Aminnn canim aminnn. Bende cok dua ediyorum. Elimi acmasam dilim soylemese yuregim hep duaci.. her nefesim de Rabbim var ve aklim da hep bize verdigi bu sinav var.. gecem gunduzum yasantimda hatta uykumda bile bu düşünce var.. surekli dua ediyorum sürekli yalvariyorum Rabbime.. hem bizim icin bi aile olabilelim diye.. hemde sizler icin. Bu istegi veren Rabbim insallah sonucunu da güzel eyler.. hepimizin dualari kabul olsun insallah.
Canim cok sagol yine umitlendirdin beni. Fsh ı düsürmek icin verilen hormonlar eslerimizi olumsuz yonde cok etkiler diye dusununlerdenim. Ben Emre beye gormeden guvendim de labaratuvar olayi aklima takiliyor canim. O fulyada hastane uzak midir? Yumurtalar spermler mesafe varsa olumsuz etkilenir mi? Bunun gibi sorular kafama takiliyor. Hayirlisi olsun insallah. Allahım gecenin bu vaktinde kimin nerede derdi istegi varsa sen yardimci ol, cöz Yarabbim.kızlar bakın biz gittik gördük dediğim gibi doktor bey çok cana yakın,güleryüzlü ve içten,hatta bi abi gibi konuşup derdinizi anlatabilirsiniz.birincide yada ikincide daha mnceki tedavilerinden olumlu sonuç alamayanlar gidip derdini anlatsın bence zaten o uygun görürse tekrar önerir size.şu fsh oranınıda kafanıza takmayın.önceki msjlarmda yazdığım gibi fsh oranının yüksek yada düşük olup yada normal olması sperm bulup bulamayacağımızın habercisi değil dedi defalarca sordum hatta.laboratuvar ortamını da srdum aynı şekilde hem doktor bey e hem de yanındaki sekreterine,endişe etmeyin.dediği şey sadece benim ikinci yada üçüncü teseyi yapmam aslında benim işime gelir ben bu yüzden para kazanıyorum ama ne gerek var insanları umutlandırmaya dedi.sadece ilk yada ikinci microtesede yaptırdığı merkez konusunda tedirgin olanlara önerebilirim bir de burada denemeyi dedi,söylediği mantıklı aslında düşününce.ilaç tedavisine zaten hiç olumlu bakmıyo kesinlikle.
Destegin icin tesekkur ederim canim. Amin insallah cikar. Dua ediyorum etmem mi. Dilim soylemese kalbim konusuyor dua ediyor. Hepimizin yuzu bu yil gulsun insallahCanim panik yapma bak 2 tese de cikmis 3. De cikmamasi icin bi.sebep yok senn tam bi baglilikla Allaha birak eminim ben Allahin izniyle insallah 3.de de cikacakk
Hastaneyi ogrendim senden canim sagol. Takmayayim di mi Büşraamin cnm inşallah.anladım seni de zaten ameliyatları o söylediğim Ulus daki Liv Hospital da yapıyo ki
Tamam canim artik takmak yoktakma tabiki yaa niye bu kadar sıkıntı yapıyosan bak takıyosan gir o zaman internetten liv hospital a araştır biraz
Ayyy evet canim ya o kadar cok ihtiyacimiz var ki rahatlamaya. Tesekkur ederizKızlar günaydın...ben anneme sordum LİV hospitalı.. Benim annem acıbademde hemşire.. İyi bir hastane dedi. benim duyumlarım hep bu yönde dedi. Bide sorcak dr.lara araştırcak.. yeterli mi değil mi diye.. Ben buradan yazarım kızlar biraz rahatlayalımmmmmm
Aminnn canim aminnn. Bende cok dua ediyorum. Elimi acmasam dilim soylemese yuregim hep duaci.. her nefesim de Rabbim var ve aklim da hep bize verdigi bu sinav var.. gecem gunduzum yasantimda hatta uykumda bile bu düşünce var.. surekli dua ediyorum sürekli yalvariyorum Rabbime.. hem bizim icin bi aile olabilelim diye.. hemde sizler icin. Bu istegi veren Rabbim insallah sonucunu da güzel eyler.. hepimizin dualari kabul olsun insallah.
Canimm insallah iyi olur sonuclarin icin biraz rahatlamistir. Tese olacaginiz tarih belli mi canim sizin testleriniz tam cunku demikızlar bakın biz gittik gördük dediğim gibi doktor bey çok cana yakın,güleryüzlü ve içten,hatta bi abi gibi konuşup derdinizi anlatabilirsiniz.birincide yada ikincide daha mnceki tedavilerinden olumlu sonuç alamayanlar gidip derdini anlatsın bence zaten o uygun görürse tekrar önerir size.şu fsh oranınıda kafanıza takmayın.önceki msjlarmda yazdığım gibi fsh oranının yüksek yada düşük olup yada normal olması sperm bulup bulamayacağımızın habercisi değil dedi defalarca sordum hatta.laboratuvar ortamını da srdum aynı şekilde hem doktor bey e hem de yanındaki sekreterine,endişe etmeyin.dediği şey sadece benim ikinci yada üçüncü teseyi yapmam aslında benim işime gelir ben bu yüzden para kazanıyorum ama ne gerek var insanları umutlandırmaya dedi.sadece ilk yada ikinci microtesede yaptırdığı merkez konusunda tedirgin olanlara önerebilirim bir de burada denemeyi dedi,söylediği mantıklı aslında düşününce.ilaç tedavisine zaten hiç olumlu bakmıyo kesinlikle.
Busra senin adina sevindim doktorunu begenmene de cok sevindim. Canim senin enerjini seviyorum bide saydin 78IndeCanimm insallah iyi olur sonuclarin icin biraz rahatlamistir. Tese olacaginiz tarih belli mi canim sizin testleriniz tam cunku demi
Canim hangi doktor icine sinerse onda yaptir netten videolarina bak karari verTamam canim artik takmak yokdestegin icin tekrar tesekkur ederim. Arastirayim biraz bakayim netten. Gorusuruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?