canım inan yalnız değilsin bende aynı durumdayım. en yakın arkadaşlarımızla yada ailemizle bile birlikteyken incineceğimizi düşünmeden, o hamileymiş bu doğurmuş bunun bebeği çok güzel. eltim bazen çocuğuna sinirlendiğinde diyoki ayyyy ömür törpüsü bu yaaa valla tekrar düşünün çocuk işini bak bizi görüyosunuz diyo. halbuki durumumuzu biliyo.. bende diyorumki bizim düşünce gücümüzle olmuyo malesef, şükredin.. ama onlar için bi yatma kalkmadan ibaret olduğu için anlamıyolar anlayamıyolar sana iki üzülüp ah vah ediyolar ama sonra unutuyolar. bizde karkıkoca asosyalleştik arkadaş falan kalmadı çevremizde nerdeyse. aile ortamlarına da giremiyoruz evli olan tüm kuzen ve arkadaşlarımızın çocuğu var gözler direkt bize çevriliyo hadi siz ne bekliyosunuz diyolar. sırf bu sorulara maruz kalmamak için kaçıyoruz ortamlardan. tv deki reklamların zaten yarısı bebek içeriyo, zaman içersinde bunlara alışıcaz belki umursamamaya başlıycaz ama şu an yeni sayılırız. her gördüğümüz etkiliyo bizi ne yazıkki. sana tavsiyem haberleri izle, bebeği hasta doğan,senelerce tadavi görüp sonra ölen yada sakat kalan, hamileyken eşi şehit olan, çocuğu kaçırılıp tecavüz edilip öldürülen, 3 çocuğunu birden soba zehirlenmesinde kaybeden... okadar kötü olaylar varki insan kendi imtihanına şükrediyo. bana iyi geliyo yani, böyle imtihan olmaktansa evlatsızlığı tercih ederim ben.
Aman kizlar yan etkileri var baktim ben.. özellikle de endol de.. dr.a danismadan kullandirmayin.
ben doktora gidince sorucam. Yada yakin bi tarihte doktora veya.kaan.hocaya gidecek olan.arkadaslar varsa sorabilirler mjCNM SUDAFED ŞURUP MU TABLET Mİ BİR DE AÇIKLAMASINDA AĞRI KESİCİ VS YAZIYOR DR HABERSİZ KULLNAMAMIZ TERS ETKİ EDERMİ ACABA
Canım bizede vermişti normal soğuk algınlığı ilacı ve ağrı kesici demişti korkulacak bişi yok dedmiştiAman kizlar yan etkileri var baktim ben.. özellikle de endol de.. dr.a danismadan kullandirmayin.
canım bizede vermişti sudafed soğuk algınlığı endolde ağrı kesici herkesin kullandığı ilaçlar demişti enfeksiyondan dolayı çıkış olmuyorsa diye veriyo bu ilaçları bize öyle demiştiben doktora gidince sorucam. Yada yakin bi tarihte doktora veya.kaan.hocaya gidecek olan.arkadaslar varsa sorabilirler mj
Canim kaan hocami vermisti sizedeCanım bizede vermişti normal soğuk algınlığı ilacı ve ağrı kesici demişti korkulacak bişi yok dedmişti
Anladim canimm enfeksiyon olup olmadigini nereden anlayabiliriz. Esimde lökosit cok.ordanmi anlasilr yoksa kanda crp ye baktirmak lazimC
canım bizede vermişti sudafed soğuk algınlığı endolde ağrı kesici herkesin kullandığı ilaçlar demişti enfeksiyondan dolayı çıkış olmuyorsa diye veriyo bu ilaçları bize öyle demişti
Evet kaan hoca vermişti canım enfeksiyonu tam bilemiyorum canım nasıl anlaşılır ama lökositten olabilir idrar yolu enfeksiyonlarıda etkiliyormuşAnladim canimm enfeksiyon olup olmadigini nereden anlayabiliriz. Esimde lökosit cok.ordanmi anlasilr yoksa kanda crp ye baktirmak lazim
arkadaşlar hiç yan etkisi yok hormonlara sayfada okudumEvet kesinlikle doktora dansmadan yapmayin allah korusun yan etkisi fln olur herkesde farkli cünki
Sudafed hap kullandı eşim 1 kutu kullandı bilindiyi üzere soğuk algınlığında kullanılıyor bundan yola çıkarak o zaman sudafed kullandırdı kaan hoca hastalarına bir müddet birkaç kişide sperm çıkınca herkes kullanmaya başladı ama sonuç alan arkadaşımızın eşinde lenf kanseri vardı kemoterapi spermlerini öldürmüştü daha sonra bahar arkadaşımız eşi için çok mücadele etti ve eşinde sperm çıkmaya başladı sonra tüpbebek denedi ama sonuç negatifti dondurulmuş embriyolarını sömestır tatilinde transfer ettirecekti ama eşi işten çıkarılmıştı birkaç ay sonra eşi üzüntüden tekrar hastalandı kanser tekrarlamıştı dr da kök hücre nakli gerekiyor