- 3 Aralık 2014
- 323
- 687
- 138
- 35
canim ikinci degerler normal gozukuyor. Sonucta hormon duzenleyici ilaclarprogesteron ve estrodiol kadinlarda bakilan hormonlar diye biliyorum ama. Progesteron yumurtlama olup olmadigini, estrodiol da yumurta rezervi ile ilgili bakiliyor diye biliyorum ama erkekte bakiliyor mu neden bakilir bilmiyorum ama ilk tahlile gore son tahlil mukemmele yakin. Siz nerede hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
canim ikinci degerler normal gozukuyor. Sonucta hormon duzenleyici ilaclarprogesteron ve estrodiol kadinlarda bakilan hormonlar diye biliyorum ama. Progesteron yumurtlama olup olmadigini, estrodiol da yumurta rezervi ile ilgili bakiliyor diye biliyorum ama erkekte bakiliyor mu neden bakilir bilmiyorum ama ilk tahlile gore son tahlil mukemmele yakin. Siz nerede hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Hayirlisi olsun canim. Insallah tedaviniz guzel sonuclanir. Sizde de azospermi mi var canim?Saydin78 canım merhaba. Alıntıyla cevaplamayı denedim ama olmadı:))
Canım biz yaklaşık 1,5 yıldır Celalettin Hoca da tedavi görüyoruz ve ilk defa 7 aydır pregnyl kullanıyoruz.
Bayagi doktor ve ilac kullanmissiniz sanirim canim. Zor, Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun, iyi geceler hepinize kizlarSaol canım inşallah olumlu yönde ilerliyoruzdur.eşimde azospermi. 6 yıllık evliyiz.kaan aydosla tedaviye başladık.ameliyat olmak istemeyince eşim celalettin hocayla tedaviyi sürdürdük. Ersel hocanın ilaçlarını kullandık.
Normal fsh canim gecmis olsun. Umarim hersey istediginiz sekilde gelisir. Hayirlisi olsunBu arada fsh degeri 8.43 araligi 1.00 la 12.0 normal dimi arkadaslar
ALLAHIM kimsenin kucağını boş bırakma
AminALLAHIM kimsenin kucağını boş bırakma
Mikro tese oldugunda dr cok emin olmadan bu kadar saglikli ve cok hücre normal bir erkekte bile cikmiyor yuksek ihtimal damar tıkanıklığı var dedi ama arastirip ankaraya filan gitmeniz lazim dedi bu arada adanada yasiyorum adana baskent hastanesi.nde yapildi tese. Bizde bi devlete gorunelim dedik devlette 5 gun once damar tıkanıklığı ameliyatı yapti inşallah açılmıştır.Arife1991 mrb cnm,öncelikle geçmiş olsun.yazdıklarını okudum da peki tıkanıklık olup olmadığı microtese de nasıl belli olmadı ki onu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?