Bizede öyle söylediler. Kistler 4 5 cm olunca alınıyormuş. Küçük kistler önemsiz oluyormuş int araştırdım dün gece baya bir inşallah önemsizdirKızlar günaydınnn.. Kist deyince bizde de kasıkta gözüküyor kist.. Testiste değilde.. 2 yerde de bakıldı önemsiz demişlerdi.. Benimde kafam karıştı.. İnmemiş testis durumu da yok bizde.. Emre beye gidince bunu da sorcam tekrar..
canım valla tam olarak bize de iki doktor ki biri emre bakırcıoğlu önemsiz dedi yine iki profesör mutlaka alınacak dedi hatta biri testisi de almak istiyor ki ultrasonda bizim ki de önemsiz görünüyor anlamadımmmmmmmm2 farklı doktora sorduk önemsiz dedi. İnt araştırdım küçük kistler önemsiz ama takip gerektirir diyorlar. Testisi kist kötü huylu oluncamı alıyorlar yoksa sadece kistimi alıyorlar
Bizede öyle söylediler. Kistler 4 5 cm olunca alınıyormuş. Küçük kistler önemsiz oluyormuş int araştırdım dün gece baya bir inşallah önemsizdir
Arabaya çarptım derken yayamıydın yoksa aracınlamı önemli bişey yoktur umarımvalla canım bizde kararsısız önceden teseden korkuyorduk şimdi testis alınması da gündemde allah beterinden korusun tabi de kafam çok karışık nasıl dağıldıysam sabah okula gelirken arabayı çarptım sinir boşalması oldu herhalde ağlamamı durduramıyorum demek sizde murat beye gidiyorsunuz hayırlısı olsun canım ilaç verdi mi size bize kitle var diye bir şey vermedi
sol epididim başında 4 mm yazıyor. Testis içinde değil üzerindeymiş galiba kasıkta demekki. Senede bir kontrol yaptırın yazıyor nette3 mm yazıyor bizde de.. İnşallah önemsizdir.. Eşimde sorun değilmiş diyordu.. Bir çok ürolog gördü kimse önemli olabilir bile demedi vallahi.. Ama emre beye sorarım atlamam kesinlikle..
AminnnnnnAllah hepimizinde kucagini doldursun canim ya.ben esimi hic aglarken gormedim o benim cocukluk askim ilk ve son kez 13 yil once babasi sehit oldugunda gormustum agladigini.simdi bana belli etmemeye calisiyo ama geceleri bu konular konusulunca sessiz sessiz kendi sikarak agliyo icim parcalaniyo ama elimden bisi gelmiyo.dunya iyisi bi insan dualarimda hep onun baba oldugunu gormek nasip et diyorum cok iyi bi baba olur eminim ama rabbimin sinavi iste.allah hepimizin yardimcisi olsun.eslerimizede dayanma gucu cesaret versin
İnş önemli birşey çıkmaz Allah yardımcın olsun. İnş. Sağlıklı hayırlı evlatların olurcanım valla tam olarak bize de iki doktor ki biri emre bakırcıoğlu önemsiz dedi yine iki profesör mutlaka alınacak dedi hatta biri testisi de almak istiyor ki ultrasonda bizim ki de önemsiz görünüyor anlamadımmmmmmmm
Canım bence önemsiz.. Yinede br dr. a gösteririz.. Daha yeni gittik üroloğa birşey demediler.. Bence atlamazlardı önemsiz dediler.. Yine de emre bey ile görüşeceğim.. Sizinde aklınızda kalmasın bir kontrol ettirin canım.sol epididim başında 4 mm yazıyor. Testis içinde değil üzerindeymiş galiba kasıkta demekki. Senede bir kontrol yaptırın yazıyor nette
Kuzum bence biraz daha araştırın hemen aldırmayın.. Korktum bende şimdi..canım valla tam olarak bize de iki doktor ki biri emre bakırcıoğlu önemsiz dedi yine iki profesör mutlaka alınacak dedi hatta biri testisi de almak istiyor ki ultrasonda bizim ki de önemsiz görünüyor anlamadımmmmmmmm
Ultrasonu yapan üroloj önemsiz demiş. Cellattin hocada öyle söyledi euro hastanedinden bir doktora whtsaaptan atmıştık sonucu oda birşey demedi emre beyde birşey dememişti hayırlısı artıkCanım bence önemsiz.. Yinede br dr. a gösteririz.. Daha yeni gittik üroloğa birşey demediler.. Bence atlamazlardı önemsiz dediler.. Yine de emre bey ile görüşeceğim.. Sizinde aklınızda kalmasın bir kontrol ettirin canım.
