nacizane bir hikaye anlatmak istiyorum...kadının birinin çoçuğu olmuyormuş kime gittilerse olmaz demişler, cebrail a.s kadının yalvarıp yakardığını duyarmış sürekli yıllar yılları kovalamış kadın artık genç değilmiş cebrail a.s birgün bu kadının yaşı ilerlemesine rağmen hamile olduğunu görmüş hemen yaradana sormuş,bunca zaman sana dua ettiğine şahidim ama neden şimdi demiş.Yaradan onun sesini seviyordum bana yakarışı daha nice günahlarını götürdü evet çoçuğu olmayacaktı ona evlat verdim sebebi ise birgün bile benden umudunu kesmedi demiş...rabbim sesi sevilenlerden ve umdunu kaybetmeyenlerden eylesin bizi...
nacizane bir hikaye anlatmak istiyorum...kadının birinin çoçuğu olmuyormuş kime gittilerse olmaz demişler, cebrail a.s kadının yalvarıp yakardığını duyarmış sürekli yıllar yılları kovalamış kadın artık genç değilmiş cebrail a.s birgün bu kadının yaşı ilerlemesine rağmen hamile olduğunu görmüş hemen yaradana sormuş,bunca zaman sana dua ettiğine şahidim ama neden şimdi demiş.Yaradan onun sesini seviyordum bana yakarışı daha nice günahlarını götürdü evet çoçuğu olmayacaktı ona evlat verdim sebebi ise birgün bile benden umudunu kesmedi demiş...rabbim sesi sevilenlerden ve umdunu kaybetmeyenlerden eylesin bizi...
ya işte belgin evime alıştım çokda seviyorum zaten biliyorsun daha önce annemin altında oturuyordum daha önce taşınsaydık diyorum şimdi çok şükür evimde rahatım burda aramıda daha iyi komşulara gelince sadece biriyle görüşüyorum oda arada sonuçta site hayatı malum bira komşuluk ilişkileri zayıf çogu zaten çalışıyor
rabbim kimseyi evlat yokluğuyla terbiye etmesin...zor gerçekten zor..
ooooo 100 'e ne kalmış:))hayırlı olsun...
haa kızlar bu arada ehliyet sınav sonuçları açıklanmış geçmişim kızlar 95 puanla...
Selam arkadaşlar,
Allah sesinizi ve dualarınızı duysun ve tez elden bebek sahibi yapsin sizi kucağınızı doldursun. Allah herkese tattırsın anneliği. Belginim ne yapıyorsun kız?? Tedaviye hala karar veremedin sanırım bence artık bir yere karar ver ve tadaviye başla dedim ya genetik temiz hormonlar duzelmiş şansın fazla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?