Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam canlar
şu an brüksel tüp bebek merkeziinde şok olmuş durumdayım doktor sperm analizinde spermatid asla çıkmaz test yanlış diyor bunun için biyopsi alınmalı diyor kafam allak bullak o zaman arif beyin testleri ne oluyor böyle bir durumla karşılaşan var mı

slm arkadaşlar.çooook çook uzun zaman oldu giremedim topiğe.malum Tuğra büyüyo,8 aylık oldu,büyüdükçe de yaramaz luyo,evin içinde full aksiyon halindeyiz.yarım yamalak gece uykuları,ev işleri vs derken gece oluyo.mutaka yeni katılanlar olmuştur.Allah yardımcıları olsun.YÜCE RABBİM onların da yüzünü güldürsün.eskilerden hamile olan,tedaviye başlayan var mı ? Allah'ım onların da yüzünü güldürsün.bebişler dolsun topiğimiz. şimdi cemrem'i gördüm.ktedaviye başlamış.çoook şükür oh,sonu şiş karınlı,bebekli,uykusuz geceli,dağınık evli olsun inşallah.isteyen tüm kaderdaşlarımızın başına inşallah,hepinizi çook öperim canlar

saolasın cnm teşekkür ederim siz naptınız tedavi için dr araştırmasındaydın tedaviye başladınızmı hangi dr dasınız nasıl gidiyor sende bu zor sınavı geçenlerden olursun inşlh...

İİ canım fena değil şimdilik.. Emre bey.le görüşeceğiz.. Ona güveniyoruz canım.. Hormonlarda bir düzelme oldu kuzum ama herşey kısmet tabi olacak die bir kaide yok.. Rabbimden sadece istiyoruz bunun için dua ediyoruz cnm.. Hadi hayırlısı olsun inşallah sizin içinde bizim içinde ve diğer tüm arkadaşlar için de..

Maşallah kuzummmmmm.. Allah bebişlerinle hayırlı uzun ömürler versin size.. Doya doya büyüt inşallah.. Rabbim sizi korusun..

Nasill yani canimm. Orayami gidiyosunuz siz canim

Kuzucumm nasılsınnnnnnnnnn?? Her kafadan da bir ses çıkıyor yahu.. Spermatiti nasıl görüyrlar o zaman testten Biyopside çıkıyor o kesinde.. acaba çıkmıyor mu sperm analizinde gerçekten??

Kuzucumm nasılsınnnnnnnnnn?? Her kafadan da bir ses çıkıyor yahu.. Spermatiti nasıl görüyrlar o zaman testten Biyopside çıkıyor o kesinde.. acaba çıkmıyor mu sperm analizinde gerçekten??
Canım yaaa ne kadar sordum seni nerelerdesin neler yaptın son durum ne veeeee aynen öyle Söyledi bende soktayim kafam cok karıştı

Kuzum hep aklımı karıştırıyor bu benim zaten.. Sperm hali çıkamıyor spermatidi nasıl çıkıyor bilmiyorummm inanki

Canım yaaa ne kadar sordum seni nerelerdesin neler yaptın son durum ne veeeee aynen öyle Söyledi bende soktayim kafam cok karıştı

Bende seni sordum kuzummm ya biliyorumm. Girmedim bir süre.. Ama buralardayımm inşallah.. Bende o dediğine hep takılırım zaten.. Biopsiyle bi nebze çıkar biliriz ama spermi zorla çıkıo spermatidi nasıl çıkıo inan bilmiyorum

Alla alla nasil oluyo ki ozaman ne ye bakiliyo bu kadar zamandir. Acaba boyamali biseylemi bakiliyo bilemedimki.. siz hala ayni sekildemi tedavidesiniz canim

biz şuan ilaç kullanıyoruz , henüz kliniğe gitmedik önümüzdeki ay gideceğiz inşallah ilk denememiz ilk randevumuz konuya oldukça yabancıyız.. doktorumuz da sağolsun çok yönlendirmedi öyle kontrol gününü bekliyoruz. bu forum ve deneyimi olan arkadaşlarım sayesinde bi kliniğe karar verdik bakalım neler olacak, ilaç kullanıp olumlu sonuç alan oldu mu hiç ya da bitkisel ürünler ...

İnş. Bir ömür boyu ailenle mutlu olursun biz yeni olduğumuz için merak ettim.eşinizin azosprem nedeni ve tedavi nasıl oldugunuz kısa bir bilgilrndirme yaparsanız sevinirim şimdiden tşk.

Cok zor canim Allah'im yegeninin mekanini cennet kabrini nur etsin, sizlere de sabirlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…