Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladim vitanem tesekkur ederim senin adina cokk sevindim canim bizdr ileri derece var bakalim bitanem olalimda her ihtinali kaldiralim dedi buzim doktorda snra mikro tese yapilicak dedi alti ay bende esimi iyi besliyeyim canim brlki olur siz bu rada bizimde hersey normal cikti doktor rahliler sperm uretimi var gosterio dedi bakalim insallhda vardir Rabbim buyuk

Hmm anladım canım peki tıkanıklık ayrı bi ameliyatla mi oluyo yoksa tıkanıklığa bi çözüm yok mu
Yani canim varikosel aneliyati yapilirken tijaniklik acma gibi bi olay yokmus.askinda arastirinca mantikli geliyo cunku varikoselde kan tasiyan damar dikiliyo ama tikaniklik kanalda olan cok ayri bisi.kanal tikanikligi icin ne car bilmiyorum canim dimdi yanlis bisi soylemeyim

canim sizde damar tikanikligimi cikti gittinizmi doktora yani kesinlestimi durum canim

Anladım canım ne diyeyim Allah işlerinizi kolaylaştırsın.
İns be gulum de ben yarin versek bir aya cikar sonra baslariz tup bebege diye hevesleniyodum ama esimde o zaman gazide yaptiralim testi dedi. Biside diyemiorum gazide taa bi aya randevu veriolarmis bakalim rabbim hayirlisini versin

İns be gulum de ben yarin versek bir aya cikar sonra baslariz tup bebege diye hevesleniyodum ama esimde o zaman gazide yaptiralim testi dedi. Biside diyemiorum gazide taa bi aya randevu veriolarmis bakalim rabbim hayirlisini versin
Genetik en onemli testlerden birisi. Oncelik taniyin canim. Aceleye getirmeyin tedavinizi iyi arastirin derim

bitanem bu islwr sabir gerktirio olsun sonucun guzel
bitanem bu isler gercekten tam sabir usi neolur sabret olsun gec olsun guc olmasin tahlilleriniz temiz cikwinda brklryon canim bizdr brkledikk bir ayi bile gecmisti be bugun ameliyata giddik haftaya kaldi vardir bundada vi hayir dedik Rabbim hrpimizin goblundekini versin canimin ici

Amin bitanem ya oradi ole varfir bi hayir da insanogluyuz iste ole kendi kendine hesap yapiodum hayal kuruyodum bugun vermis olsaydik ilk denememizdede olsaydi bebegim tutunsaydi evlilik yildonumumuzde ona baba olacagi haberini veriririm diye hayal kuruyodum neyse rabbim nasip etsinde hepimize bekleriz naplim

Geç olsun güç olmasın canım. Malesef bu testler böyle oluyor. Sabredeceğiz

merhaba btd08, uzun bır sure once senle yazsımıstık esımde amelıyat gecırecektı. yurtdında yasıyorduk turkıyeye gelıp amelıyatımızı yaptık 23 eylulde oldu amelıyat .cok umutluydum ben cunku bıyopsımızde bıkactane sperm gorulmustu ama ıkı gun once tahlıl yaptık malesef sonuc degısmedı cıkıs gercekleşmedi. Celalettın peru'yla gorusme fırsatım oldu emallı tahlıllerımızı falan attım cevabını beklıyorum ama yınede sana danısmak ıstedım.
sizin tedavınız nasıl oldu ? hangı doktoru onerırsın bize ? izlediğiniz yol nasıldı neler yedırdın esıne ? cevabını beklıyorum ablacıgım..

merhaba , sızde amelıyattan sonra cıksı gerceklestımı ?

Mon ame
Canim biz de arastiriyoruz. Istanbul'da iki doktor var. Emre Bakırcıoglu ve Murad Başar. Kısmet ise ikisi ile de martta görüşmeye gideceğiz karar vereceğiz

canim izde variakosel yapilinca biopsimi yapildi sperm varsa sansiniz yuksk cabim mikrotesede olsun cabim cikisiniz olmasin cok sukur sperm bulunmusya acaba kacinci dereceydi ariskoseliniz oldunuz ina.bizdede sperm bulunur canim

Ameliyattan 1 ay sonra cikis basladi cnm bizde.ameliyattan sonra sadece keciboynuzu pekmezi ve arisutu bal polen karisimi kullandi esim
Suanda hala kullaniyor onlari.birde proxeed plus kullaniyor.
Doktor tavsiyesine gelince ben tipta her tedaviyi isin uzmaninin yani isin ehli kisinin yapmasindan yanayim
Boylesine bir hastaligin tedavisini ise bir urologun hatta uzmanlik alani erkek infertilitesi olan bir urologun ustenlemesi gerektigi dusuncesindeyim.
Esimde bende boyle dusunuyoruz ve Bu sebeple kendi doktorumuza karar verdik.
bu tedavi zaman ve para isteyen bir tedavi.ikiside onemli unsurlar.hal boyle olunca ben kimseye suna gidin diyemiyorum.vebal almaktan korkarim hep.bana faydasi olur sana olmaz.o yuzden iyi arastir derim arkadasim
mail.at ara konus.kafana yatani sec.
Ama Bizim doktorumuzu sorarsan ankarada m.mufit gunel.
Biz cok memnun kaldik.allah bin kere razi olsun.halada esim tedavi goruyor onda.3.tup bebek tedavisine hazirlaniyoruz suan.
rabbim hayirli secimler yapip, karar verdigin doktorunun vesilesi ile guzel gunler gormenizi nasip etsin.
kafana takilan baska bisey olursa burdan ozelden hep sorabilirsin.

btd bisey sorbilirmiyim siz variskosel ameliyati yapilinca biobsi yapildimi esimde olucak burdaki arkadaspar biobsiden bahsetti ama bize doktor bahseedi bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…