Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah canim hepinize gonulden dua ediyorum her gun fazlasiyla... Allahim o kadsr buyuk o kadsr guzelki emeklerimiz bosa gitmeyecek her iki tarafta da...
allah razı olsun canımm.. inan bende hep duacıyımmm hepinize.. çok seviniyorum duyunca haberlerinizi.. biraz daha artıyor umudumm.. inşallah boşa gitmeyecek emeklerimiz kuzum.. inşallah.

allah razı olsun canımm.. inan bende hep duacıyımmm hepinize.. çok seviniyorum duyunca haberlerinizi.. biraz daha artıyor umudumm.. inşallah boşa gitmeyecek emeklerimiz kuzum.. inşallah.
Rabbim hepimizden den razi olsun bende herkese ina iyorum bosa gitmeyecek onca emek onca heyecan

cnm inşlh hepsini atlatıp evladınıza kavuşursunuz....
İnşallah canim teşekkür ederim iyi dileklerin için sana da nasip olsun inşallah buranin en iyi yani da hiç tanimadiklarimizdan dua almak şu msj i yazmak için çok zorlandim siteye tlf dan giriyorum ve durmadan çıkış yapiliyo sonunda yazdım :))) herkese hayırlı geceler diliyorum Allahım rahatlik versin

Canım hangi iğneyi kullanıyo eşin şuan bize de kaan hoca menagon verdi 3 aydır eşim kullanıyo fsh yükselme var testesteron cok az yükseldi neredeyse aynı

kuzummmmmmmmmmmmmm beraber mutlu olalım inşallah öyle çok istiyorum kiiiii.... Senin iyi haberini alayım bebebişin patiklerini hemen göndericem vallahi..
Canım benim tesekkür ederim. Insallah Allah'ım güzel gönlüne göre versin. Bir melegim olursa Rabbim verirse, o guzel seker mi seker patiklerini giydirmek icin tam 16 yildir bekliyoruz insallah dedigin gibi olur kuzum. Hepimiz mutlu olalim

SENA_FATMA duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

hadi canim ınsallah hayırlısı olur Rabbım gönlunuze göre verir

Canım hangi iğneyi kullanıyo eşin şuan bize de kaan hoca menagon verdi 3 aydır eşim kullanıyo fsh yükselme var testesteron cok az yükseldi neredeyse aynı
mrb canım bızede igneyle hap verdı eşım yenı başldi ama haftada kac kere kullanıyosnz sız ılacları ve azosperm mimi

bitanem genetik temiz cikmis sebinde gozun aydin insallh az kaldi guzel haberlere ne yapcaksiniz variskoswl olayina ne dedi doktor nom ame aldimi acaba genetik sonucunu
Yok bitanem daha almadik 10 gun ol
Yok bitanem daha11 gun oldu testi vereli cikmdi daha ins sonuc iyi gelirde rabbim nsip ederse nse mutlu
bitanem genetik temiz cikmis sebinde gozun aydin insallh az kaldi guzel haberlere ne yapcaksiniz variskoswl olayina ne dedi doktor nom ame aldimi acaba genetik sonucunu
bitanem daha 11 gun oldu testi vereli bi alalim ins hemen ilk size vercem haberleri saolun ilginiz icin.rabbim ins herkesin kucagini doldurur

Merhabalar hanımlar. Güzel haberlerle gelmek istedim ama pek iyi haberlerle gelmedim. hatırlayanınız vardır. kendi baktığımız mikroskop ile sperm mi görmüştük ve emin olmak için Arif beye gitti eşim. Sonuç sperm yok, spermatit yüzdesi artmış. Çok üzüldüm Çünki daha sonraki kendi baktığımız testlerde aynı görüntüyü eşim görmüştü. Arif beyede göstermiş. yüzde yüz sperm ama tam olgunlaşmamış, kuyrugu kısa felan demiş ama orada yaptırdığımız testte bulamamış.

Evet biliyorum, bir testte çıkar, bir testte çıkmaz ama biz bakıp görmüşken en azından 1-2 tane olması gerekiyordu
Bizim tlf çektiğimiz görüntüde buydu !

Bu gün bahçeci fulyadaydım kızlar.. Az önce eve geldim.. Bi arkadaşım opu oldu.. Yumileriiii toplandı.. Çok mutluydu.. Erbil hoca falan geldi.. 3 adet yumurtası toplandı rezerv sorunu olmasına rağmen.. Ama bayağı kalabalıktı h.içi birde üstelik.. İlgililer beğendim vallahi.. Bir kadın da opu.dan çıkmıştı ağlıyordu sevinçten bulundu bulundu diye.. Muhtemelen eşi tese olmuştu.. Onu dinlemekten arkadaşımın çıktığını görmemişim ameliyattan.. Ağrısı falan hiç bişeyi yoktu maaşallah.. espriler bile yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…