Canim dopplerde oyle cikti ama mufit hocaya gidicez oda gelin elle muayene edelim dedi. Varikoselha sizde varikozel var yani o tam ne oluyordu? bide esinde ne gibi rahatsizliklar oldu igeneden dolayi? esimdede hersey normal ama yaklasik 6 aydir igne kullaniyor. subatin sonunda gidecegirz istanbula tekrar iyi bisey cikacak ümidiyle...
Bugün senin için okudum. Allah bütün dualarını kabul etsin. Tez vakitte bebişini sağlıklı hayırlı şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallahGünaydın arkadaşlar dua günü bugün benimdi. Tülay hanıma mesaj attım dileğimi ama bu saate kadar sayfada yayımlamadıbenim hacetim muradım sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü evladımın olması. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun kader arkadaşlarım
Arkadasim tulay yeğenini kaybetti.çok üzgün ondan bu gün dua için giriş yapmamistir.listeyi hepimize atti dua öncesi ben listeyi takip ederek okuyorum ki hepimizin öyle yspmasi gerekiyor insaniz hepimizin ne olacagini bilmiyoruz.diğer arkadaşlar da umarim boyle yapar .listeyi takip etmek ve gun une uymak konusunda bitince buradan değil ozelden cevap yaziyoruz.8s post: 39054440 .!.:Bugün senin için okudum. Allah bütün dualarını kabul etsin. Tez vakitte bebişini sağlıklı hayırlı şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallah
Bende listeye her gün uyuyorum. Bundan önceki günler diğer arkadaşlar buraya yazdılar diye bende buradan yazdım.Arkadasim tulay yeğenini kaybetti.çok üzgün ondan bu gün dua için giriş yapmamistir.listeyi hepimize atti dua öncesi ben listeyi takip ederek okuyorum ki hepimizin öyle yspmasi gerekiyor insaniz hepimizin ne olacagini bilmiyoruz.diğer arkadaşlar da umarim boyle yapar .listeyi takip etmek ve gun une uymak konusunda bitince buradan değil ozelden cevap yaziyoruz.
Cemre esin neden azospermi olmuş. Besim esim küçükken inmemiş testis ameliyati olmus o yuzden ama tesede bulundu normal yolla çıkmıyor.günaydın arkadaşım inşlh hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz..
bizim sorun azosperm eşim cnm 1 tese 1 micro tese 1 varikosel ameliyatı oldu eşim eşim micro teseye hazırlanırken bende tüp bebeğ ebaşladım tedaviye benim opu günüm eşim ameliyat oldu ve sperm bulunamadı benimde opum iptal oldu o günler hiççç unutulmuyo inan kiardından yılalrca eşim denemediği içmediği şeyler kalmadı ve bu topikte bi arkadaş celalettin perudan soz etti bizde son çare gittik eşimden sperm testi ve doopler istedi doplerde varikosel çıktı 2013 ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ve ardından şubat ayında eşim celalettin hocada tedaviye başladı ilk 3 ayda hucreler görüldü ve diğer 3 .cü ayda 6 tane sperm görüldü.. darısı cümle isteyene nasip olsun.. eşim iğne ve bitkiseller kullandı. şimdi dondurulmuş spermlerimiz var çok şükür ki bende onlarla deneyeceğim inşlh başladım bu yola inşlh sonumda güzel hamişli olur olmazsada aglayıp yola devam edeceğim
görelm mevlam neyler neylerse güzel eyler....sor olsun önemli değil bilgimin olduğu kadarıyla cvp veririm...
