kızlar benim adetlerim 40 lı günlere ulaşmaya başladı gittiğimiz doktorlar şeker ilaçlarına başlattı.
alttan ultrasonlarda hep kist çıkıyor çeşitli büyüklüklerde. doktorlar o kistin adet görmeye engel olduğunu söylüyor. şeker hastalığı ilaçları bir de bebek aspirini iyi geliyormuş kistlere.
ermiş aktarda iki çeşit çay vardı biri kist çayı biri adet düzenleyici adet düzenleyicinin içinde civanperçemi kist çayındada aslan pençesi bitkisi ağırlıkla kullanılmış. Bileniniz var mı bu kist atmaya adet düzeni sağlamaya kangi bitkiler yararlıdır. Biz kararsız kaldık ama sonunda kist çayını aldık düzensizlğe sebep kist olduğu için. kist gittimi düzene de girer diye düşündük. öneriniz var mı bana
canım bu ay başlamayı düşünüyoruz eşimle ctesi konuştuk sen ne dersen o olsun ama son güne kadar konuşmayalım dedi tekrar tese olacagı için korkuyor anlıyorum bende onu ve sıkmıyorum sagol canım düşündüğün için...ŞenizSelam arkadaşlar,
Allah sesinizi ve dualarınızı duysun ve tez elden bebek sahibi yapsin sizi kucağınızı doldursun. Allah herkese tattırsın anneliği. Belginim ne yapıyorsun kız?? Tedaviye hala karar veremedin sanırım bence artık bir yere karar ver ve tadaviye başla dedim ya genetik temiz hormonlar duzelmiş şansın fazla bence.
sagol canım benimkaydirigubbakcemile5gözünaydın maşallahın var arkadaşım süper puan..
sagol canım bizde koşuyolundaki yere gitmiştik evet orada 150tl muayene canım dualarım seninle güzel haberlerle dön inşallah ne zaman gidiyorsunopuyorumnanaktanBELGİN..gözün aydın...siz koşuyoluna mı yoksa nişantaşına mı gittiniz canım...ben daha önce nişantaşına giitim orda 200tl ücret...bu cumartesi emre beye koşuyoluna randevu aldım orda 150 tl ymiş...lütfen dua edin emre bey olumlu şeyler söylesin çok korkuyorum...
BELGİNcim hayırlı olsun canım geçmişsin sınavı.SELVAcım ne güzel bir hikaye.böyle yazılar okudukça insan daha çok umutlanıyo.gerçekten böyle bir site olması süperrr.yoksa kimle dertleşirdik.ne güzel umut oluyoruz birbirimize.iyiki varsınız...Şeniz
Angellcim randevuyu hangi gün alırsanız o güne görüşüp muayene olabiliyorsunuz. şimdiden perşembe-cuma cumartesine alabilirsin zannederim
kızlar benim adetlerim 40 lı günlere ulaşmaya başladı gittiğimiz doktorlar şeker ilaçlarına başlattı.
alttan ultrasonlarda hep kist çıkıyor çeşitli büyüklüklerde. doktorlar o kistin adet görmeye engel olduğunu söylüyor. şeker hastalığı ilaçları bir de bebek aspirini iyi geliyormuş kistlere.
ermiş aktarda iki çeşit çay vardı biri kist çayı biri adet düzenleyici adet düzenleyicinin içinde civanperçemi kist çayındada aslan pençesi bitkisi ağırlıkla kullanılmış. Bileniniz var mı bu kist atmaya adet düzeni sağlamaya kangi bitkiler yararlıdır. Biz kararsız kaldık ama sonunda kist çayını aldık düzensizlğe sebep kist olduğu için. kist gittimi düzene de girer diye düşündük. öneriniz var mı bana
slm kızlar ya kusura bakmayın bılgısayar yok bu yuzden gıremıyorum benım tup bebek basarısız
sımdı vaktım yok sonra ayrıntılı bır sekılde konusutruz ama cok amutsuzum
haa kızlar bu arada ehliyet sınav sonuçları açıklanmış geçmişim kızlar 95 puanla...
tebrikler belgincim...
sagol canım şu direksiyon sınavınıda bi geçsem rahatlıyacagım..
sagol canım şu direksiyon sınavınıda bi geçsem rahatlıyacagım..
tebrikler canim sinavi kazanmissin darisi direksiyona onuda alirsin insallah ..canim turkiye kolay ehliyet burda daha zor ben direksiyonu 3. de aldim
sagol canım inşallah alırım olsun canım almışsınya önemli olan o.peki sen nasılsın iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?