- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canimm ne guzell insallah bebegin seninle olur. Rabbim bizlerede nasip etsin. Sudafed yazdm nete surup ve tablet cikti ne ilaci bu. Yani dr yazmadan alabiliyormuyuzArkadaşlar sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum... Eşimin geçen ay yaptırmış olduğu sperm tesitinde azospermi çıktı. tabi bunu duyunca eşimin ve benim dünyam yıkıldı. İnternetten araştırırken Kaan Aydosu bulduk ve sayfasında paylaştığı tüm makaleleri okuduk. Azospermide Endol ve sudafed isimli ilaçların işe yaradığını görünce eşim eczaneden almış ilaçları ve kullanmaya başladı. 10 gün kullanınca ilaçları tekraradan sperm testi yaptırdık ve 7 adet +3 haraketli sperm çıktı. devam etti kullanmaya tabi 1 ay sonra 0 olan sperm sayımız 7 ye sonrada 1800 e kadar yükseldi. bu çıkan spermlerle tüp bebek yaptırdık ve 13 yumurtadan 8 tanesi döllendi ve 4 gün önce transfer edildi 1 adet embriyo. size tavsiyem micro tese amaliyatından önce kesinlikle sudafed ve endolu deneyin
Çok sevindim inş hayırlı olur peki hormollar genetik sorun varmıydıArkadaşlar sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum... Eşimin geçen ay yaptırmış olduğu sperm tesitinde azospermi çıktı. tabi bunu duyunca eşimin ve benim dünyam yıkıldı. İnternetten araştırırken Kaan Aydosu bulduk ve sayfasında paylaştığı tüm makaleleri okuduk. Azospermide Endol ve sudafed isimli ilaçların işe yaradığını görünce eşim eczaneden almış ilaçları ve kullanmaya başladı. 10 gün kullanınca ilaçları tekraradan sperm testi yaptırdık ve 7 adet +3 haraketli sperm çıktı. devam etti kullanmaya tabi 1 ay sonra 0 olan sperm sayımız 7 ye sonrada 1800 e kadar yükseldi. bu çıkan spermlerle tüp bebek yaptırdık ve 13 yumurtadan 8 tanesi döllendi ve 4 gün önce transfer edildi 1 adet embriyo. size tavsiyem micro tese amaliyatından önce kesinlikle sudafed ve endolu deneyin
Sizin adiniza cok sevindim canim. Insallah pozotif sonuc alirsiniz. Ama benim anlamadigim bu soyledigin ilaclar soguk alginligi agri kesici ve antienflamatuar icerikli azospermi ile ne ilgisi var ki anlamadimArkadaşlar sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum... Eşimin geçen ay yaptırmış olduğu sperm tesitinde azospermi çıktı. tabi bunu duyunca eşimin ve benim dünyam yıkıldı. İnternetten araştırırken Kaan Aydosu bulduk ve sayfasında paylaştığı tüm makaleleri okuduk. Azospermide Endol ve sudafed isimli ilaçların işe yaradığını görünce eşim eczaneden almış ilaçları ve kullanmaya başladı. 10 gün kullanınca ilaçları tekraradan sperm testi yaptırdık ve 7 adet +3 haraketli sperm çıktı. devam etti kullanmaya tabi 1 ay sonra 0 olan sperm sayımız 7 ye sonrada 1800 e kadar yükseldi. bu çıkan spermlerle tüp bebek yaptırdık ve 13 yumurtadan 8 tanesi döllendi ve 4 gün önce transfer edildi 1 adet embriyo. size tavsiyem micro tese amaliyatından önce kesinlikle sudafed ve endolu deneyin
Hayırlı olsun bebeişinn canımm.. İnşallah sıkı sıkı tutunsun.. Teşekkür ederiz bilgiler için..Arkadaşlar sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum... Eşimin geçen ay yaptırmış olduğu sperm tesitinde azospermi çıktı. tabi bunu duyunca eşimin ve benim dünyam yıkıldı. İnternetten araştırırken Kaan Aydosu bulduk ve sayfasında paylaştığı tüm makaleleri okuduk. Azospermide Endol ve sudafed isimli ilaçların işe yaradığını görünce eşim eczaneden almış ilaçları ve kullanmaya başladı. 10 gün kullanınca ilaçları tekraradan sperm testi yaptırdık ve 7 adet +3 haraketli sperm çıktı. devam etti kullanmaya tabi 1 ay sonra 0 olan sperm sayımız 7 ye sonrada 1800 e kadar yükseldi. bu çıkan spermlerle tüp bebek yaptırdık ve 13 yumurtadan 8 tanesi döllendi ve 4 gün önce transfer edildi 1 adet embriyo. size tavsiyem micro tese amaliyatından önce kesinlikle sudafed ve endolu deneyin