Maşallah canım Rabbim sana ve tüm arkadaşlara hamilelik nasip etsin evlat nasip etsin :)kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok saolun darısı en kısa zmaanlarda sizlerin olsun katbe katları inşlhhhhhhhhhhh
dün kontrolum vardı yumoşlarım iimiş çok şükür ki iğnelerim 3 taneye çıktı pazartesi gene gidicem o zmaan belli olacak opu günüm..h ep dualarımdasınız
okudum canımm rabbim dualarmızı kabul etsinGünaydın arkadaşlar dua günü bugün benimdi. Tülay hanıma mesaj attım dileğimi ama bu saate kadar sayfada yayımlamadıbenim hacetim muradım sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü evladımın olması. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun kader arkadaşlarım
Amin canim benim Allah razi olsun. Insallah cok sagolBugün senin için okudum. Allah bütün dualarını kabul etsin. Tez vakitte bebişini sağlıklı hayırlı şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallah
Busra canim Allah razi olsun. Allahim kac bebek nasip ederse ona raziyim. Hakkimizda hayirlisibende okudum,Allah kabul etsin ve sağlıklı,hayırlı,uzun uzun ömürlü ikiz üçüz evlatlar nasip etsin
Amin canim benim cok sagol. Allah hepimizin gonlune gore versin insallahokudum canımm rabbim dualarmızı kabul etsin
Tabi ki hepimiz insaniz. Hersey bizim icin. Sitede kimse yoktu sabah hatirlatmak icin yazdim. Allah rahmet eylesin cok uzuldum kaybina. Allah gani gani rahmet eylesin.Arkadasim tulay yeğenini kaybetti.çok üzgün ondan bu gün dua için giriş yapmamistir.listeyi hepimize atti dua öncesi ben listeyi takip ederek okuyorum ki hepimizin öyle yspmasi gerekiyor insaniz hepimizin ne olacagini bilmiyoruz.diğer arkadaşlar da umarim boyle yapar .listeyi takip etmek ve gun une uymak konusunda bitince buradan değil ozelden cevap yaziyoruz.
Günaydın arkadaşlar dua günü bugün benimdi. Tülay hanıma mesaj attım dileğimi ama bu saate kadar sayfada yayımlamadıbenim hacetim muradım sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü evladımın olması. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun kader arkadaşlarım
ama bizde sperm fıshde spermatid cıkmadı tese ameliyatında cıktı bu nasıl şimdi hangisine inanıp yaptırcaz.evet fısh boyamada çıkmıştı spermatidler denenmiyomuş tüp bebek bunla denenebiliyormuş çok az şansla tabi
Canım tülay arkadaşımızın kuzeni vefat etmiş bugün cenazeleri denizliye gidecekmiş o yüzden belki mesajını bile görmemiştir haberiniz olsun
ben hiç duymadım o kadar indirim ben eurofertile gittim konuştum 5 250 dedi raporla 4 000 tl dedi 4000 verdikten sonra 1000tlyi verir zaten ilaçlarıda gidip sgk devlet hastanesinde kadın doğuma yazdır ilaçına rapor cıkar parasız alıyosun o kadar uğraşmaya degmiyo bide tüp bebek için rapor 1seneyi buluyo cıkması için o kadar doktora git konuş hep aynı şeylerHimmm sagolasin canim ama 3500- 4000 tl kadar indirim oluyormus
Canim esimin ameliyati tup bebek hepsi 11000-112000 civari rapor olunca 8000 civari oluyomus tup bebek merkezi ole dedi. Uzun surerse hic ugrasmam bakalim yaparsam yazarim burdanben hiç duymadım o kadar indirim ben eurofertile gittim konuştum 5 250 dedi raporla 4 000 tl dedi 4000 verdikten sonra 1000tlyi verir zaten ilaçlarıda gidip sgk devlet hastanesinde kadın doğuma yazdır ilaçına rapor cıkar parasız alıyosun o kadar uğraşmaya degmiyo bide tüp bebek için rapor 1seneyi buluyo cıkması için o kadar doktora git konuş hep aynı şeyler
tese ameliyatını sgk karşılamıyo tüp bebek merkezlerinde canım.inşallah hakkımızda hayırlısı inşallahCanim esimin ameliyati tup bebek hepsi 11000-112000 civari rapor olunca 8000 civari oluyomus tup bebek merkezi ole dedi. Uzun surerse hic ugrasmam bakalim yaparsam yazarim burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?