canım seni merak ettim.tekrar test yaptınızmı.inşllah sizdede sperm çıkmıştır.duam seninle.
haploidle denecek ben onu anlamadım nasıl oluyo.Ameliyat olacak çıkarsa onla çıkmazsa hoploidle denenecek sizin sorun ne sizdemi düşürmeye çalışıyorsunuz karaciğerde yağlanma varmıydi sizdede
egitim araştırma hastanesinde cıkıyo sende rahim filmi cektriyosun azospermli olduğu için aşılamaya gerek sende kadın doğuma eşinde üroloji sanırım.bende bunu araştırdım ama rahim filmi istenildiği için cıkartmadım pek fazlada tüpbebek merkezlerinde indirim olmuyoCanim sgk dan faydalanmak icin tup bebege devlet katkisi istanbuldayim ben kaan hoca ankarada heralde
günaydın arkadaşım inşlh hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz..Cemrem29 iyi geceler canim. Seni oncelikle tebrik ediyorum hayirli olsun tedavinizAllah tamamina erdirsin sag salim kucagina melegini alirsin insallah. Sizde sorun neydi canim? Daha once tedavi olmus muydunuz? Nerede oldunuz? Doktorunuz kim canim? Bitkisel takviye birseyler kullandiniz mi? Ay kusura bakma cok mu sordum ne
Birkez daha duygularıma tercüman olmuşsun bazen vücudum infilak edecek sanıyorum bardağım taştı bir damla suyu bile taşıyamam diyorum ama yine sınav bitmiyor bu defa eşimde başka başka rahatsızlıklar çıkıyor bu defa içim daha çok yanıyor geçen gün nasıl ağlıyorum ya Rabbim sana yalvarıyorum yüzümü güldür bende biraz normal insanlar gibi bir aile hayatı yaşıyayım bende bebeğimin sıcaklığını duyayım gece beni uykusuz bıraksın başkalarının hezeyanını dinlemiyeyim kendi evlatlarım eşimle mutlu olayım bu hayatın güzelliğini de yaşıyayım .sonra yine hayal dünyasından ayrılıyorum sabret bu dünyada olmasada inşallah öteki dünyada cennet kokulu evladın olacak tabiki isyankar olmazsan diyorum kendi kendimeamin canım.hamd ona şükür ona.ben çok kötüyüm aslında.hayatta hiç amacım yokmuş gibi geliyor.
istesemde tekrar tüpbebek yaptıramıyorum.düşün stresli olan tüpbebeği bile çok istiyorum ama o bile nasip değil bana.
ben aslında tüp bebek yapan sperm ve yumurtası olanları bile şanslı görüyorum.bizde malesef bu durum bile yok.
bu sancılı ve zor olan bu süreçi bile çok arzuluyorum.ne kadar çırpınsam o kadar diplerdeyim.o kadar umutsuzum.
ne odaklanacak bir tedavimiz nede tedavilerden sonuç aldığımız spermlerimiz var.ve bu durum ne kadar böyle sürer allah bilir.zaten tedavi olmayı artık kesinlikle kabul etmiyoruz eşimle.bizde tedavi işe yaramadı.etrafımda arkadaşlara bakıyorum evladları için amaçları var hayalleri var.benim içimden dua etmek bile gelmiyor.uzun süredir dua etmiyorum.ne kadar acı değilmi.allahım hayrılı evlad ver diyemiyorum.bu beni daha çok kahrediyor.dünyaya geliş amacı kulluk olan bizlerin bu görevi yerine getiremediğim için yüküm dahada artıyor.sanki omuzlarımdaki yük artık bana çok geliyor.taşıyamıyorum allahım diyorum.sonrada isyanmı ediyorum diye düşününce daha çok yüreğüm acıyor.bir yumru boğazımda oturmuş.
geçmişten bugünüme bakıyorum nerden nereye gelmişim.hayat dolu olan ben,yürürken yürüme değilde tek ayak üzerinde seken ben,hayattan çok ama çok umutlu olan ben şimdi kockoca sıfırlardayım.ne giyindiğimden nede gezdiğimden hiçbirşeyden lezzet almıyorum.rabbimden bize merhamet etmesini istiyorum.bazen düşünüyorum sanki hamile kalsam bile artık mutlu olmayacakmış gibi hissediyorum.ben artık mutlu olamayacağımı hissediyorum.sancılı acılı yüreği parça parça olmuş gibiyim.
kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok saolun darısı en kısa zmaanlarda sizlerin olsun katbe katları inşlhhhhhhhhhhh
dün kontrolum vardı yumoşlarım iimiş çok şükür ki iğnelerim 3 taneye çıktı pazartesi gene gidicem o zmaan belli olacak opu günüm..h ep dualarımdasınız
cnm inşlh o günleri göreceksin ya o ağlama krizleri olmazsa aslında daha kötü oluruz ağlamak içimizi temizliyoda rahatlıyoruz inşlh en kısa zmanada eşinin sonuçlarını alınca hıçkıra hıçkıra mutluluktan ağalrsın güzelim...Birkez daha duygularıma tercüman olmuşsun bazen vücudum infilak edecek sanıyorum bardağım taştı bir damla suyu bile taşıyamam diyorum ama yine sınav bitmiyor bu defa eşimde başka başka rahatsızlıklar çıkıyor bu defa içim daha çok yanıyor geçen gün nasıl ağlıyorum ya Rabbim sana yalvarıyorum yüzümü güldür bende biraz normal insanlar gibi bir aile hayatı yaşıyayım bende bebeğimin sıcaklığını duyayım gece beni uykusuz bıraksın başkalarının hezeyanını dinlemiyeyim kendi evlatlarım eşimle mutlu olayım bu hayatın güzelliğini de yaşıyayım .sonra yine hayal dünyasından ayrılıyorum sabret bu dünyada olmasada inşallah öteki dünyada cennet kokulu evladın olacak tabiki isyankar olmazsan diyorum kendi kendime
aminnn cnm aminnn hep dualarım sizinle zaten inşlh nasip olur o yazıyı yazmak bana da sonra sizlerdecanım tedavınız hayırlı olsun..inş bebeginiz gelir hamiş oldugunu duyar ve tum topik cok sevınirız..rabbım bızlerede nasıp etsın inş
aminnn cnm aminnn hep dualarım sizinle zaten inşlh nasip olur o yazıyı yazmak bana da sonra sizlerde
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhher zaman hepiniz dualarımdasınız..sende dualarımdasın..herkesin boynu bükük kalmasın..hepimizin kucagı dolsun..sen baslat arkandan tüm topik geliriz inş canım..
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah razı olsun canım inşallah sonucu temiz çıksın bende artık bebişlerime kavuşmak istiyorum dualarınızı eksik etmeyin seninde Rabbim yolunu ve şansını açık etsin süleyman hocaya selam söyle damadım gelsinde 1 ay sonra senin gelin yolda inşallahcnm inşlh o günleri göreceksin ya o ağlama krizleri olmazsa aslında daha kötü oluruz ağlamak içimizi temizliyoda rahatlıyoruz inşlh en kısa zmanada eşinin sonuçlarını alınca hıçkıra hıçkıra mutluluktan ağalrsın güzelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?