Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bizim ailelerimiz dışında kimse bilmiyor zaten. Geçen bir bebek haberinde babama gizlice kanalı değiştir derken gördüm..offf off .Cok yakın bir arkadaşımızın oğlu var kocam da ben de onu çok seviyoruz. Bayadır görüşmüyoruz tabi.. Gönül koyuyyolar özlemediniz mi diye.. Ben nasıl görüşiyim eşim o bebekle oynarken nasıl kalbim dayansın...KEndimi lanetlenmiş gibi vebalı gibi hissediyorum...
Haklsın canım çok çok kötü durumlarda olanlar var ama ateş düştüğü yeri yakıyor işte...
Bazen şunu da düşünüyorum hiç evlatsızlık mı kötü evladını kaybetmek mi..Karar veremiyorum diyorum ki hiç değilse öpüp koklamışalr sevmişler bebeklerini ben hiç o kokuyu duyamadım... Ama onu bulup kaybetmek daha acı olur heralde..
İşte böyle saçma sapan şeyler düşünüyorum...Aklımı yitircem sanırım...

Aman kizlar yan etkileri var baktim ben.. özellikle de endol de.. dr.a danismadan kullandirmayin.

CNM SUDAFED ŞURUP MU TABLET Mİ BİR DE AÇIKLAMASINDA AĞRI KESİCİ VS YAZIYOR DR HABERSİZ KULLNAMAMIZ TERS ETKİ EDERMİ ACABA
ben doktora gidince sorucam. Yada yakin bi tarihte doktora veya.kaan.hocaya gidecek olan.arkadaslar varsa sorabilirler mj

C
ben doktora gidince sorucam. Yada yakin bi tarihte doktora veya.kaan.hocaya gidecek olan.arkadaslar varsa sorabilirler mj
canım bizede vermişti sudafed soğuk algınlığı endolde ağrı kesici herkesin kullandığı ilaçlar demişti enfeksiyondan dolayı çıkış olmuyorsa diye veriyo bu ilaçları bize öyle demişti

Anladim canimm enfeksiyon olup olmadigini nereden anlayabiliriz. Esimde lökosit cok.ordanmi anlasilr yoksa kanda crp ye baktirmak lazim

Canim sudafed i ne kadar kullandinz surupmu tablet mi . Benim esimde lökosit cok fazla birde sudafed ve endol beraber kullanilabiliyor mu. Bahar arkadssmzda dogal yoldnmi cikti
Sudafed hap kullandı eşim 1 kutu kullandı bilindiyi üzere soğuk algınlığında kullanılıyor bundan yola çıkarak o zaman sudafed kullandırdı kaan hoca hastalarına bir müddet birkaç kişide sperm çıkınca herkes kullanmaya başladı ama sonuç alan arkadaşımızın eşinde lenf kanseri vardı kemoterapi spermlerini öldürmüştü daha sonra bahar arkadaşımız eşi için çok mücadele etti ve eşinde sperm çıkmaya başladı sonra tüpbebek denedi ama sonuç negatifti dondurulmuş embriyolarını sömestır tatilinde transfer ettirecekti ama eşi işten çıkarılmıştı birkaç ay sonra eşi üzüntüden tekrar hastalandı kanser tekrarlamıştı dr da kök hücre nakli gerekiyor biran evvel çocuk yapın dedi bahar da eşini orda bırakıp istanbul a gelip dondurulmuş transferi yapacaktı arkadaşımızda pko vardı dr aradı hocam benim hemen tedaviye başlamam lazım dedi ve adet söktürücü ilaç kullandı bu işte bir gariplik vardı ilaç bitmiş ama bahar adet olmamıştı bir umut kan tahlili yaptırdı veeeeeee maşallah Ali Efeye hamile olduğunu öğrendi şimdi mucizemin mart ayında inşallah 1 yaşına girecek

Ayyy ne guzel minigine kavusmus arkadasimiz coookkkk sevindim :) okurken cokta duygulandim neler oluyor bu hayatta dimi yaa hersey bizim icin. Allahim mucizeni bizlere de gonder Yarabbim

Son düzenleme:
Arkadaşlar nohut kürünü nasıl yapıyorsunuz hormollara bi zararı olurmu bide ısırgan çayını nasıl yapıyordun aktardanmı alıyorsunuz

Canım bizede vermişti normal soğuk algınlığı ilacı ve ağrı kesici demişti korkulacak bişi yok dedmişti
Canm bende az once dişim apse yaptigi icin ilac aramaya basladim. Baktim ki sudafed bizde de varmis.. hemen secti gözüm o kadar ilac icerisinde onu.. demekki vermisler bize de bu ilaci. Esimdir alan muhtemelen ben pek sık hasta olmam. Dediginiz dogrudur bitanem. Soguk alginligi biri digeri de antibiyotik gibi bisey sanirim. Iltihap için olduğunu düşünmüştüm bende. Ama yinede dr.a danisilmasi gerek bence.

Canim bende o zamanlari hatrladim suan cok fena oldumm. Rabbim nasil verdi şükürler olsun. . Umudu kesmemek gerektigi ne önemli. . Dua etmek ve gerekeni yapmak.. rabbim güzel yüreğine verdi o yavruyu baharcigimin.. allah saglikla buyutmeyi nasip etsin yavrularini inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…