Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm bende bunu almistim macun yaptigmda koymustm icine halen evde duruyo dolapta tableti ezip sivi biseylerle versem mi acaba esim tablet seklinde icmez :)

Eklentiler

• unnamed.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 96
valla bizde çok etki gösterdi diyemem. çünki başlayalı yeni oldu ama internetteki bilgilere göre çok yararlı. gerek bedenen, gerekse ruhen çok etkili oldugu söyleniyor ki, bizlerin durumunda olanlarında moral açısından yüksek olmaları gerekiyor.

Kore, Çin, Rusya hepsi yukarıda internetten alıntı yaptığım özellikleri konusunda hem fikir. yabancı kaynaklardada durum aynı yani.

Macun içine koyma, çünki eklediğin malzemelerin özelliklerinde Ginseng in özelliğini azaltıcı bir etken madde olabilir. İyice sende araştır kafana yatarsa tableti ezip sıvı ile tüketmesini sağlayabilirsin ama düzenli ve en az 3 hafta kullanması gerekli.

Canimm bende bunu almistim macun yaptigmda koymustm icine halen evde duruyo dolapta tableti ezip sivi biseylerle versem mi acaba esim tablet seklinde icmez :)

Selam canim spermleri görmeye badladik demissin nasil oluyor bu???bizde igne kullaniyoruz 1 ay oldu hangi doktorda tedavi görüyorsunuz

Selam canim spermleri görmeye badladik demissin nasil oluyor bu???bizde igne kullaniyoruz 1 ay oldu hangi doktorda tedavi görüyorsunuz
Daha once paylastigin yazini okudum mikroskop aldik kendimizde giruyoruz demissin yoksa benmi yanlis anladim☺bu gercekten mumkunmu bende alirim oyleyse:))

kızlar bişey sorucammm
menegon 75 ve pregnyl 5000 (bunun yerine ecza deposunda olmağından choriomon 5000)
ne işe yarıyor tam olarak???

C
kızlar bişey sorucammm
menegon 75 ve pregnyl 5000 (bunun yerine ecza deposunda olmağından choriomon 5000)
ne işe yarıyor tam olarak???
canm mrb pregnly aynı etkîde bîzde bulamamıştık bî ara kaan hoca chprıomon alın aynı etkide demişti ve daha ucuz

Geçmiş yazıları okumuşsun, sorduğun sorunun cevaplarınıda bu sayede almışsındır :)
İlk başta amatör bir mikroskop ile başladık, daha sonra baktık oluyor profesyonel bir makine aldık ve takip ediyoruz. Bu görüntüyü eşim cep tlf çekti yani mikroskobun kendi görüntü alma özelliği olsaydı çok daha belirgin olacaktı :)

Daha once paylastigin yazini okudum mikroskop aldik kendimizde giruyoruz demissin yoksa benmi yanlis anladim☺bu gercekten mumkunmu bende alirim oyleyse:))

ınsallah dahada spermler cıkar...cnm sızde sorun neydı

inşlh cnm benim darısı sana tedaviye başlarken herşeyiniz güzel su gibi akıcı olsun bol bol spermler bulunsun...
Kuzum saolll inşallah görürüz bizde artık öyle çok istiyorum ki.. Herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim ve bunu da nasip etsin bize inşallah..

Aşagıda alıntı yaptığım yazımda herşeyi anlattım :)

ınsallah dahada spermler cıkar...cnm sızde sorun neydı

Alla alla nasil oluyo ki ozaman ne ye bakiliyo bu kadar zamandir. Acaba boyamali biseylemi bakiliyo bilemedimki.. siz hala ayni sekildemi tedavidesiniz canim
canlarım bu gün kafamıız karıştığı için murat basar a gittik o da aynı şeyi söyledi zaten Brüksel'de yıkama boyama hepsi yapıldı spermatid çıkmaz diyorlar ayrıca testis te kitle vardı bizim celalettin bey boşverin demişti çok tehlikeli olabiliyorrmuş acilen çıkarılması gerek dedi iki doktorda şimdi tekrar ultrason istedi kitle için fersh canım evet artık esku tedavimize son verdik ki hormon kitlelerin evre atlamasina sebep oluyormuş büyük olasılıkla testis alınacak çok üzgünüm çok zaman kaybettik yıl oldu eşim arifi arayıp nasıl böyle olduğunu soracak

Canım spermatid çıkmaz dedi doktor siz spermatid olduğunu nasıl anlıyorsunuz

Canımmm Murad beye mi gittiğinize sevindim... O da çok başarılı bir dr. Kuzumm alınmaz inşallah. Bir yolu bulunur elbet sen üzme kendini.. Nasıl böyle olur yahu.. O kadar önemliyse nasıl atladılar bu durumu

Çok geçmiş olsun serapcım
burdan doğadandevaların eşinde de kitle vardı
Onlar hem tese oldular hemde kitle ile birlikte testist alındı
Murat Başar bulmuş ve dondurulmuş.
Ama kitle kötü huylu çıkmış ve eşi şu anda tedavi görüyo
Umarım sizde böyle bir durum söz konusu olmaz
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Canımmm Murad beye mi gittiğinize sevindim... O da çok başarılı bir dr. Kuzumm alınmaz inşallah. Bir yolu bulunur elbet sen üzme kendini.. Nasıl böyle olur yahu.. O kadar önemliyse nasıl atladılar bu durumu

Tülay canım siz ne yaptınız tese olun demişti size neye karar verdiniz uzun zamandır giremedim güzel haberler var mı
hayalim canım Murad Başar i daha once duydun mu siz nerdesiniz ne durumdasiniz merak ettim seni

Çok geçmiş olsun

İnternetten örnek veriyorum. Bizde de bu şekilde ilerledi. üsteki testis görüntüsü, alttaki sperm testindeki görüntüsü.

Canım spermatid çıkmaz dedi doktor siz spermatid olduğunu nasıl anlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…