Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok geçmiş olsun

İnternetten örnek veriyorum. Bizde de bu şekilde ilerledi. üsteki testis görüntüsü, alttaki sperm testindeki görüntüsü.

Kafam allak bullak oldu yani siz spermatid gördünüz bize iki doktor da dedi ki sperm örneğinde spermatid olmaz ama sanki spermatid ile de eskiden tüp bebek deneniyorrmuş ne yapacağımızı bilmiyoruz inşallah ultrason sonucumuz güzel çıkar sizin adınıza çok sevindim güzel haberi verip bize umut olursun inşallah

Tülay canım siz ne yaptınız tese olun demişti size neye karar verdiniz uzun zamandır giremedim güzel haberler var mı
hayalim canım Murad Başar i daha once duydun mu siz nerdesiniz ne durumdasiniz merak ettim seni
Canım duydum çok ii bir dr olduğunu söylüyorlar. Hatta tanıdıklar buldum o hastanede çalışan bizzat onlarla görüştüm.. Embriyoloğundan üroloğuna kadın doğumcusuna çok beğeniyorlar memorialı.. Benim kafamda çok karışmıştı. Şimdilik bizim için emre bey tese yapacak.. Murad beye de bir gideceğiz sanırım..

merhaba serap, çok geçmiş olsun. Biz kasım ayında m.başara ameliyat olduk. Eşimin sol testisi alındı, diğerinede m.tese yaptı çıkan spermler dondurldu. Şuan eşim kemoterapi alıyor, bizim 2. Evre tümör geldi patolojide. Sizin hormonlar nasıl afp ve hcg ? Bide eşinde inmemiş testis öyküsü var mı ? Bunlar yoksa zaten işiniz çok kolay, ameliyat olur. Eğer sonuç bizim fibi olursada hiç korkma testis kanseri %95 tedavite cevap veriyor. İnşallah sizib daha kolay olur herşey. Sormak istediğin bişey olursa cevaplarım canım. Dua et kalbinizi ferah tutun.

Canım insa

Canım su an yine ultrason çekiliyor ben bekliyorum dediğin kan testleri temiz inmemiş testis yok ama alacağım testisi diyor önlem için ben çok korkuyorum hormon tedavisi vermişti celallettin hoca önce tümöre evre atlattiriyormus cok zor bir durum allahım eşine acil şifalar sana da güç versin sperm bulunması harika cok sevindim senin adına Memorial dan memnun musunuz öneriyor musun bir de neden iki testisi de açıyor sadece hasta olanı açıp zaten onu alacak irda arayamiyor mu süreç nasıl oldu maddi boyutu senin için konuşmak zordur eminim sakıncası yoksa bilgilendirir misin ameliyat sonrası nasıl oldu bitkisel takviye aldınız mı falan işte bir de eşine nasıl moral oldun

Canım hoca dedi ki diğer arkadaslar da bilsin diye söylüyorum bazı kötü tümörler alfa beta testlerinin değerlerinni etkilemiyormus

kızlar bişey sorucammm
menegon 75 ve pregnyl 5000 (bunun yerine ecza deposunda olmağından choriomon 5000)
ne işe yarıyor tam olarak???
Biz ilk once pregnil 5000 kullaniyorduk. Yurtdisinda yasadigimiz icin kalcadan igne yaptirmak biraz problem oldu. Pregnyli karindan vurmsya baslayincada etkinligi baya bir azaldi. Hormonlar dustu. Doktorka konusup igneyi choriominla degistirdik ve karindan yapiyor esim. Ikisi ayni bildigim kadariyla. Pregnyl kas altina choriomin deri altina uygulandiginda daha etkili.

