Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GÜNAYDIN KIZLAR....herkese allahım güzel haberlerle dolu bir hafta geçirmek nasip etsin...

ZAMAN...canım arkadaşım..sen benim umut kaynağımsın gücümü inan senin yazılarını okuyarak alıyorum...allah bi kapıyı açmadan birini kapamaz..bir kapı hepimiz için mutlaka açılmıştır..sadece zamanı var işte..allahım çıkmazda hiçbirimizi koymasın ....

UMUT OLSUN...canım ne zaman belli olacak gebeliğin...4 gözle hepimiz seni bekliyoruz...canım allah yardımcın olsun...içime doğuyo hamile olacaksın...

GELİNCİK HOŞGELDİN NASILSIN SEN NE DURUMDAIN kızlar hepiniz saolun inşallah bende sizde güzel haberleri alırız allahın izniyle
hoşbulduk canım arkadaşım, iyiyim çok şükür sen nasılsın bekleme süreci nasıl geçiyor. test tarihine az kaldı inşallah hepbirlikte halay çekecez..
slm kızlar banbancığım ve gelincik hoşgeldiniz canım sizi görmek güzeldi artık buraları ihmal etmezsiniz arad bir slm verin kızlar
inşallah canım elimden geldiğince yazacağım. sen neler yapıyosun bu ralar tedavi felan düşünüyormusun?
tıp çok hızlı ilerliyor canım, inan bizler şanslıyız kök hücrede kısa sürede uygulanmaya başlayacaktır. onun üstünde çok duruyorlar çünkü.ama umutsuz olma kendini farklı şeyler düşünmeye farklı uğraşlar bulmaya çalış. ben şuan kpss ye hazırlanıyom dersaneye gidiyorum. hiç boş vaktim olmuyor ama çok şükür iyi geçiyor günler.

BELGıN....genetik testte güzel çıktığına göre şimdi ne yapacaksınız ilaç verdimi emre bey size de yoksa tesemi yapacak canım...bide emre beyde karar verdinizmi*???

öncekinde hangi kürleri yapmistin faydasi oluyormu

Çiçekcim eşim ilk tahlil yaptığında doktoru bizim için çok vahim konuşuyordu tam değerlerini hatırlamıyorum ama bunalıma sokucak kadar eşimi. Hiç uğraşmayın bu değerlerle çok zor falan sonra ilaç tedavisine başlattı 1-1,5 yıl kullandı söylemesek vermiycek o kadar... Sonucunda Mikro ancak olur size dedi. Bu zaman diliminde bende keçi boynuzu küründen haberim olmuştu uyguladım tam anlamıyla. O bitiyordu ben havuç suyuna başlıyordum. Bu arada eşimin yaşam şeklini değiştirmeye çalıştım gece geç yatar geç kalkardı uyku çok önemli çünkü sigarayı maalesef azalttıramadım en önemli etken de bu biliyorsun.Sebze sevmeyen adama zorla sebzeler 2 3 günde bir karnıbahar salatası yapıyordum fındık ceviz faydalı olacak ne varsa bulunduruyordum pekmezler. bundan mıdır bilinmez ama daha sağlıklıydı yükselmişti hareket falan iyi çıktı ve biz ilk denememizi yaptık Tabikide ilaçdandır ama bunlarında mutlaka faydası olduğuna inanıyorum yaşam kalitesi çok önemli çünkü

slm kızlar ya kusura bakmayın bılgısayar yok bu yuzden gıremıyorum benım tup bebek basarısız
sımdı vaktım yok sonra ayrıntılı bır sekılde konusutruz ama cok amutsuzum

Merhaba kızlar. Cumartesi eşimle üsküdardaki ermiş attara gittik. Diğer gittiğimiz aktarlara göre ürün çeşidi oldukça azdı. bunun yanında çok eski bir aktar olacağından; kendi markasını yaratmaya çalışmış. ambalajlı ürünleri de var. eşimin azospermisi için üst katında yaşlı hacı amcaya (soyadı ermiş) danışmamız söylendi. çıktık. durumu anlattık 95TL ye kendi formülleri bir macun önerdi. 1kg kadar büyükçe bir kavanoz. ıçeriğini sorduğumuzda çakşır kökü, ısırgan tohumu, kırmızı ginseng, zencefil, havlıcan gibi şeyler saydı, tarçın,karanfil de vardı. Eşimin kullandığı Kaan hocanın verdiği endol isimli ilaçla ginseng ve zencefilin beraber kuullanımı sakıncalı olduğu için almadık. Benim adetlerim düzensiz olduğu için ona yönelik bir şey istedik çay verdi şimdi onu içiyorum

slm kızlar ya kusura bakmayın bılgısayar yok bu yuzden gıremıyorum benım tup bebek basarısız

Sana hepimiz çok üzüldük umudunukaybetme. ayrıntılı yazılarını bekliyoruz. Allah'ım umut kapılarını açsın sana yeniden

UMUDUNU KAYBETME...canım üzülme sakın allah sabır versin...herşeyin zamanı var hepimiz için hayırlısı olsun....

canım üzme kendini demekki henüz zamanı gelmemiş canım müsait bir zamanında bize anlat gelişmeleriŞeniz
BELGİN....genetik testte güzel çıktığına göre şimdi ne yapacaksınız ilaç verdimi emre bey size de yoksa tesemi yapacak canım...bide emre beyde karar verdinizmi*???
canım eşime baskı yapmak istemiyorum pek kounuşmuyoruz bu konuda üzülüyo ama sanırım emre beyde olacak teseyi ilaç vermedi emre bey sanırım bu ay bilmiyorum yinede korkuyorum bende.ohaoldumsmile

canım allahım emeklerinizi boşa çıkartmasın...

MERHABA ARKADAŞLAR,zaman belgin ne var ne yok:)))zaman canım geçmişi okudum hüzün bulutlarımı dolaşıyo ne?

nasılsınız bacılar şükür ben iyim moralimde ii havalardan galiba bu aralar bir dakkikam birine uymuyor bu arada nedendir bilmem bu ay çok umutluyum cuma günü regli oldum inşallah bitince bu ay çok umutluyum hayırlısıyla inşallah olur sonuçta olma değil Rabbim dilerse olur
umudunukaybetme bacım sabırlı ol napalım bak en azından sperm çıktı inşallah bidaha kine döllenmede olur vardır vakti saati ben bu halimde bile umut ediyorum sen benden kaç basamak üsttesin inşşallah olur

hoşbulduk belginim hadi hayırlı olsun genetik temi çıkmış ağır ama emin adımlarla ilerliyorsun bebeğine doğru
selva bacım nolsun be arada vuruyor işte insanoğlusun işte baen çok etkileniyorsun

hoşbulduk belginim hadi hayırlı olsun genetik temi çıkmış ağır ama emin adımlarla ilerliyorsun bebeğine doğru
selva bacım nolsun be arada vuruyor işte insanoğlusun işte baen çok etkileniyorsun

allah razıolsun canım bakalım elimizden geleni yapıyoruz allahımda nasip ederse olcak.seninde iyi olmana sevindim oluyor canım bende bazen yok üzülüyorum insan alışamıyor bazışeylere sen napıyosun alıştın mı yeni evine komşular nasıl ...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…