- 3 Aralık 2014
- 323
- 687
- 138
- 35
Canim 4 ayet var toplam. Her satiri birer kere okuyup tekrar basa dönüyorsun 33 kere. Adet gunlerinde de ayet okuyamayacagin icin digerini okuyacagiztülaycım ben hala anlamadım nasıl okuyacağız bu duaları,daha doğrusu hangi duayı nasıl okuyacağız lütfen beni de aydınlatın yaa...
Tulaycim ben ayeti 33 kez okudum. Allahim kabul etsin insallahEvet canlar uzun bir aradan sonra yeni dualarımıza başlıyoruz.
KIYAME SURESİ SON 37-38-39-40 AYETLER
Bismillahirrahmanirrahim.
أَلَمْ يَكُ نُطْفَةً مِّن مَّنِيٍّ يُمْنَى
37.E lem yeku nutfeten min menî yin yumnâ.
(O dökülen meniden ibaret az bir sperm değil miydi?)
ثُمَّ كَانَ عَلَقَةً فَخَلَقَ فَسَوَّى
38.Summe kâne alakaten fe halaka fe sevvâ.
(Sonra bu, bir embriyon oldu. Derken Allah onu yaratıp güzelce şekillendirdi.)
فَجَعَلَ مِنْهُ الزَّوْجَيْنِ الذَّكَرَ وَالْأُنثَى
39.Fe ceale minhuz zevceyniz zekere vel unsâ.
(Nihayet ondan da erkek ve dişi iki eşi var etti.)
أَلَيْسَ ذَلِكَ بِقَادِرٍ عَلَى أَن يُحْيِيَ الْمَوْتَى
40.E leyse zâlike bi kâdirin alâ en yuhyiyel mevtâ.
(Şimdi, bunları yapan Allah'ın ölüleri diriltmeye gücü yetmez mi?)
1-Bu Dört(4) ayet hergün bir arkadaşa olmak üzere toplam 33 defa okunacak.(Okunma sayısı yok ben 33 olarak ayarladım.Tesbih sayısı olarak okuyalım istedim.)Arapça bilmeyenler Türkçesinden okuyabilir.Abdestli olarak okusak daha tesirli olabilir.
2-Hayız halinde iken okuyamayanlar 707 YA VARİS -336 YA MUSAVVİR-100 YA KADİR okusunlar.Yani onlar da boş durmasınlar ki, onların da duası geçsin.
3-Okuyup okumadığını bana özelden mesaj atın.
4-Hadi bakalım katılmak isteyen var mı????
Busracim dua bu acip buyutup gorebilirsin canimTulaycim ben ayeti 33 kez okudum. Allahim kabul etsin insallah
Bugün başladık mı canım okuyor muyuz??
Busra 1990 di, hayalimm 77 adi canim benim duzeltirsin
tülaycım ben hala anlamadım nasıl okuyacağız bu duaları,daha doğrusu hangi duayı nasıl okuyacağız lütfen beni de aydınlatın yaa...
Tulaycim ben ayeti 33 kez okudum. Allahim kabul etsin insallah
Ben okudum olsun Allahim kabul etsin. Siram gelince yine okurumHayır canım daha başlamadık.
Tarihi ben size mesaj yazacağım
Daha katılmak isteyen olur diye bekliyorum
düzelttim
َلَمْ يَكُ نُطْفَةً مِّن مَّنِيٍّ يُمْنَى
Yukarıdaki kıyame suresinin son 4 ayetini bir bütün olarak 33 defa her gün 1 arkadaşa olmak üzere okuyacaksın
Yani bir sure gibi düşüneceğiz.Örneğin fatiha,kevser suresi gibi düşeneceğiz ve bu sureden 33 kez okuyacaksın
Adetli olduğun zamanlarda ise 707 YA VARİS -336 YA MUSAVVİR-100 YA KADİR okuyacaksın
Ben yeni listeyi ve başlama tarihini herkese mesaj olarak göndereceğim.
Ben sırası ile kimlere okunacağını tarih tarih herkese mesaj olarak göndereceğim.
Insallah birgun sende onlara hamis oldugunu soylersin canimKapı komşumdan sonra alt komşumda hamileymişşşşşAllah diorummmmmmmmmm
aminnnnn canım inşallah bizde o günleri görür de ard arda hamiş oluruzzzzzzzzzzInsallah birgun sende onlara hamis oldugunu soylersin canim
Hayır canım daha başlamadık.
