hadi hayırlısı bakalım, bol bol yumoş toplansın inşallah
aminnn saolun sizlerede bol bol dua ediyorum hep inanın..Kuzummm hadi hayırlısı.. Rabbim mutlu haberlerini almayı nasip etsin bize..
herkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAyy hadi inş canım ya :) güzel haber vermene az kaldı. Ins hepberaber sevinicez. Dualarımdasin. .
Canimm hadi insallahh bu surecin sonunda hamileyimmmmm diye yazarsin burdannn :) Allah yardimcin olsunherkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
Hadi insallah guzel guzel yumişlerin olur. Transferiniz olur. Saglikli sihhatli bebisleriniz tutunur, pozitif sonuc almanizin haberini aliriz. Bebislerinizi kucagınıza almanizi yuce Rabbim nasip eder insallahherkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
amin cnm inşlh rabbim yardımcımız olsun her daim..darısı sizlerede inşlhhhCanimm hadi insallahh bu surecin sonunda hamileyimmmmm diye yazarsin burdannn :) Allah yardimcin olsun
amin inşlh dualarımız kabul olur inşlhhh....Hadi insallah guzel guzel yumişlerin olur. Transferiniz olur. Saglikli sihhatli bebisleriniz tutunur, pozitif sonuc almanizin haberini aliriz. Bebislerinizi kucagınıza almanizi yuce Rabbim nasip eder insallahdualarimiz sizinle
Hadi canim insallah güzel haberler verirsin bizlere rabbim yardimcin olsun dualarim seninle cemremherkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
herkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
Hadi canim insallah güzel haberler verirsin bizlere rabbim yardimcin olsun dualarim seninle cemrem
saolun kızlar inşlh sonuna kadar ii gider tedavim....Canım hadi hayırlısı yumuşların sonucunda inşallah hamileyim der ve kucağına almak nasip etsin dualarımız seninle
inşl bakalım ya heyecan korku hepsi var bende sonum ii olsun inşlh öyle olurumOhh ohh hadi kaliteli yumoşların olsun da göbeğinde can bulsun
Ondan sonra böle olinşALLAH
Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bebeklerin olur inş..herkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
teşekürler cnm amin hepimizinde....Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bebeklerin olur inş..
Allah yardimcin olsun cnm. Guzel haberlerini bekliyoruzherkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
aracımla canım yaa kamyona çarptım ama bende bir şey yok dalgınlık işteArabaya çarptım derken yayamıydın yoksa aracınlamı önemli bişey yoktur umarım
Bizde kitle olmadığı için iğneleri aynı şekilde kullanmaya devam ediyoruz.Pregnil haftada 2 idi.Onu 1 e düşürdü
haklısın sabahtan beri netten araştırıyorum bakalımmmKuzum bence biraz daha araştırın hemen aldırmayın.. Korktum bende şimdi..
canım inş allah bir daha yaşatmaz şimdi okuldayım ben müdürüm çapaya gidin diyor sizde akdeniz üniversitesini tercih etmişsiniz ikisi de birleşince mantıklı geldi peki ultrason sonucunuzu merak ettim orda kötü bir şey yazıyor muydu 4.kürle beraber yepyeni bir hayat sizin olsun spermciklerinizde var inş hayattaki son engeliniz bu olurkaza için geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah. Murat bey size de demiştir testis kitlesi hormonlarla takip edilmez diye. Bizim y delesyonu da var azfd bölgede. Ameliyat 18 kasım salı da oldu, cuma kontroldan sonra evimize döndük. 10 gün sonra masa başında işine dönebilirsin dedi. Ama bizi diğer hafta perşembe saat 3 gibi aradı ve patolojimizi bildirdi, ikinci evre embriyonel karşinom tümör. Biz öyle bi sonuç beklediğimizden onkoloji araştırmamıştıksaly sümük karar vermeye çalıştık ankara, İzmir ve antalya arasında, akşamına akdeniz üniversitesine karar verdik ve yola çıktık.cuma hastanede tahliller filan yapıldı, pzts pet filmi denilen tarama filmi çekildi,
çarşamba saat 4 gibi sonuç çıkt, karın bölgesinde 3 noktada lenf bezlerinde kitle saptandı ve hoca hemen yatış yaptı, sabah kemoterapi başladı. Şuan 4 kür planlandı ve 3. Bitti. Ayın 4 'nde 4. Kür için yatış yapacağız. 15 gün sonra tekrar pet çekilecek ve ona göre değerlendirme yapılacak. İnşallah hastalıktan eser kalmamıştır ve eşimin vücudu eskisinden çok daha yeni, iyi olur.
cok sevındım cnm tahlıllerının temız cıkmasına ıns hersey yolunda qıderkızlar merhaba herkese.bugün bende tüm hormon tahlillerimi yaptırdım ve olumsuz hiç bişey çıkmadı Allah ıma şükür,değerlerimin hepsi normal.artık sıra hazırlanmama geldi nasipse...
canım biz istanbul da yaşamıyoruz, memlekete yakın diye burayı seçtik, patoloji sonucunu eline alınca istediğin onkolojiye gidebiliyorsun. Biz laboratuar ve tüp bebeği için ameliyat orda tercih ettik. Ultrason her yerde ayrı çıkıyor ölçüler, tam bi değerlendirme olmuyor.aracımla canım yaa kamyona çarptım ama bende bir şey yok dalgınlık işte
haklısın sabahtan beri netten araştırıyorum bakalımmm
canım inş allah bir daha yaşatmaz şimdi okuldayım ben müdürüm çapaya gidin diyor sizde akdeniz üniversitesini tercih etmişsiniz ikisi de birleşince mantıklı geldi peki ultrason sonucunuzu merak ettim orda kötü bir şey yazıyor muydu 4.kürle beraber yepyeni bir hayat sizin olsun spermciklerinizde var inş hayattaki son engeliniz bu olur
herkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...[/QUOTE hadi insallah hamileyim haberini de ver canim yaa
Aminn canimm insallahamin cnm inşlh rabbim yardımcımız olsun her daim..darısı sizlerede inşlhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?