Amin canimmm insallah...kızlar günaydın herkese Hayırlı Cumalar.Rabbim bu mübarek Cuma Günü nün yüzü suyu hürmetine hepimizin kabul olunmadık duasını bırakmasın,isteyen herkese ama herkese evlat sevgisini,anne-baba olma duygusunu tattırsın,mahrum etmesin...
Aminnnn canim insallah. Allah'ım kimin ne derdi varsa caresini ne istegi muradı varsa kabulunu nasip etsinkızlar günaydın herkese Hayırlı Cumalar.Rabbim bu mübarek Cuma Günü nün yüzü suyu hürmetine hepimizin kabul olunmadık duasını bırakmasın,isteyen herkese ama herkese evlat sevgisini,anne-baba olma duygusunu tattırsın,mahrum etmesin...
bizde hormon değerlerinin hepsi normal sınırlardaydı, ve ilaçlardan fayda gördük eğer fsh ve testesteron değerleri normal sınırlarda ise bence kullansın bu arada sudafed tablet ve endol capsulCNM SUDAFED ŞURUP MU TABLET Mİ BİR DE AÇIKLAMASINDA AĞRI KESİCİ VS YAZIYOR DR HABERSİZ KULLNAMAMIZ TERS ETKİ EDERMİ ACABA
Aminnnnnnnnnnn canımmmmmmm aminnnnnnnnkızlar günaydın herkese Hayırlı Cumalar.Rabbim bu mübarek Cuma Günü nün yüzü suyu hürmetine hepimizin kabul olunmadık duasını bırakmasın,isteyen herkese ama herkese evlat sevgisini,anne-baba olma duygusunu tattırsın,mahrum etmesin...
Canim gunaydin. Siz de esinin hormonlari dusmustu esin spermiyogram verecekti ne yaptiniz? Sonuclari aldiniz mi?Aminnnnnnnnnnn canımmmmmmm aminnnnnnnn
1-HAYALİMM
2-UCUBİRARADA
3-DEMET1973
4-EYLÜLDE GEL
5-SAYDİN78
6-TOSBAG
7-8SEVGİ8
8-1NUR86
9-BALIM
10-BURCU
11-CİELO
12-ERVAE
13-GÜLERİM
14-DOĞADANDEVA
15-MAVİMENEKŞE
16-İLKBAHAR_İLKBAHAR
17-CAGLACANSU
18-YASE2
19-NESEGE
20-UMUT151
21-FRDNUMAN2007
22-TULAY20
23-BÜŞRA199
24-BENGU
25-MERVE
26-EDA09
27-ESLEM9284
Canlar son dua şeklimiz bu şekilde
Unuttuğum yada gözden kaçırdığım arkadaşlar var ise bana söylesinler
Dularımızın nasıl olacağını şimdi tekrar ediyorum yine
1-Bu Dört(4) ayet bir bütün olarak hergün bir arkadaşa olmak üzere 33 defa okunacak.(Okunma sayısı yok ben 33 olarak ayarladım.Tesbih sayısı olarak okuyalım istedim.)Yani 4 ayetli bir sure gibi düşüneceğiz ve bu sureyi 33 defa okuyacağız
2-Adetli iken okuyamayanlar 707 YA VARİS -336 YA MUSAVVİR-100 YA KADİR okuyacak
3-Okuyup okumadığını,hangisini okuduğunuzu bana özelden mesaj atın.
Busra 1990 di, hayalimm 77 adi canim benim duzeltirsin1-HAYALİMM
2-UCUBİRARADA
3-DEMET1973
4-EYLÜLDE GEL
5-SAYDİN78
6-TOSBAG
7-8SEVGİ8
8-1NUR86
9-BALIM
10-BURCU
11-CİELO
12-ERVAE
13-GÜLERİM
14-DOĞADANDEVA
15-MAVİMENEKŞE
16-İLKBAHAR_İLKBAHAR
17-CAGLACANSU
18-YASE2
19-NESEGE
20-UMUT151
21-FRDNUMAN2007
22-TULAY20
23-BÜŞRA199
24-BENGU
25-MERVE
26-EDA09
27-ESLEM9284
Canlar son dua şeklimiz bu şekilde
Unuttuğum yada gözden kaçırdığım arkadaşlar var ise bana söylesinler
Dularımızın nasıl olacağını şimdi tekrar ediyorum yine
1-Bu Dört(4) ayet bir bütün olarak hergün bir arkadaşa olmak üzere 33 defa okunacak.(Okunma sayısı yok ben 33 olarak ayarladım.Tesbih sayısı olarak okuyalım istedim.)Yani 4 ayetli bir sure gibi düşüneceğiz ve bu sureyi 33 defa okuyacağız
2-Adetli iken okuyamayanlar 707 YA VARİS -336 YA MUSAVVİR-100 YA KADİR okuyacak
3-Okuyup okumadığını,hangisini okuduğunuzu bana özelden mesaj atın.
naydın canım.. dr. perhiz dedi.. Sonra verin dedi.. P.tesi gününe randevu verdi.. Pazartesi günü paylaşacağımm inşallah sizinle canım..Canim gunaydin. Siz de esinin hormonlari dusmustu esin spermiyogram verecekti ne yaptiniz? Sonuclari aldiniz mi?
Anladim canim insallah guzel haberler alirsinizGü
naydın canım.. dr. perhiz dedi.. Sonra verin dedi.. P.tesi gününe randevu verdi.. Pazartesi günü paylaşacağımm inşallah sizinle canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?