tmm cnm şimdi hatırladım,Allah yardımcınız olsun o zaman...
Canimm lökosit varsa da sudafed ve endol kullandiriliyomus sizde varmiydi lökosit.. birde kaan hoca 2 hafta mi kullanilmasini oneriyor yoksa uzun sureli miEvet %30 cikabilir dedi 2 hafta kullan dedi cikarsa sanslisin dedii ama ne yazikki cikmadi esimde
Canim sudafed i ne kadar kullandinz surupmu tablet mi . Benim esimde lökosit cok fazla birde sudafed ve endol beraber kullanilabiliyor mu. Bahar arkadssmzda dogal yoldnmi ciktiArkadaşlar sudafet tıkanıklık sebepli azo da işe yarıyor birara bizde duyup yapmıştık topikte birçok arkadaş eşine kullandırmıştı ama sadece bahar arkadaşımızın eşinde sperm çıkmıştı
Canimm lökosit varsa da sudafed ve endol kullandiriliyomus sizde varmiydi lökosit.. birde kaan hoca 2 hafta mi kullanilmasini oneriyor yoksa uzun sureli mi
Arkadaşlar kaan hocaya nasıl mail atacagımda hocanın adresini bilen varmı
http://www.kaanaydos.com.tr/iletisimArkadaşlar kaan hocaya nasıl mail atacagımda hocanın adresini bilen varmı
Amin inşallah cnm.evet bizim doktorumuz Emre bey.pazartesi görüştük kendisiyle.nedeni bilinmeyen azospermi teşhisi koydu eşime.fsh 11.72ydi eşimin biraz yüksek buldu ve üretim bozukluğuna bağlı azospermi dedi,yani microtese yapıca zdedi cnm.bizde mayıs haziran ayı gibi düşünüyoruz yaptırmayı.doktorun dediği şey fsh ın yüksek düşük yada normal olması sperm bulacağımız yada bulamayacağimızın habercisi değil dedi,testesteronunuz çok güzel ama dedi.muayene ücreti 200 tl,microtese 3000,tüp bebek tedavisi 5250,ilaçlar da 1000-1500 tl arası toplam 9000-10000 arası yani.
Anladim canim. Bende kullandirayim dedim ama dr a sormak gerekir tabikiYokdu caniimm esimde lökosit yokdu esime 2 hafta dedi tam 2 hafta sora sperm testi yapdir dedi sora birak ama.kürlere devam dedi maalesef cikmadi
Www.kaan aydos.çom mavi renkle soru mj gönder yazıyor önce form doldurup yazabilirsinhttp://www.kaanaydos.com.tr/iletisim
http://www.kaanaydos.net/soru_danisma.php
Canim bu iki adresten bi bak istersen
Anladim canim. Bende kullandirayim dedim ama dr a sormak gerekir tabiki
Www.kaan aydos.çom mavi renkle soru mesaj yaziyorArkadaşlar kaan hocaya nasıl mail atacagımda hocanın adresini bilen varmı
Kaan hocaya mail atamiyorum sorucam ama.Evet kesinlikle doktora dansmadan yapmayin allah korusun yan etkisi fln olur herkesde farkli cünki
Kaan hocaya mail atamiyorum sorucam ama.
Formda baya detayli degerlrr soruyo hepsini doldurmak zorundamiyizWww.kaan aydos.çom mavi renkle soru mj gönder yazıyor önce form doldurup yazabilirsin
Formda baya detayli degerlrr soruyo hepsini doldurmak zorundamiyiz
Aman kizlar yan etkileri var baktim ben.. özellikle de endol de.. dr.a danismadan kullandirmayin.Kaan hocaya mail atamiyorum sorucam ama.
CNM SUDAFED ŞURUP MU TABLET Mİ BİR DE AÇIKLAMASINDA AĞRI KESİCİ VS YAZIYOR DR HABERSİZ KULLNAMAMIZ TERS ETKİ EDERMİ ACABAArkadaşlar sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum... Eşimin geçen ay yaptırmış olduğu sperm tesitinde azospermi çıktı. tabi bunu duyunca eşimin ve benim dünyam yıkıldı. İnternetten araştırırken Kaan Aydosu bulduk ve sayfasında paylaştığı tüm makaleleri okuduk. Azospermide Endol ve sudafed isimli ilaçların işe yaradığını görünce eşim eczaneden almış ilaçları ve kullanmaya başladı. 10 gün kullanınca ilaçları tekraradan sperm testi yaptırdık ve 7 adet +3 haraketli sperm çıktı. devam etti kullanmaya tabi 1 ay sonra 0 olan sperm sayımız 7 ye sonrada 1800 e kadar yükseldi. bu çıkan spermlerle tüp bebek yaptırdık ve 13 yumurtadan 8 tanesi döllendi ve 4 gün önce transfer edildi 1 adet embriyo. size tavsiyem micro tese amaliyatından önce kesinlikle sudafed ve endolu deneyin
Degilsin olani yaz doldr sayfanin en atinda diger sorular bolumunden mj yazabilirsinFormda baya detayli degerlrr soruyo hepsini doldurmak zorundamiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?