biran evvel çocuk yapın dedi bahar da eşini orda bırakıp istanbul a gelip dondurulmuş transferi yapacaktı arkadaşımızda pko vardı dr aradı hocam benim hemen tedaviye başlamam lazım dedi ve adet söktürücü ilaç kullandı bu işte bir gariplik vardı ilaç bitmiş ama bahar adet olmamıştı bir umut kan tahlili yaptırdı veeeeeee maşallah Ali Efeye hamile olduğunu öğrendi şimdi mucizemin mart ayında inşallah 1 yaşına girecekCanim sudafed i ne kadar kullandinz surupmu tablet mi . Benim esimde lökosit cok fazla birde sudafed ve endol beraber kullanilabiliyor mu. Bahar arkadssmzda dogal yoldnmi cikti
Ayyy ne guzel minigine kavusmus arkadasimiz coookkkk sevindim :) okurken cokta duygulandim neler oluyor bu hayatta dimi yaa hersey bizim icin. Allahim mucizeni bizlere de gonder YarabbimSudafed hap kullandı eşim 1 kutu kullandı bilindiyi üzere soğuk algınlığında kullanılıyor bundan yola çıkarak o zaman sudafed kullandırdı kaan hoca hastalarına bir müddet birkaç kişide sperm çıkınca herkes kullanmaya başladı ama sonuç alan arkadaşımızın eşinde lenf kanseri vardı kemoterapi spermlerini öldürmüştü daha sonra bahar arkadaşımız eşi için çok mücadele etti ve eşinde sperm çıkmaya başladı sonra tüpbebek denedi ama sonuç negatifti dondurulmuş embriyolarını sömestır tatilinde transfer ettirecekti ama eşi işten çıkarılmıştı birkaç ay sonra eşi üzüntüden tekrar hastalandı kanser tekrarlamıştı dr da kök hücre nakli gerekiyor biran evvel çocuk yapın dedi bahar da eşini orda bırakıp istanbul a gelip dondurulmuş transferi yapacaktı arkadaşımızda pko vardı dr aradı hocam benim hemen tedaviye başlamam lazım dedi ve adet söktürücü ilaç kullandı bu işte bir gariplik vardı ilaç bitmiş ama bahar adet olmamıştı bir umut kan tahlili yaptırdı veeeeeee maşallah Ali Efeye hamile olduğunu öğrendi şimdi mucizemin mart ayında inşallah 1 yaşına girecek
Canm bende az once dişim apse yaptigi icin ilac aramaya basladim. Baktim ki sudafed bizde de varmis.. hemen secti gözüm o kadar ilac icerisinde onu.. demekki vermisler bize de bu ilaci. Esimdir alan muhtemelen ben pek sık hasta olmam. Dediginiz dogrudur bitanem. Soguk alginligi biri digeri de antibiyotik gibi bisey sanirim. Iltihap için olduğunu düşünmüştüm bende. Ama yinede dr.a danisilmasi gerek bence.Canım bizede vermişti normal soğuk algınlığı ilacı ve ağrı kesici demişti korkulacak bişi yok dedmişti
Canim bende o zamanlari hatrladim suan cok fena oldumm. Rabbim nasil verdi şükürler olsun. . Umudu kesmemek gerektigi ne önemli. . Dua etmek ve gerekeni yapmak.. rabbim güzel yüreğine verdi o yavruyu baharcigimin.. allah saglikla buyutmeyi nasip etsin yavrularini inşallah. .Sudafed hap kullandı eşim 1 kutu kullandı bilindiyi üzere soğuk algınlığında kullanılıyor bundan yola çıkarak o zaman sudafed kullandırdı kaan hoca hastalarına bir müddet birkaç kişide sperm çıkınca herkes kullanmaya başladı ama sonuç alan arkadaşımızın eşinde lenf kanseri vardı kemoterapi spermlerini öldürmüştü daha sonra bahar arkadaşımız eşi için çok mücadele etti ve eşinde sperm çıkmaya başladı sonra tüpbebek denedi ama sonuç negatifti dondurulmuş embriyolarını sömestır tatilinde transfer ettirecekti ama eşi işten çıkarılmıştı birkaç ay sonra eşi üzüntüden tekrar hastalandı kanser tekrarlamıştı dr da kök hücre nakli gerekiyor biran evvel çocuk yapın dedi bahar da eşini orda bırakıp istanbul a gelip dondurulmuş transferi yapacaktı arkadaşımızda pko vardı dr aradı hocam benim hemen tedaviye başlamam lazım dedi ve adet söktürücü ilaç kullandı bu işte bir gariplik vardı ilaç bitmiş ama bahar adet olmamıştı bir umut kan tahlili yaptırdı veeeeeee maşallah Ali Efeye hamile olduğunu öğrendi şimdi mucizemin mart ayında inşallah 1 yaşına girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?