AminnnCanim o duanin bittigini ve namazini kilabilecegini, ismimizi belirterek yaziyor. Senin ismini henuz yazmadi canim. Ismini yazinca kilarsinAllah kabul etsin
Kuzum daha ne olsun.. Birşey olmaz inşallah.. Çok da üzerine gitmemek lazım kuzum Rabbime havale etmek lazım..Ultrasonu yapan üroloj önemsiz demiş. Cellattin hocada öyle söyledi euro hastanedinden bir doktora whtsaaptan atmıştık sonucu oda birşey demedi emre beyde birşey dememişti hayırlısı artık
kaza için geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah. Murat bey size de demiştir testis kitlesi hormonlarla takip edilmez diye. Bizim y delesyonu da var azfd bölgede. Ameliyat 18 kasım salı da oldu, cuma kontroldan sonra evimize döndük. 10 gün sonra masa başında işine dönebilirsin dedi. Ama bizi diğer hafta perşembe saat 3 gibi aradı ve patolojimizi bildirdi, ikinci evre embriyonel karşinom tümör. Biz öyle bi sonuç beklediğimizden onkoloji araştırmamıştıkdogadandeva canım cok sagol bilgilerin icin bizimde tam bir yıl oldu ben üzerinde çok durdum ama hoca ısrarla önemsiz deyince bekledik düne kadar bakalım ultrasonda iyi gözüküyor dedi sna murat Bey alalım testisi daima risk diyor Bülent bey kitleyi alıp patoloji yaparız diyor bir de murat bey bizden yeni y delesyonu istedi cok daha ayrıntılı oluyormuş bekliyoruz bu süre zarfında kafamiz rahatlar duruma alışırız diye düşünüyorum bir de ameliyat sonrası süreç nasıl geçti nelere dikkat ettiniz
eslem canım hiç vakit kaybetme en azindan bir urologla görüş hoca testisteki her kitle önemli fiyor
kaza için geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah. Murat bey size de demiştir testis kitlesi hormonlarla takip edilmez diye. Bizim y delesyonu da var azfd bölgede. Ameliyat 18 kasım salı da oldu, cuma kontroldan sonra evimize döndük. 10 gün sonra masa başında işine dönebilirsin dedi. Ama bizi diğer hafta perşembe saat 3 gibi aradı ve patolojimizi bildirdi, ikinci evre embriyonel karşinom tümör. Biz öyle bi sonuç beklediğimizden onkoloji araştırmamıştıksaly sümük karar vermeye çalıştık ankara, İzmir ve antalya arasında, akşamına akdeniz üniversitesine karar verdik ve yola çıktık.cuma hastanede tahliller filan yapıldı, pzts pet filmi denilen tarama filmi çekildi,
çarşamba saat 4 gibi sonuç çıkt, karın bölgesinde 3 noktada lenf bezlerinde kitle saptandı ve hoca hemen yatış yaptı, sabah kemoterapi başladı. Şuan 4 kür planlandı ve 3. Bitti. Ayın 4 'nde 4. Kür için yatış yapacağız. 15 gün sonra tekrar pet çekilecek ve ona göre değerlendirme yapılacak. İnşallah hastalıktan eser kalmamıştır ve eşimin vücudu eskisinden çok daha yeni, iyi olur.
Allah razı olsun canım. Duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var. Sizede çok geçmiş olsun canımCanım babamda yaşadığımız pet çekimleri radyoterapi kemoterapi süreci geldi aklıma.. Rabbim güçlü olanın herzaman yanında inşallah.. Babamın 60 yaşında gırtlak kanseri teşhisi bizi yıkmıştı. Hiç unutmam işten eve dönerken yolda yrüyordum annem telde haber verdi.. kızım şükretmemiz lazım diyordu ama ben duymuyordum.. Yol kenarında çömelip haykıra haykıra ağladığımı hatırlıyorum.. Yanımda bi araba durdu eşimi aradı.. Ve eşim gelene kadar yanımda beklediler.. Ben resmen kaybettim kendimi..Benden daha güçlüsünüz siz.. Ben çok daha güçsüzdüm bu konuda. Güçlü olun Rabbim yanınızda.. 8 saatlik operasyonla tüm gırtlağı alındı babamın.. Artık sesini duymuyoruz ama umrumuzda bile değil çünkü başımızda çok şükür.. Ayrıca kemoterapilere de çok güzel cevap verdi.. Çok şükür yayılmadan kurtulduk o hastalıktan.. Nişanımdaki konuşmasını açtımda geçenlerde.. babamın sesini unutmuşum.. Öyle kötü oldum ki ağlamaya başladım yine.. Hep dua ettik kuzum.. Senin eşin daha genç.. Gör bak pet sonuçları çok güzel çıkacak.. Rabbim şifasını versin bir an önce.. Dualarımda olacaksınız..
Saol tatlım Allah razı olsun..Allah razı olsun canım. Duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var. Sizede çok geçmiş olsun canım
hadi hayırlısı bakalım, bol bol yumoş toplansın inşallahherkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
Kuzummm hadi hayırlısı.. Rabbim mutlu haberlerini almayı nasip etsin bize..herkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?