Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm cok gecmis olsun Allah beterinden korusun

Canımm geçmiş olsunn.. İyisin dimi sen?

canlarım sağolun iyiyim suç bendeydi kamyonu görmedim evden çok dalgın çıkmıştım dün eve gelmemiz gece ikiyi buldu uykusuzlukta eklenince kim koymuş o kamyonu oraya durumu oldu:)
aman kuzum dikkat et.. Benimde önüme akşamları insanlar fırlıyor vallahi dizlerimin bağı çözülüyor.. Diikkat etmemiz lazım.. Allah beterinden korusun cnaımm.. Bu kadarla geçmiş olsun inşallah..

Arkadaşlar ben geçen ay 10 günlük dusuk yapmistiBugbu ay 8 gündür adetim gecikiyor. Sağlık ocağında beta 1.20 çıktı progesteron degeri 0.67 çıktı ne demek bilemedim lütfen yardımcı olun

Herkese merhaba beni de aranıza alır mısınız hem dertleşiriz hem de güzel haberlerinizle moral bulurum.
Ben Sinem 27 yaşındayım. Ağustos 2012 de evlendik. 1,5 senelik korunmanın ardından çocuk yapmaya karar verdik fakat olmadı. 2013 ün aralık ayında eşimden spermiyogram istediler sonuç azospermi. Tam 1 sene eşimin tahlilleri sürdü hepsi temiz çıktı çok şükür. Geçtiğimiz aralık ayında eşim tese ameliyatı oldu. Sonucunda 7 tüp sperm bulunup dondurulmuş. Şimdi benim tahlillerim başladı. Size yapılan ve belli olan sonuçlarımı yazayım belki bilgisi olan vardır.

AMH=5,99
E2=30
FSH=4,55
LH=1,28
PROLAKTİN=19,29

Smir testim temiz çıktı, alttan ultrason muayenem de yapıldı. Şimdi adetin 1. günü ara dediler sırada hangi test var nasıl bir yol izleyecekler bilmiyorum. Heyecan , umut , biraz da endişeyle bekliyorum. Umarım hepimiz iyi sonuç müjdelerimizi veririz burdan. Biraz uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum. Burada anlatmak iyi geldi. Rabbim cümlemizin kucaklarımızı boş bırakmasın.

Canim karariniz hayirli olsun Allah yuzunuzu guldursun.
Arkadaşlar ben geçen ay 10 günlük dusuk yapmistiBugbu ay 8 gündür adetim gecikiyor. Sağlık ocağında beta 1.20 çıktı progesteron degeri 0.67 çıktı ne demek bilemedim lütfen yardımcı olun
Arkadasim degerine gore hamile degilsin dusukten dolayidir belki gecikme gecmis olsunbu arada demekki saglikli degilmis bebeginiz ki dusmus Allah saglikli evlatlar versin.

sinem3509 mrb cnm,aramıza hoşgeldin,öncelikle geçmiş olsun,gözünaydın eşinde sperm bulunmuş.değerlerin bence iyi gibi duruyo.benm eşimde azospermi.doktorumuz emre bakırcıoğlu.benm eşime de gelecek aylarda Allah nasip ederse microtese yapılacak.sizin doktorunuz kim cnm,bi de azospermi nedeniniz neydi?benm eşimin sadece fsh değeri 11.72,diğer sonuçları normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…