Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eymen bebek kalp hastasi imis dogustan dogmadan anne babasinin yasadigi sikintilari anlattilar cok duygulandim. Allah'im herseyin hayirlisini ver
Adida eymenmis bizde oglum olursa eymen koyariz diyorduk adini ... Allahim sifa versin Allah kimseye evlat acisi gostermesin.. bizlrrede saglikli hayirli evlatlr nasip etsin Rabbim..

Benim de icim parcalandi izlerken :'( Amin canim benim. Herseyden once saglik. Hayirlisini ver Allahim

Anladim manen ve madden yipratici yorucu bi yolculuk bizimkisi. .. bizim cocuklar dogustsn pahali olcak inssllah henuz yoklarken para veriyoruz... :) saka bi tarafa yeter ki olsunda para odenir calisiyoruz cok sukur

Canim istanbuldayim fulya bahceci de yiz genetik test sonuclarini bekliyoruz haftaya cikicak ona gore bakicaz yolumuza... simdilik bu kadar

kızlar test sonucumuzu yorumlayabilirmisiniz.Hormon tahlillerini de yarın yaptırcaz.Ameliyattan sonra 7. ayımız.İLk defa ayrıntılı test yaptırdık.Sizce durum nasıl,lökosit çokmu?

Canım immatür germ hücre oranının total germ hücre oranı %95 çıkmış eskileri okuduğumda böyle olursa sperm çıkışı başlamıştır gibi şeyler yazıyordu herkesin genelde % 100 çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam canım yanlış bilgi vermek istemem bilen arkadaşlar açıklar inş

Canimmm agzindan bal damliyor keske oyle olsa.ben de oyle biseyler hatirliyorum okuduklarimdan.ama o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…