Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben bi kısmını karşılıyo diye biliyorum,bu arada büyük geçmiş olsun,inşallah yakın zamanda hayırlısıyla muradınıza erersiniz
Kim neyin bir kismini karsiliyor :) bana mi dedin canim alinti yapmayinca anlayamadim da simdi bir sayfa onceye bakinca anladim canim ignelere cevap vermissin

Çok zaman oldu fiyatlar artmış.400 olmuş muayenesi biz gitmiyoruz artık fısh testi 200 galiba.

kadersiz81;evet 400tl hatta biz dün aradık taa 30mart a veriyolar randevuyu,bi de bize çok pahalı geldi yaa,tmm ilaç kullanıcak ama ya ilaçla düzelmezse yine micrıtese olacak aldığı hormonlar da cabası...

kadersiz81;evet 400tl hatta biz dün aradık taa 30mart a veriyolar randevuyu,bi de bize çok pahalı geldi yaa,tmm ilaç kullanıcak ama ya ilaçla düzelmezse yine micrıtese olacak aldığı hormonlar da cabası...
Aynen canim cok pahali imis. Hormonlar butun dengeyi bozar diye dusunuyorum. Siz pazartesi gidiyor musunuz Emre hocaya?

Biz gittik 1yıl tedavi gördük fısh testi sonucunuz diplioide çıktı. yine.ameliyat dedi.yaptırmadık.doğal yolla çıkıyor diye 2kere daha tüp bebek denedik olmadı.yani dediği doğruydu ameliyat olsaydık keşke.ama hep diplioid deyip hem ameliyat demesi garibime gitmişti.son denememizde de ameliyat dediler yine dinlemedik.bu sefer olacak.müfit günel düşünüyoruz.melekim fısh sonucunuz ne çıktı?bi de Müfit hoca fısh testini önemsemiyor

Tup bebegi nerede denediniz? Size ameliyati oneren doktor kimdi?

merhaba kızlar. uzun zamandır girmiyorum topiğe.
eşim 6 aydır pregnyl iğnesini kullanıyor. dün hormon testlerini yaptırdı .sonuçlarını sizinle paylaşmak istedim.

• 20.06.2014 TARİHLİ HORMON TESTİ SONUÇLARI;
  • ESTRADİOL: 26 REFERANS ARALIĞI ( 11-44)
  • FSH:10,35 (0,95-11,95)
  • LH:5,1 (0,57-12,07)
  • PROLAKTİN:19,5 (3,46-19,40)
  • TOTAL TESTOSTERON:4,81 (4,94-32,0)

09.01.2015 TARİHLİ HORMON TESTİ SONUÇLARI
ESTRADİOL:81 referans aralığı: ( 11-44)
FSH:4,44 (0,95-11,95)
LH:0,83 (0,57-12,07)
PROLAKTİN:14,50 (3,46-19,40)
TOTAL TESTOSTERON:9,94 (4,94-32,0)
PROGESTERON:0,75 (01-0,2)

yorumlayabilen arkadaşlar var ise lütfen yorumlayabilir mi?
teşekkürler,

Son düzenleme:
amin cnm yaa inşallah Rabbim hayırlı güzel haberlerle karşılaştırır inşallah,gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum ama stres yapmıyorum desem de yalan olur yani:))
Stres yapma canim stres tedavi surecinizi olumsuz etkiler. Tevekkul et, Rabbimize sığın. O hakkimizda en hayirli olani bilir

canim ikinci degerler normal gozukuyor. Sonucta hormon duzenleyici ilaclar progesteron ve estrodiol kadinlarda bakilan hormonlar diye biliyorum ama. Progesteron yumurtlama olup olmadigini, estrodiol da yumurta rezervi ile ilgili bakiliyor diye biliyorum ama erkekte bakiliyor mu neden bakilir bilmiyorum ama ilk tahlile gore son tahlil mukemmele yakin. Siz nerede hangi doktora gidiyorsunuz acaba?

iyi aksamlar kizlar.2 hafta oldu igneye baslayali belinin cok agridini söylüyor eşim bilgisi olan varmi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…