Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim gecmis olsun emre bey bildigim kadariyla tedavi yapmiyor direk tesa diyor bizede aynisini soyledi fakat biz kaan hocada tedaviye basladik 2 ay olcak

Canım ben bilmiyorum fısh testini hiç.. Biilen arkadaşlar yardımcı olsunlar.. Ama üzülme.. Benim yazıyı okuduysan eğer hoca çokda önemli deil diyor..
Okudum yazını canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Biz de ilk tesamızı 5 yıl önce emre beyde yaptırmıştık o zaman Alman hastanesindeydi. İlk başlarda herşey güzeldi taki eşim tesadan çıkana kadar eşim tesaya alındığında ben de yumurta toplama için alınmıştım kendime gelir gelmez ilk sorum çıktımı olmuştu ama hiç kimsedeb bir cevap alamadık doktoru bekle bekle bir türlü gelip açıklama yapmadı sonra biz zorla yakaladık artık öyle konuştuk hatta bize spermatid var gelişmemiş dedi fakat bununla ilgili bir rapor bile vermediler. Yine ben eve gelip aklım başıma geldikten sonra arayıp söyledim onu da sonradan fax çekmişlerdi. Tabi şimdi Emre bey farklı bir merkezde inşallah ilgi alaka daha iyi olur onun dışında Emre beyin tecrübeli olduğunu birçok yerden okudum ve duydum. İnşallah sonu hayırlı bir süreç geçirip yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız canım.

Anladım canım haklısın sağolsun yorum yapan arkadaşların neredeyse hepsi aynı fikirde, bizde eşimle benim önceden hazırlanmama karar verdik.Yardımın için teşekkürler ,Allah hepimizin yardımcısı olsun, işlerimizi kolaylaştırsın inşallah.

o kayinvalideden bendede var kızı bızdn snra evlendı kızının oluyo dıye bızdende bekliyp durur elinı acta Allaha dua etse neyse bızmde morelmzi bozuyo

o kayinvalideden bendede var kızı bızdn snra evlendı kızının oluyo dıye bızdende bekliyp durur elinı acta Allaha dua etse neyse bızmde morelmzi bozuyo
canım hepsi cahilliğin alameti bendede böyle bi gorumce var çok yara alıyorum günlerce gecelerce ağlayıp rabbimden benim ve benim durumumda olanlar için sabır istiyorum insanı en çok üzen bunları en yakınlarından duyması

aynen valla canim Rabbım yardımcımız olsun en yakınları yaraliyo ınsani zaten en bu duyguları basına gelen anlar onların anlamasnda beklemeyelm zaten Gtmek yuzunu dahı görmek ıstemym hc bırının ama mecbur goruyoz

a
aynen bende öyleyim gorumcemden nefret ediyorum ama yuz yuze bakmak zorundayız sizin kayınvalideler yaşlılıktan cahildir belki ama benim gorumce çakalll bilinçli olarak uzuyo beni dibe çekmek istiyo senn psikolojin bozuk diyo evet bozuk desem hoşuma gitcek üstelik durumumuzuda biliyo onu tamamen Allaha havale ettim bigun bizimde evladımız olcak belki ona kinim o zaman geçer ama sanmıyorum...

bende Allaha havale ettım zaten canım Rabbım herseyn hayırlsnı versn evlenelı kac sene oldu

Cnm umarım herşey istediğin gini olur testistin küçük olmadı etkiliyormuymuş sprem çıkmamasını acaba

Eşime diyemez hep bana olmaz boşuna uğraşıp para harcamayın diyo geçen gün anlatıyorum destek bekliyorum benim 5 sene olmadı sanki çocuklar seni cennete götürecek olmasın daha iyi diyo sen niye ugrastin 5 sene diyemedim ayıp olur diye agliyodum eşim geldi eve bende anlattım oda kizdi ona bişey dese cevap verir ama kaynanam biliyo kimin cevap vermiceni Allah sabır versin size de insan moral istiyo bu zamanlarda

Bize çok ilgili saolsun.. Bugün aradım yine hemen telefona çıktı.. Profesyonel bu konuda.. Muhakkak ki hataları olmuştur ama bence şimdi çok iyi.. Ben şartlamadım kendimi.. Dedimki hakkımızda hayırlısı olsun sadece.. nereye yakın hissedersem kendimi oraya gideceğim.. Ki öyle yaptım canım.. Emre bey gayet ilgili..

ayyy kızlar ben çok heyecanlıyım yaa.. Bilmiyorum iyi şeyler hissediyorummmm.. İnşallah iyi olur.. Eşiminde morali biraz düzeldi o da beni etkilemiş olabilir.. İlk defa iğne vuruldu eşime ilkleri yaşıyoruz.. O kadar karşıyken ikna olduk ve mutluyuzzz... Rabbim mutluluğumuzu bozmasın inşallah.. Hep beraber mutlu olalım.. Topiğimiz şenlensinnn iyi haberler alalımm ard arda.. çok istiyorummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…