Amin canim. Allah razi olsun.Hepimiz en kisa zamanda meleklerimize kavusuruz insallahOkudum ve duami ettim saydin78 Insallah en kisa zamanda hayirli bebişlerine kavuşursun..
y kromozon mikrodelasyon analizi: kullanilan AZFa, AZFb, AZFc bölgelerine yönelik STS primerleri ile bu bölgedelerdeki delasyonlarin %95inden fazlasinin saptanabilecegi öngörülmektedir. not kisminda yazilani yazdim sadece foto yukleyemiyorum. lutfeen yorumlayin :-(yazabilirsin cnm,biz de yaptırdık
Cnm yaptırdığınız yerde genetik doktor yokmu ona gösterseydinizy kromozon mikrodelasyon analizi: kullanilan AZFa, AZFb, AZFc bölgelerine yönelik STS primerleri ile bu bölgedelerdeki delasyonlarin %95inden fazlasinin saptanabilecegi öngörülmektedir. not kisminda yazilani yazdim sadece foto yukleyemiyorum. lutfeen yorumlayin :-(
ama bizde sperm fıshde spermatid cıkmadı tese ameliyatında cıktı bu nasıl şimdi hangisine inanıp yaptırcaz.bizdede tese ameliyatında çıktıı spermatid....fısh da çıkan haploid....2.ameliyatta sperm çıkmasını umuyoruzz inşallahhh
.bizdede tese ameliyatında çıktıı spermatid....fısh da çıkan haploid....2.ameliyatta sperm çıkmasını umuyoruzz inşallahhhama bizde sperm fıshde spermatid cıkmadı tese ameliyatında cıktı bu nasıl şimdi hangisine inanıp yaptırcaz.
düzen laboratuvarinda yaptirdik canim esim sonucu alinca sormus biz anlamiyoruz doktorunuza gosterin demisler. bende merak icindeyim belki anliyan vardir dedim burdanCnm yaptırdığınız yerde genetik doktor yokmu ona gösterseydiniz
canım bence sonuç kısmı bu yazdığın değil,eğer foto paylaşabilirsen yardımcı olabiliriz.y kromozon mikrodelasyon analizi: kullanilan AZFa, AZFb, AZFc bölgelerine yönelik STS primerleri ile bu bölgedelerdeki delasyonlarin %95inden fazlasinin saptanabilecegi öngörülmektedir. not kisminda yazilani yazdim sadece foto yukleyemiyorum. lutfeen yorumlayin :-(
anladim canim sagol yinede. bende mail adresi var iyi oldu hatirlatman anliycak kimse bulamasam ona atarim artik. bana biraz sorun varmis gibi grliyor o yuzden cok endiseliyim insallh yoktur ama..umut151 cnm bizde böyle yazmıyodu yaa,sizinki farklı bizimkinden. o yüzden tardımcı olamadım kusura bakma.bizim doktorumuz emre bakırcıoğlu,istersen mail adresini gönderim sana ona yazabilirsin
canim tlfndan giriyorum foto nasil atiliyor hic bilmiyorum keske atabilsem..canım bence sonuç kısmı bu yazdığın değil,eğer foto paylaşabilirsen yardımcı olabiliriz.
bu yazddığımız yerin altında dosya yükle var,oradan dene canımcanim tlfndan giriyorum foto nasil atiliyor hic bilmiyorum keske atabilsem..
azfc ve azfd bölgelerinde delesyon varmış canım
peki var olmasi ne anlama geliyor? bu genetikte problem oldugunu mu gosteriyor canmazfc ve azfd bölgelerinde delesyon varmış canım
Canım bunu doktorlar daha iyi açıklar ama bu bölgelerde delasyon olması genetikte sorun olduğunu gösteriyor ancak d bölgesini bilmiyorum ama c bölgesinde sorun olanların %50 sinde sperm bulunuyormuş mikrotesede,çok var genetikte problem olupta sperm çıkan oyüzden çok etkilenme bu durumdan.peki var olmasi ne anlama geliyor? bu genetikte problem oldugunu mu gosteriyor canm
cok tesekkur ederim sana biraz rahatlattin. insallah dedigin gibi bizde de bulunur ve buyuk bir sorun degildir. ama genetikte problem olmasini aklim almiyor esimler 11 kardesler bunlardan esim haric 5şi evli hepsininde 3er 4er cocugu var bu nasil bi kadermis AllahimCanım bunu doktorlar daha iyi açıklar ama bu bölgelerde delasyon olması genetikte sorun olduğunu gösteriyor ancak d bölgesini bilmiyorum ama c bölgesinde sorun olanların %50 sinde sperm bulunuyormuş mikrotesede,çok var genetikte problem olupta sperm çıkan oyüzden çok etkilenme bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?