Tarihi ben size mesaj yazacağım
Daha katılmak isteyen olur diye bekliyorum
düzelttim
َلَمْ يَكُ نُطْفَةً مِّن مَّنِيٍّ يُمْنَى
Yukarıdaki kıyame suresinin son 4 ayetini bir bütün olarak 33 defa her gün 1 arkadaşa olmak üzere okuyacaksın
Yani bir sure gibi düşüneceğiz.Örneğin fatiha,kevser suresi gibi düşeneceğiz ve bu sureden 33 kez okuyacaksın
Adetli olduğun zamanlarda ise 707 YA VARİS -336 YA MUSAVVİR-100 YA KADİR okuyacaksın
Ben yeni listeyi ve başlama tarihini herkese mesaj olarak göndereceğim.
Ben sırası ile kimlere okunacağını tarih tarih herkese mesaj olarak göndereceğim.
Aminnn canim insallahaminnnnn canım inşallah bizde o günleri görür de ard arda hamiş oluruzzzzzzzzzz
Mrb arkadaşlar benim esim gecen hafta damar tıkanıklığı ameliyatı oldu ama maalesef tikaniklik açılmamış yani halen azospermi.( muhtemelen bu adetimde 2. Tup bebek sansimi denicem inşallah bebegim bu sefer düşmez. .cok ama cok mutsuzum. Borçlar da gırtlaga geldi artik. Ameliyat parasi dondurma parasi tup bebek parasi ilaclarin parasi derken 17 milyar borcumuz oldu allah hepimizin yardimci si olsun.
Canım esimin yasi 38 mecburen acele ediyoruz. Ilerde cocugu oldugunda babası değil dedesi dicekler tesede bulundugu için beklemenin bi anlami yok yaniCanım acele etmeyin bence
Belki zamanla açılır.
Başka bir dr a görünseniz olmaz mı
Bugün esimin testi yine sıfır çıktı. Rabbim bizi sınıyor eltim hamile esinin kuzeni hamile diger kuzenin esi hamile en yakın arkadaşı m hamile ablam hamile resmen etrafim hamile dolu allah yardımcı miz olsunInsallah birgun sende onlara hamis oldugunu soylersin canim
Uzulmeyin tevekkul edin dua edin. Allah yanimizda ben inaniyorum. Insallah bizde birgun anne olucaz.Bugün esimin testi yine sıfır çıktı. Rabbim bizi sınıyor eltim hamile esinin kuzeni hamile diger kuzenin esi hamile en yakın arkadaşı m hamile ablam hamile resmen etrafim hamile dolu allah yardımcı miz olsun
Benide listeye eklermisin canim1-HAYALİMM
2-UCUBİRARADA
3-DEMET1973
4-EYLÜLDE GEL
5-SAYDİN78
6-TOSBAG
7-8SEVGİ8
8-1NUR86
9-BALIM
10-BURCU
11-CİELO
12-ERVAE
13-GÜLERİM
14-DOĞADANDEVA
15-MAVİMENEKŞE
16-İLKBAHAR_İLKBAHAR
17-CAGLACANSU
18-YASE2
19-NESEGE
20-UMUT151
21-FRDNUMAN2007
22-TULAY20
23-BÜŞRA199
24-BENGU
25-MERVE
26-EDA09
27-ESLEM9284
Canlar son dua şeklimiz bu şekilde
Unuttuğum yada gözden kaçırdığım arkadaşlar var ise bana söylesinler
Dularımızın nasıl olacağını şimdi tekrar ediyorum yine
1-Bu Dört(4) ayet bir bütün olarak hergün bir arkadaşa olmak üzere 33 defa okunacak.(Okunma sayısı yok ben 33 olarak ayarladım.Tesbih sayısı olarak okuyalım istedim.)Yani 4 ayetli bir sure gibi düşüneceğiz ve bu sureyi 33 defa okuyacağız
2-Adetli iken okuyamayanlar 707 YA VARİS -336 YA MUSAVVİR-100 YA KADİR okuyacak
3-Okuyup okumadığını,hangisini okuduğunuzu bana özelden mesaj atın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?