Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin cnm inş. Bi kaç ay sonra hamile haberimizin mutluğunu yaşarız.Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

nekadar görecek canım esınz tedavi
Canım eşim tedavi görmüyor.. Direkt tese yapılacak.. Sadece testesteron seviyesi 3.10 civarında.. Hoca onun biraz yükselmesini istedi.. Değerlere bakmak istedi.. Bu yüzden 3 adet iğne verdi.. 2 adet daha olacak eşim o kadar.. Sonra tese yapılacak

Hadi guzel haberinizi alalim insallah canim benim. Mutlu olun hep

kuzummmmmmmmmmmmmm beraber mutlu olalım inşallah öyle çok istiyorum kiiiii.... Senin iyi haberini alayım bebebişin patiklerini hemen göndericem vallahi..
cnm yazını okudum sonuna kadar dr.un sana yaptığı hiç etik değil hiç değils ne yaptığını hastaya söyle ona göre kendini hazırlasın dimi ama
emre beyde karar verdiniz demekki çok sevindim inşlh martta başlayıp nisanda hamileyim demek nasip olsun sana.....
süleyman bey çok iii bi dr. inşlh tanışınca anlıcaksın sonu güzel olsun eşinde iğnelere başladı dememkki 3 iğne size spermleri getirecek inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh herdaim duamdasın cnm buraya yazmasam da.....

canımmmmmmm çok teşekkür ederim.. evet hiç etik değildi akşam dr eşimi aradı.. çok şaşırdık.. Karşıdan bakıp ben bayılırken yanıma bile yaklaşmadan laf söyleyen dr gitmiş... bizimle ilgilenen başka bi dr gelmiş resmen.. Eşimin ardışık semen analizi testi de sıfır çıktı.. onun için aramışş.. kadın doğum uzmanı o.. eşimde düşünme aşamasındayız karar vereceğiz dedi.. kibarlığı bırakmadı elden.. halbuki biz kararımızı çoktan verdik bile.. karşıdan karşıdan konuşuyordu ya yanıma gelip dokunmadı bile.. nasılsınız demedi bile.. ben normal muayenemi yaptım bunlar nasıl sorular dedi çekti gitti.. annem kudurdu.. hatırladıkça sinirleniyorum..yahu orası büyük bi hastane.. bu tavır nasıl olabilir..

ama eminim süleyman bey şahane.. yakında kendisine mail atacağım.. zaten oradaki kızlarda bizi görüştürecekler.. tekrar bir kere daha gelirim olmazsa muayeneye.. sizden biliyorum iyi bir dr o.. çok duyduk bu güne kadar adını.. başarılarını.. hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kuzum.. liv.de iyi bir hastaneymiş zaten.. korkmuyorum dr.larımız iyi bizim Allahın izni ile yapılması gereken herşeyi yaparlar..

Canimmmm
Tese karariniz hayirli olsun.rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah.
Dualarimiz seninle.tum tese karari veren arkadaslarimizla
Insallah spermlerin ciktigi haberi ve gebe kaldigin haberi ile senlensin buralar...

Burada testosteronun artirma fikride guzel olmus.biraz artmasi sizin icin daha da iyi olcaktir.
Hadi sansiniz bol olsun....

aynen cnm acayip bi dr.muş o zaten
neyseki eşin güzel demiş aman kavga etsen ne olur bak annen kadın demiş tabiri caizse kadını takmamış bile boşver onu ya uyuz şey... aman sonucada takılmayın yolunuz belli sonunu rabbim bilir yok derken milyonlar çıkıyo ona bakarsan
evet süleyman hocamı çok severim umutta oldugundan beri... inşlh güzel başladı güzel devam etsin
liv harika biyer opu olduğum gün gerçekten çok ilgi alakadar oldular..inşlh seninde opunu transferini okuruz

teşekkür ederim canımmmm benimm.. Saolasınnn.. Rabbimm hepimizin gönlündekini versin inşallah bir an önce.. evet sizin desteğiniz büyük.. siz olmasanız desteğiniz olmasa ben ve eşim alamazdık daha bu kararı.. hepinize çok teşekkür ederim bu yüzden.. sonuç her ne olursa olsunn Allah hepinizden razı olsun kuzummmmm..

İnşallah kuzummmm.. İnşallah Rabbim bize de nasip eder de paylaşırım sizinle.. Sen ne zaman tekrar başlayacaksın canım benimm.. İnnşallah kesişir dönemlerimiz....

İnşallah kuzummmm.. İnşallah Rabbim bize de nasip eder de paylaşırım sizinle.. Sen ne zaman tekrar başlayacaksın canım benimm.. İnnşallah kesişir dönemlerimiz....
inşlhh alla ben her an başlayabilirim aslında hani eşim opudan sonra daha hiç test vermedi martın ilk haftası vereyim diyo eğer kaliteli çıkış olursa yumilerimle döllenirse donmuş tedavisine başlarım bebelerimi alırımda ne bilim kısmet bakalım bana önce kaliteli sperm lazım malum benim yumoşlar hazır kıta bekliyorlar
hayırlısı haktan bekliyorum ...ayy ne güzel olur kesişse ama olsun sen başla arkandan gelir yetişirim sana kız...

Tedaviniz hayirli olsun guzel haberlerini alalim insallahh

şimdi embriyolardan haber mi bekliyosunuz cnm ne zaman haber verceklermiş sana transferin ne zaman olucak belli mi
Canim 6 tane saglikli embriyo olusmus cuma yada cumartesi transfer olcak inslah hersey yolunda gider... ilk denemede tutunmuyomus hemen artik bekleyip gorucez canim

inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh çıkarlar biliyorumm çok yakında kaliteli akıllı spermlerinize kavuşacaksınızz bizde inşallah kavuşuruzda arkamızdan geleceğiniz birşeylerimiz olur.. yada biz sonra size yetiişirizzzzz belli mi olurr ayy onlar gelsin de geç erken farketmez vallahi...

Cok sevindim genetik testinize canim moralini cok yuksek tut ve olumlu dusun umut cok guzel sey.... cok heyecanli seyler yasadiklariz saclarim dokuldu valla
Umutluyuz elhamdulillah :)) yarin eşim yola cikiyo haccettepeye gidecek ama kaan aydosa da görünecek acaba bilen var mi randevu mu almasi lazım kaan aydostan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…