- 3 Aralık 2014
- 323
- 687
- 138
- 35
insallah canim ya zaten durumumuz yeterince zor enazindan daha fazla zorlasmasin.Umut 151 uzulme sakin cnm balim arkadasimizinda dedigi gibi c ve d bolgelernde delesyon saptanmis.a ve b bolgelernde saptanmis olsaydi daha olumsuz olurdu.c ve d bolgelernde oldugu icin hic korkma.senin gibi durumda olup da sperm bulunup ilk denemede bile hamile kalan cok kisi var
Allah razi olsun canim.Bende hergun okuyorum duzenli. Allahim kabul etsinArkadaşlar ben duaları düzenli olarak hergün okuyorm. Okudum demeyi unutuyorm bilginiz olsun
cnm karar verdiniz demekki çok sevindim inşlh evladın gelirde bu sıkıntılı günleriniz mutlulukla son bulur cnm benim...kızlar merhaba nasılsınız sizlere bi haber vermek istiyorum kısmet olursa bende hamileyim ama benim hamileliğim 9 ay sürmeyecek aslında ne kadar süre sonra evladımıza kavuşruz bilmiyoruz ama bizimde bir bebeğimiz olacak bizde kuruma müracaat ettik çok güzel bir duygu allah evlat isteyen herkesin gönlünün muradını versin inşlh tedavide olanlar ve hamiş olanlar inşlh sizlerinde hayalleri biran önce gerçek olur...
Arkadaşlar ben duaları düzenli olarak hergün okuyorm. Okudum demeyi unutuyorm bilginiz olsun
evet cnm inşlh tez zamanda gelir hayırlısıyla siz naptınız cnm spermler çoğalıyormu tedavidemisiniz hala tüp deneyecektiniz ya denedinizmi bir de sperm görenler oldumu yada hamiş kalanlar çok soru sordum kusura bakma...:)cnm karar verdiniz demekki çok sevindim inşlh evladın gelirde bu sıkıntılı günleriniz mutlulukla son bulur cnm benim...
cnm ya özlemişim kız seni...evet cnm inşlh tez zamanda gelir hayırlısıyla siz naptınız cnm spermler çoğalıyormu tedavidemisiniz hala tüp deneyecektiniz ya denedinizmi bir de sperm görenler oldumu yada hamiş kalanlar çok soru sordum kusura bakma...:)
İnsallah biran once siz evladiniza o da size kavusur. Cok cok mutlu olun. Harika birsey yapiyorsunuz. Keske bizlerde sizin gibi yuce gonullu olabilsek.kızlar merhaba nasılsınız sizlere bi haber vermek istiyorum kısmet olursa bende hamileyim ama benim hamileliğim 9 ay sürmeyecek aslında ne kadar süre sonra evladımıza kavuşruz bilmiyoruz ama bizimde bir bebeğimiz olacak bizde kuruma müracaat ettik çok güzel bir duygu allah evlat isteyen herkesin gönlünün muradını versin inşlh tedavide olanlar ve hamiş olanlar inşlh sizlerinde hayalleri biran önce gerçek olur...
Merhaba canımmmm Rabbim evladınıza bir an önce kavuştursun sizi inşallah.. Büyük yürekli arkadaşımm.. Allahım mutlu mesut yavrunu büyütmeyi nasip etsin sana..kızlar merhaba nasılsınız sizlere bi haber vermek istiyorum kısmet olursa bende hamileyim ama benim hamileliğim 9 ay sürmeyecek aslında ne kadar süre sonra evladımıza kavuşruz bilmiyoruz ama bizimde bir bebeğimiz olacak bizde kuruma müracaat ettik çok güzel bir duygu allah evlat isteyen herkesin gönlünün muradını versin inşlh tedavide olanlar ve hamiş olanlar inşlh sizlerinde hayalleri biran önce gerçek olur...
Canim gunaydin malasef bende yeni evlendimde her ay sabirsizlikla beklerdim o gunu ama insan alisiyor zamanla .. tedavi görmüyormu esinHanımlar öyle kötüyüm ki, 2 yıllık evliyim artık bebek var mı diye sormaya başladılar... Bazen düşünüyorum da azospermi olduğumuzu öğrenmeden önce hamilemiyim diye regl dönemini beklemek bile öyle bir mutluluk kaynağıymış ki, hamile kalmış olabileceğini düşünmek....
Saol canim benim dualarizi eksik etmeyin bizlerdenGünaydın arkadaşlar yeni katıldım aranıza epeydir yazdıklarınızı okuyorum umarım her şey gönlümüzce olur zor bir durum fakat umudumuzu yitirmememiz gerekiyor saygılar ..
İnşallah canımmmmmmmmmGünaydin hanimlar iyi bi hafta gecirmeniz diligiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?