlısını versin inşallah

mrb arkadaşlar bende 8 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum, Allaha çok şükür sperm var fakat 5 kez tüp bebek denedik hiç birinde başarı elde edemedik
geçen günü eşim hormon tahlilleri yaptırdı ve eşimde fsh çok düşükmüş bunun için 6 aylık iğne tedavisi verdi dr umuz
insan başına gelmeyince anlamıyo bazı şeyleri bende hiç bilmezdim erkeklerde fsh olduğunu azlığının ve çokluğunun sorun olacağını...araştırıyorum ama pek fazla eşinde fsh düşüklüğü olanı bulamadım
aranızda eşinde fsh düşük olan varmı

geçmiş olsun cnm ğroklaktin yüksek demişsin ve kuru incir yediriyormuşsın bnm bildigim incir süt hormonunu artılır diye biliyrm kaş yapalım derkn göz çıkrmayalım araştrmdan bişey yapmayın bnce

Keçi boynuzu artılıyor kaveyinde düşüyor kola kahve den uzak dursun

Kurusunu kynatıp suyu daha iyidir galiba bnm eşiminde yüksekti 26 ydı şimdide çok düşmüş iğne kullanıyor iğndn düşmüş

hangi iğneleri kullanmıştı eşiniz kaç ay boyunca eşim kaan hocaya gitti 6 ay boyunca menagon kullanacak haftada 3 kez
fsh düşük gelmiş fsh hormonun sperem ne gibi faydası var peki

hangi iğneleri kullanmıştı eşiniz kaç ay boyunca eşim kaan hocaya gitti 6 ay boyunca menagon kullanacak haftada 3 kez
fsh düşük gelmiş fsh hormonun sperem ne gibi faydası var peki
Daha yeni bşladı eşim choragon kullanıyor 2 aydır kullnıyo

geçmiş olsun cnm ğroklaktin yüksek demişsin ve kuru incir yediriyormuşsın bnm bildigim incir süt hormonunu artılır diye biliyrm kaş yapalım derkn göz çıkrmayalım araştrmdan bişey yapmayın bnce
Teşekkür ederim uyardığın için arkadaşım, ama günde 1 tane incirin çok etkileyeceğini düşünmüyorum, dedim ya biraz da genel sağlığı için düşünüyorum eşimin :)

Saydın 78 bizim fsh 50lerde doğal yolla biraz çıkıyordu hep iğne kullandık düştü ama 3tüp bebek de tutmadı.şimdi tese düşünüyoruz.kaliteli değil çıkanlar ve fısh testimiz diploid.bu durumda tese de tutar mi bilmiyorum.sizin sebep ne

Bizde fsh ve lh yuksek. Hic igne ile dusurup deneme yapmadik. Ikisinde de esim tese oldu. Ikisinde de 4-5 sperm bulundugu soylendi ama maalesef ilkinde transfer oldu sonuc nagatif ikinci de transfer de olmadi. Sperm kalitesi hakkinda hic bilgi verilmedi.fish testi ne ise hic yapiladi bile yapildi ise de bize bilgi verilmedi

Allah şifa versin. 5 kere denemenizde eşinizden spermleri nasıl elde ettiler. Tese yoluylamı

arkadaşlar peki bu fsh yükseltmek ya da düşürmek için erkeklerin kullandığı iğneleri sgk karşılıyomu bilen varmı

Canim bizim prolaktin normal duzeyde. Tabiiki umudunuzu kaybetmeyin, insallah sperm bulunur. Bizde subat ayinda Emre bey ile tedaviye baslicaz :) ocak sonunda benim kan tahlillerim var, yumurta rezervim ve gelisimim yasimdan dolayi sıkıntılıydı umarim biraz duzelme olmustur ay sonunda gorucez bakalim. Belki de orada denk geliriz kim bilir? bitkisel takviye belki de birseye iyi gelirken baska bir hormonu bozabilir diye cekincelerim var acikcasi. Emre bey ile gorusmemizden sonra bu konudaki kararimizi vermeyi dusunuyoruz. Hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…