canım tedavin hayırlı olsun sorunsuz güzel geçer inşallah da meleklerine kavuşursun. seninle beraber diğer arkadaşlar da inşallah bu güzel mutluluğu yaşar. cemremcim aklımdasın dualarımdasın unutmadım seni telefonla arayacam canım. çok öptüm. Allaha cc yardımcın olsun.
cemremmmm yazını gördüm şimdi çok ama çok sevindim inşallah tedvinde sana nur topu gıbı evlat yada evlatlar nasip eder yüce Rabbim. uzun zamandır giremedim gerçi evde iki bebek olunca hiçbirşeye vakit kalmıyor.haber alamadım o yüzden şimdi yazını görünce çok sevindim. kızçelerimle seni çok ama çok öpüyoruz inşallah herşey gönlünce olur
sağolun kızlar dualarınızdayım ya bu bile beni mutlu ettislm arkadaşlar.çooook çook uzun zaman oldu giremedim topiğe.malum Tuğra büyüyo,8 aylık oldu,büyüdükçe de yaramaz luyo,evin içinde full aksiyon halindeyiz.yarım yamalak gece uykuları,ev işleri vs derken gece oluyo.mutaka yeni katılanlar olmuştur.Allah yardımcıları olsun.YÜCE RABBİM onların da yüzünü güldürsün.eskilerden hamile olan,tedaviye başlayan var mı ? Allah'ım onların da yüzünü güldürsün.bebişler dolsun topiğimiz. şimdi cemrem'i gördüm.ktedaviye başlamış.çoook şükür oh,sonu şiş karınlı,bebekli,uykusuz geceli,dağınık evli olsun inşallah.isteyen tüm kaderdaşlarımızın başına inşallah,hepinizi çook öperim canlar
canım inşallah mutlu huzurlu haberler alırsın.hayırlısı olsun inşallahiyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı yumiler iimiş ve perşembe günü opuya karar verildi yarın akşam çatlatma iğnemi olucam perşembe opu sonrası allaha emanet....
Ayy ne guzel dilerim Rabbimden ki herseyin cok iyi gider hayirli sonuclarin olur insallah...iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı yumiler iimiş ve perşembe günü opuya karar verildi yarın akşam çatlatma iğnemi olucam perşembe opu sonrası allaha emanet....
canım inşallah mutlu huzurlu haberler alırsın.hayırlısı olsun inşallah
teşekkürler kızlar inşlh sizlerde bu yollardan geçersiniz evlatlarınıza kavuşursunuz...Ayy ne guzel dilerim Rabbimden ki herseyin cok iyi gider hayirli sonuclarin olur insallah...
Cemrem cok sevindim rabbim yardimcin olsun insallah hersey yolunda gider dualarim seninleiyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı yumiler iimiş ve perşembe günü opuya karar verildi yarın akşam çatlatma iğnemi olucam perşembe opu sonrası allaha emanet....
Canım hayırlı haberlerini alalım inşallah... Gönlüne göre olsun canımm..iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı yumiler iimiş ve perşembe günü opuya karar verildi yarın akşam çatlatma iğnemi olucam perşembe opu sonrası allaha emanet....
GÜNAYDIN herkesin gunu iyi gecer insallahgünaydın canlarrr..
inşlh cnm benim darısı sana tedaviye başlarken herşeyiniz güzel su gibi akıcı olsun bol bol spermler bulunsun...Canım hayırlı haberlerini alalım inşallah... Gönlüne göre olsun canımm..
Merhaba arkadaslar bende iki yillik evliyim.ilk sekiz ay korunduktan sonra bebek istedik on ay denedik ama olmadi ben gittim ama herseyim normal cikti esimde gitti test verdi ve azosperm cikti.ikinci testi verdirmek icin gobegim catladi sonuc yine degismedi hatta dahada kotu.simdi ne yapacagizbilmiorum esim tedavi olup dogal yollarla hamile kalmami istiyo.cok korkuyo bu yuzden agirdan alio biside diyemiyorum halini gorunce allah hepimize yardim etsin.rabbimin hazinesinde cok ins isteyen herkeain kucagini bebisle doldursun
Gecmis olsun canim cok zor bi sürec rabbim yardicimiz olsun bir önce tedavinize baslayin bence zaman akip gidiyo malesefMerhaba arkadaslar bende iki yillik evliyim.ilk sekiz ay korunduktan sonra bebek istedik on ay denedik ama olmadi ben gittim ama herseyim normal cikti esimde gitti test verdi ve azosperm cikti.ikinci testi verdirmek icin gobegim catladi sonuc yine degismedi hatta dahada kotu.simdi ne yapacagizbilmiorum esim tedavi olup dogal yollarla hamile kalmami istiyo.cok korkuyo bu yuzden agirdan alio biside diyemiyorum halini gorunce allah hepimize yardim etsin.rabbimin hazinesinde cok ins isteyen herkeain kucagini bebisle doldursun
ıns guzel haberlerle donersın cnmiyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı yumiler iimiş ve perşembe günü opuya karar verildi yarın akşam çatlatma iğnemi olucam perşembe opu sonrası allaha emanet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?