Saoll canımmm.. Amin inşallahh sonumuz bebişli olur.. Bilmiyorum paniğimmmm çok fazla hemde.. Ama Rabbime bıraktım ben..
Canım. Mesaj yarım. Çıkmış season görüntüleme. Merkezinde. Ultrason ve testisi elastikine bakıldı. İkinci. Test nerede sperm olacağına. Dair. Bilgi veriyormuş. Belki siz de tese öncesi. Istersiniz diye söylüyorum bu eski. Telim diğerinin. Sarji. Bitti ins ne demek. Istedigimi anlayabilirsin

evet canım çok şükür sonuçlar iyi çıktı.. Rabbim yardımcımız olsun.. tese ye karar verdik cnm bakalım ne olacak
cnm sonuclarınızın iyi çıköasınaok sevindimya ınsl ameliyatta da bol bol spermler cıkacak hep dualarla güzel haberler alacaksın cnm

cnm sonuclarınızın iyi çıköasınaok sevindimya ınsl ameliyatta da bol bol spermler cıkacak hep dualarla güzel haberler alacaksın cnm
Kuzum insallah ii olur Rabbim nasip etsin insallah bebek lerimizi bize.. rabbimden tek duam bu.. allahim yavtularimizi nasip et bize hayirlisiyla..

Hadi hayirlisi... bu yil insallah hepimiz adina iyi bir yil olur... bizde yaptiricaz mayis gibi

Canim hep beraber basliyoruz bu yil.. insallah 2015 yavrularimizi bize getiren yil olur.. hepimiz sonraki yil bu zamanlar ya dogum yapmis yada yacak oluruz insallah.. tek arzum tek duam bu benim.. Allahim kudretiyle bize sifa versin eslerimize evlat hasreti yasatmasin.. rabbime binlerce kez şükür olsun.. umudumuzu yitirmemize hayallerimizi yok etmrmize izin vermiyor ki biz bunlari konusuyoruz.. mutlu olmak icin umudumu yitirmemek icin ve hayal kurmaya devam etmek icin bebrk patiklari oruyorum simdilerde yavas yavas.. topigimiz senlensin insallah. Seneye bu zamanlar bebislerimizin gelisinin telasinda olalimmmmm insallahhhh

Anladim canim sen merak etme. Cok saol bilgi verdigin icin.. bakalim belki yaptiririz bizde o testten..

Biz ilk kendimizin teste bakma işlemine, Celalettin beyin ısrarla Arif bey demesi üzerine başladık aslında, hemde merak :) İnsanlara güvenmek çok önemli ama emin olmak isterim. Daha sonra bütün gelişimi kendi gözümüzle takip ettik, araştırdık, videolar izledik az cok yorum yapmaya başladık. İlk 3 ay sonra arif beye gittiğinde spermotosite kadar ilerlediğimizi biliyorduk. Spermatit süpriz oldu. çünki sayıları cok azdı. Ayrıca özel ek aparatları olmadığı için tüm meni incelemek mümkün olmuyordu. Daha sonraki 3 ayda spermatitlerin sayısı arttıkca görmeye başladık. Kendi bakıp yorumladığımız ve Arif beyin test sonucu birbirini tutuyordu. Asıl o zaman Arif beyin dogru sonuçları bildirdiğini gördük. En sonda eklediğim henüz canlanmamış spermi gördük.
Yani biz germ hücresi, spermatosit, spermatit hepsini görerek ilerledik. Yukardaki eklediğim resimlerle görüntüleri aynıydı.

Spermatitle tüp bebek denenebilir mi, hayır denenmez. spermle bile tüp bebek işlemi olmaz. spermin hareketi, hızı, yapısı,kalitesi vs. tam olduğu taktirde yapılabilir.

biz memnun kaldık, hatta benim histeroskopim için gelmiştik ertelendi, semra hoca ayşe hanım herkes ilgilendi. Diğer testis te çıkmasaydı ondada arayacaktı hoca, nedenine gelince kanserli testis ilk tercihimiz değil dedi, bizde şok vaziyette ameliyat olduk maliyetine gelince ameliyat 11.000 dondurma filan derken 12.000, 12.500 gibi vi rakam tuttu.

Rabbim sifa versin eslerinize insallah canim.. neler atlatmissiniz oyle.. cok şükür ki dondurulmus spermleriniz var.. bu cok güzel bi haber gerçekten. Insallah atlatirsiniz herseyi bi an once canm

Geçmiş olsun benim aklıma birşey takıldı eşimin testis ultrasonunda solda 4mm 2 adet kist izlenmektedir. Yazıyordu doktor önemli değil demişti. Cellalettin hocada öyle demişti şimdi aklıma geldi konu olunca önemli bir durum olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…