Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
emre bakırcıoğlu istanbul şişli mecidiyeköy de eski çalıştığı kliniğin yakınlarında 3doktorla birlikte fulya özel kliniği diye bi klinik açmışlar ve arada.numarası da 05333641878

Kizlar nerdesiniz kaç gündür göremiyorum sizleri

Canim alinti yapip yazamadin sanirim sen direkt yaz

Saydin78 canım merhaba. Alıntıyla cevaplamayı denedim ama olmadı:))
Canım biz yaklaşık 1,5 yıldır Celalettin Hoca da tedavi görüyoruz ve ilk defa 7 aydır pregnyl kullanıyoruz.

Saydin78 canım merhaba. Alıntıyla cevaplamayı denedim ama olmadı:))
Canım biz yaklaşık 1,5 yıldır Celalettin Hoca da tedavi görüyoruz ve ilk defa 7 aydır pregnyl kullanıyoruz.
Hayirlisi olsun canim. Insallah tedaviniz guzel sonuclanir. Sizde de azospermi mi var canim?

Saol canım inşallah olumlu yönde ilerliyoruzdur.eşimde azospermi. 6 yıllık evliyiz.kaan aydosla tedaviye başladık.ameliyat olmak istemeyince eşim celalettin hocayla tedaviyi sürdürdük. Ersel hocanın ilaçlarını kullandık.

Bayagi doktor ve ilac kullanmissiniz sanirim canim. Zor, Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun, iyi geceler hepinize kizlar

Merhaba arkadaşlar benim esime geçen sene azospermi teşhisi konuldu. Ameliyat oldu ve cok sayida sağlıklı hücre buldular. Geçen ay tüp bebek yaptik tuttu ama düştü. Bu arada devlet hastanesinin üroloji bölümü ne gittik. Damar tıkanıklığı olabilir dedi 4 gun once ameliyat oldu yine 10 gun sonra test yapilacak kanalin acilip acilmadigi belli olacak. Kucukken inmemiş testis ameliyati olmus testisinin biri biraz kucuk yani fıtık ameliyatı. İnşallah açılmıştır dr bize zaten bi problem gözükmüyor du dedi 5 dakika da islemi yapmis damari kesip actim dedi. Bu taz bisey basina gelen varmi lütfen yardımcı olun...

Arife1991 mrb cnm,öncelikle geçmiş olsun.yazdıklarını okudum da peki tıkanıklık olup olmadığı microtese de nasıl belli olmadı ki onu anlayamadım

Arife1991 mrb cnm,öncelikle geçmiş olsun.yazdıklarını okudum da peki tıkanıklık olup olmadığı microtese de nasıl belli olmadı ki onu anlayamadım
Mikro tese oldugunda dr cok emin olmadan bu kadar saglikli ve cok hücre normal bir erkekte bile cikmiyor yuksek ihtimal damar tıkanıklığı var dedi ama arastirip ankaraya filan gitmeniz lazim dedi bu arada adanada yasiyorum adana baskent hastanesi.nde yapildi tese. Bizde bi devlete gorunelim dedik devlette 5 gun once damar tıkanıklığı ameliyatı yapti inşallah açılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…