Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin cnm aminn kız bak senle başlıcakstık bi nasip olmadı ole şimdide ben seni arkamdan geçip getiricem inşlhhhhhhhh
sölerim cnm benim tabiiki şimdi pazartesi numan bey kontrolde olacak süleyman hocam perşembe geliyor sehir dışına çıkıyor..evettt yaaa baksen pcye mi gelecek gelinim pcye olacak he
ya benişm kızım olursa ...olsun oglun kendinden yaşça büyükle evlenir aman zengin olur bari...
allahım yardımcınız olsun canım..işlerinizi kolaylaştırsın allahım..
inan ki kendim de gelişmeler oluyo gibi seviniyorum..takipteyim güzel haberlerini
sizdende alıcam o habrleri cnm .... amin rabbim fazlasını sizlere de nasip etsn...

Günaydın arkadaşlar dua günü bugün benimdi. Tülay hanıma mesaj attım dileğimi ama bu saate kadar sayfada yayımlamadı benim hacetim muradım sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü evladımın olması. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun kader arkadaşlarım

Canim benim Allah aglatmasın ağlama hersey bizim icin. Insallah tedaviniz olumlu sonuclanacak bebegini kucagina alacaksin canim icimden bir ses bu yil hepimizin yuzunu Rabbim guldurecek diyor ben inaniyorum buna. Hadi yolumuz acik olsun

amin hepimizin yolu açık olsun...

aminnnn inş canım...okadar doluyum ki anlatamam.bıkac doktora mail attım.mıkrotese de bıle şansınız yok dediler.yani tüm umutlarım yıkıldı .korkuyorum kafayı sıyırıcam diye..allahım herkesin kucagını doldursun inş...

Himmm sagolasin canim ama 3500- 4000 tl kadar indirim oluyormus

cnm bize eşimin ilk ameliyatında gidin gelemyin sizin çocugunuz olmaz demişti çünki eşimde hiç bişey yoktu
bak şimdi hamdolsun ki var yani anlıcan o kadar sıkıntının sonu selamet olur inşlh siizn içinde cnm sen üzülmekte ağlamakta haklısın yılalr o kadar yıpratıyor ki bizleri kimseler anlayamaz
ama bu günlerin sonu selamet olucak inşlh cnm dua ve niyazla...

Canım tülay arkadaşımızın kuzeni vefat etmiş bugün cenazeleri denizliye gidecekmiş o yüzden belki mesajını bile görmemiştir haberiniz olsun

çok şükür canım sizin mutluluga az aldı..rabbım sana bana deil hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versin.en yakınımız bile duygularımızı anlayamıyor.bizi bizden başka anlayan yok..iki üç gündür okadar kötüyüm ki.özel günümdeyim.her ay insan umut eder mi inan ki ediyorum.acaba olur mu ki diye ama böyle olumsuzlukları duyunca okadar cok yıpranıyorum ki..rabbim yüzümüzü güldürsün inş...
kusura bakma senınde basını olumsuzlukla agrıtıyorum.canım sen hep iyi düşün olumsuzluklardan uzak dur ki..bebeklerın rahat rahat gelsın sana inş...
tedavi aşaması nasıl geciyor canım.dinlenıyor musun sürekli..tabi paylaşmak istersen

Canım tülay arkadaşımızın kuzeni vefat etmiş bugün cenazeleri denizliye gidecekmiş o yüzden belki mesajını bile görmemiştir haberiniz olsun
Ayyy canim ya cok uzuldum Allah rahmet eylesin. Allah mekanini cennet kabrini nur eylesin. Sabir diliyorum. Birkac gun ben devam ettirebilirim aslinda dua sırasını. Bugun benim, yarin tosbagg arkasimizin gunu.Bana dilegini ozelden atabilirsin tossbagg canim. Sabah ben yazayim sayfaya dilegini.

merhaba kızlar,
öncelikle rabbim isteyen herkeze bebişlerni tez zamanda kavuştursun.bir bebek delisi olarak ben 6 aydır psikolojik olarak mafoldum
eşiminde benimde yaptırdığımız testlerimiz teiz çıktı yanlız geçen ay eşimin yaptırdığı kan testinde antikor negatif değilde poztif çıktı yüksek ihtimal bundan olabilir dedi doktor ve eşime deltocortil ilaç verdi onu kullandık bu umutla tekrar bekliyorum 10 gün kaldı adetime
böyle bir sorun yaşayıp bu tedavi sonucu pozitif sonuç alan varmı .doktor olmazsa 6 ay daha bu ilacı kullancaksın dedı .eğer ozamanda olmazsa aşılama vs tedaviye geçicek sanırım ama ben nasıl beklicem 6 ay daha

ha sizde varikozel var yani o tam ne oluyordu? bide esinde ne gibi rahatsizliklar oldu igeneden dolayi? esimdede hersey normal ama yaklasik 6 aydir igne kullaniyor. subatin sonunda gidecegirz istanbula tekrar iyi bisey cikacak ümidiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…