Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm ne guzell insallah bebegin seninle olur. Rabbim bizlerede nasip etsin. Sudafed yazdm nete surup ve tablet cikti ne ilaci bu. Yani dr yazmadan alabiliyormuyuz

Çok sevindim inş hayırlı olur peki hormollar genetik sorun varmıydı

Sizin adiniza cok sevindim canim. Insallah pozotif sonuc alirsiniz. Ama benim anlamadigim bu soyledigin ilaclar soguk alginligi agri kesici ve antienflamatuar icerikli azospermi ile ne ilgisi var ki anlamadim

Hayırlı olsun bebeişinn canımm.. İnşallah sıkı sıkı tutunsun.. Teşekkür ederiz bilgiler için..

Canim ilacin tam isimlerini ve nasil kullanacağımizi ozelden atabilir misin bide hormonlar nasildi sizde

Bizde kullanmisdiik maalesef bizde cikmamisdi sperm testinde mikro tese oldu esim

Sizin adiniza cok sevindim canim. Insallah pozotif sonuc alirsiniz. Ama benim anlamadigim bu soyledigin ilaclar soguk alginligi agri kesici ve antienflamatuar icerikli azospermi ile ne ilgisi var ki anlamadim

Caniim doktor zaten dediki cocuklar bile kullaniyo bu ilaci zaten ilacin iceriginde zaten yaziyi agri kesici oldugu ama doktor cikabiliyo sperm testinde dedi doktor dedi biz öyle almisdik

Caniim doktor zaten dediki cocuklar bile kullaniyo bu ilaci zaten ilacin iceriginde zaten yaziyi agri kesici oldugu ama doktor cikabiliyo sperm testinde dedi doktor dedi biz öyle almisdik
Evet makaleleri okudum bnde canim iceriklerinde bulunan 2 madde sperm cikisini kolaylastrabiliyomus

HAYIRLISI OLSUN CANIM

peki sonuç nasıldı.nerede olmuştunuz,unuttum cnm yaa kusura bakma:)

Önemli degil canim ankarada olduk özel güven hastanesinde hücre bulundu ama kuyruksuz suan laboratuvarda olgunlastirilmaya calisiliyo haftaya sonuc cikarmis eger olgunlasma söz konusuysa 6 ay igne tedavisi görcek esim sora tekrar mikro tese

Arkadaşlar sudafet tıkanıklık sebepli azo da işe yarıyor birara bizde duyup yapmıştık topikte birçok arkadaş eşine kullandırmıştı ama sadece bahar arkadaşımızın eşinde sperm çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…