- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canimm cok gecmis olsun Allah beterinden korusunaracımla canım yaa kamyona çarptım ama bende bir şey yok dalgınlık işte
haklısın sabahtan beri netten araştırıyorum bakalımmm
canım inş allah bir daha yaşatmaz şimdi okuldayım ben müdürüm çapaya gidin diyor sizde akdeniz üniversitesini tercih etmişsiniz ikisi de birleşince mantıklı geldi peki ultrason sonucunuzu merak ettim orda kötü bir şey yazıyor muydu 4.kürle beraber yepyeni bir hayat sizin olsun spermciklerinizde var inş hayattaki son engeliniz bu olur
aracımla canım yaa kamyona çarptım ama bende bir şey yok dalgınlık işte
haklısın sabahtan beri netten araştırıyorum bakalımmm
canım inş allah bir daha yaşatmaz şimdi okuldayım ben müdürüm çapaya gidin diyor sizde akdeniz üniversitesini tercih etmişsiniz ikisi de birleşince mantıklı geldi peki ultrason sonucunuzu merak ettim orda kötü bir şey yazıyor muydu 4.kürle beraber yepyeni bir hayat sizin olsun spermciklerinizde var inş hayattaki son engeliniz bu olur
Canimm cok gecmis olsun Allah beterinden korusun
canlarım sağolun iyiyim suç bendeydi kamyonu görmedim evden çok dalgın çıkmıştım dün eve gelmemiz gece ikiyi buldu uykusuzlukta eklenince kim koymuş o kamyonu oraya durumu oldu:)Canımm geçmiş olsunn.. İyisin dimi sen?
aman kuzum dikkat et.. Benimde önüme akşamları insanlar fırlıyor vallahi dizlerimin bağı çözülüyor.. Diikkat etmemiz lazım.. Allah beterinden korusun cnaımm.. Bu kadarla geçmiş olsun inşallah..canlarım sağolun iyiyim suç bendeydi kamyonu görmedim evden çok dalgın çıkmıştım dün eve gelmemiz gece ikiyi buldu uykusuzlukta eklenince kim koymuş o kamyonu oraya durumu oldu:)
canım kendi derdimden yeni dank etti kafama çooooook sevindim 2015'in taze annesi diyoruz artık sana allah hayırlısıyla sağlıkla bütün bu süreçleri su gibi akıtsın sende bize bebiş haberleri verteşekürler cnm amin hepimizinde....
herkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
sağol canım ,Allah razı olsun,Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahBALIM duanı okudum. Allah muradını ve dualarimizi kabul etsin inşallah
Canim hadi hayirlisi dualarim seninle insallh hamile haberinide aliriz allahim yar ve yardimciniz olsunherkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
Senden de razi olsun canim. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallahsağol canım ,Allah razı olsun,Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
amin amin amin,Allah razı olsun ettiğiniz tüm dualar yağmur olsun üstünüze yağsın inşallahBALIM arkadaşım duanı okudum,Rabbim eşinle sana sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin,Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin
Canim karariniz hayirli olsun Allah yuzunuzu guldursun.kızlar merhaba nasılsınız sizlere bi haber vermek istiyorum kısmet olursa bende hamileyim ama benim hamileliğim 9 ay sürmeyecek aslında ne kadar süre sonra evladımıza kavuşruz bilmiyoruz ama bizimde bir bebeğimiz olacak bizde kuruma müracaat ettik çok güzel bir duygu allah evlat isteyen herkesin gönlünün muradını versin inşlh tedavide olanlar ve hamiş olanlar inşlh sizlerinde hayalleri biran önce gerçek olur...
Arkadasim degerine gore hamile degilsin dusukten dolayidir belki gecikme gecmis olsunbu arada demekki saglikli degilmis bebeginiz ki dusmus Allah saglikli evlatlar versin.Arkadaşlar ben geçen ay 10 günlük dusuk yapmistiBugbu ay 8 gündür adetim gecikiyor. Sağlık ocağında beta 1.20 çıktı progesteron degeri 0.67 çıktı ne demek bilemedim lütfen yardımcı olun
herkese günaydınlar dün çatlatma iğnemi oldum yarın opuya giricem inşlh bundan sonrası rabbime tevekküle etmeye kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?