hayır genetik tahlil yaptırdık sorun yok hormon değerleride normal bu ilaç dermanımız oldu Allaha ŞükürÇok sevindim inş hayırlı olur peki hormollar genetik sorun varmıydı
Canim ilacin tam isimlerini ve nasil kullanacağımizi ozelden atabilir misin bide hormonlar nasildi sizdeArkadaşlar sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum... Eşimin geçen ay yaptırmış olduğu sperm tesitinde azospermi çıktı. tabi bunu duyunca eşimin ve benim dünyam yıkıldı. İnternetten araştırırken Kaan Aydosu bulduk ve sayfasında paylaştığı tüm makaleleri okuduk. Azospermide Endol ve sudafed isimli ilaçların işe yaradığını görünce eşim eczaneden almış ilaçları ve kullanmaya başladı. 10 gün kullanınca ilaçları tekraradan sperm testi yaptırdık ve 7 adet +3 haraketli sperm çıktı. devam etti kullanmaya tabi 1 ay sonra 0 olan sperm sayımız 7 ye sonrada 1800 e kadar yükseldi. bu çıkan spermlerle tüp bebek yaptırdık ve 13 yumurtadan 8 tanesi döllendi ve 4 gün önce transfer edildi 1 adet embriyo. size tavsiyem micro tese amaliyatından önce kesinlikle sudafed ve endolu deneyin
http://www.kaanaydos.com.tr/endometazin.html, http://www.kaanaydos.com.tr/psodoefedrin.html canım benim eşim bunları okumuş ve buna göre almış ilaçları sıfır olan sperm 1800 e kadar çıktı bu linkleri okuyun benceCanimm ne guzell insallah bebegin seninle olur. Rabbim bizlerede nasip etsin. Sudafed yazdm nete surup ve tablet cikti ne ilaci bu. Yani dr yazmadan alabiliyormuyuz
Arkadaşlar sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum... Eşimin geçen ay yaptırmış olduğu sperm tesitinde azospermi çıktı. tabi bunu duyunca eşimin ve benim dünyam yıkıldı. İnternetten araştırırken Kaan Aydosu bulduk ve sayfasında paylaştığı tüm makaleleri okuduk. Azospermide Endol ve sudafed isimli ilaçların işe yaradığını görünce eşim eczaneden almış ilaçları ve kullanmaya başladı. 10 gün kullanınca ilaçları tekraradan sperm testi yaptırdık ve 7 adet +3 haraketli sperm çıktı. devam etti kullanmaya tabi 1 ay sonra 0 olan sperm sayımız 7 ye sonrada 1800 e kadar yükseldi. bu çıkan spermlerle tüp bebek yaptırdık ve 13 yumurtadan 8 tanesi döllendi ve 4 gün önce transfer edildi 1 adet embriyo. size tavsiyem micro tese amaliyatından önce kesinlikle sudafed ve endolu deneyin
Sizin adiniza cok sevindim canim. Insallah pozotif sonuc alirsiniz. Ama benim anlamadigim bu soyledigin ilaclar soguk alginligi agri kesici ve antienflamatuar icerikli azospermi ile ne ilgisi var ki anlamadim
Evet makaleleri okudum bnde canim iceriklerinde bulunan 2 madde sperm cikisini kolaylastrabiliyomusCaniim doktor zaten dediki cocuklar bile kullaniyo bu ilaci zaten ilacin iceriginde zaten yaziyi agri kesici oldugu ama doktor cikabiliyo sperm testinde dedi doktor dedi biz öyle almisdik
HAYIRLISI OLSUN CANIMCnm varikosele baktirmak icin mufit hocaya gidicez mail atmistim degerleri yazdm. Oda bize hersey normalken bu igneyi kullandrmazdm olani da yoketmis olabilrsnz dedi. Varikosel de 2.5mm grade 1 ama varikoseliniz sandignzdan onemli olabilir demis. Esimde igneler yanetki yapti birde. Bizde biraktik cnm hakkimizda hayirlisi bakalim
Aminn canimHAYIRLISI OLSUN CANIM
Evet makaleleri okudum bnde canim iceriklerinde bulunan 2 madde sperm cikisini kolaylastrabiliyomus
btuss merhaba cnm,senin eşin microtese ameliyatı olmuştu demi?
peki sonuç nasıldı.nerede olmuştunuz,unuttum cnm yaa kusura bakma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?