cicek nasilsin canim sinavin ne zamandi
evet canım vallahi şu teknoloji varya bizleri birleştırıyokaydirigubbakcemilesag ol canim iyiyim ne olsun nette olmasa hic cekilmiyo valla
sagol kadercim iyiyim. persembe günü
sen nasilsin?
evet canım vallahi şu teknoloji varya bizleri birleştırıyokaydirigubbakcemile
ne sınavı çiçekçiğimCADIARZU
haa kızlar bu arada ehliyet sınav sonuçları açıklanmış geçmişim kızlar 95 puanla...
zamancım aktarlarda var. Hazır olarak üçünün karışımı satıldığı gibi ayrı ayrı polen, arısütü(saf olarak bulması ve buz dolabında saklanması zor ayrıca 100gr ı 150TL gibi aşırı pahalı)ve bal da alıp kendin karışım yapabilirsin. ama neyden ne kadar konulacak bununla ilgili bir bilgi yok ben de çok sordum burdan ama net cevap verebilen olmadı arkadaşlarımızdan.
Sayes hayat bal isimli bir dükkandan bahsetmişti ondan yer tarifi istedim ama daha veremedi
bir de balcı amca dedi ki; arısütünü saf olarak saklamak zor dedi mutlaka balla karıştırmak lazım dedi. Zaten aldığım kavanoz da alüminyum folyo ile kaplı kesinlikle ışık görmeyecek ve metal kaşık kullanılmayacak bilginiz olsun.....
hayırlı akşamlar bacılar nasılsınız
umutolsun canım bebişin sana inşa sımsıkı tutnur birde inşallah ikiz olur hayırlısıyla tabi canım evet güçlü duruyorum ama bazende takılıp sendeliyorum bu aralar canım burnumda havalara bağlıyorum inşallah gecer bugün gene o hamile olan arkadaşla görüştük az önce eve geldik onu böyle her geçen gün kilo almış karnı büyümüş görünce canım acıyor yanlış anlamayın kıskanmıyorum Rabbim onlarada tüm bebek bekleyenlerede hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin ama olmuyor öyle hamile görünce olmuyor eli karnında tekme attıkca benimde elim avucumda oturuyorum o heyecanı hali bambaşka önceden olsa kulak ardı ederdim önemsemezdim şimdi takıyorum galiba yaşlanıyorum herhalde bu dert beni bitirdi neolaydı tedavilerde olumlu sonuç alsaydık ilk mtesede çıksaydı şimdi 1.5 yaşında olucaktı bebeğim ikincisinde çıksaydı 4 aylık hamile olucaktım canım çok sıkılıyor bahar çarpıyor galiba sigarada içmek istemiyorum sonuçta zararlı ama arada canım bu kadar sıkılınca arıyorum ne yalan diyim napıcamı bilemiyorum
ben hepsini ayri aldim ,ari sutu buzlukta duruyor,polen dolapta,bal disarida.esim kafasiina gore hepsinden azar azar alip yiyo,sabah ve aksam.simdi kafam karisti acaba zararli olurmu.ama ben yurt disindayim burda karisim olmayabilir emin degilim.sizce napayim gramlari cok onemlimidir sonucta ilac degil ya
sagol canımzemuszemuscanım tebrikler:) Vallahi notun da süper yani:)
ne kursu canım merak ettim:kedi:canim ben kursa gidiyorum onun sinavi
hadi bakalım canım peki ne ilacı verdi emre bey ne için verdi canım biz istanbul dışından geliyoruz vallahi eşim sürüyordu tam bilmiyorum gittinmi bilmiyorum mahalle arası zaten eger sorarsan tarif ediyorlar allah yardımcımız olsun..:Saruboceq:BELGİN...canım emre beyden bu cumartesi ye randevu aldık sabah gidicez...bakalım ne diyecek..ilaçlarını kullandık bitmek üzere...çok heyecanlıyım...gerçi bize nişantaşı daha yakın ama mecburen koşuyoluna gidicez cumartesi ordaymış...siz nasıl gittiniz vasıtayla mı canım biraz tarif edebilirmisin????
kızlar günaydın duayı asla unutmayın b insanın kaderini ble duayla düzelebilir rabbim isterse verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?