- 5 Ocak 2015
- 231
- 530
- 88
esCanimm Insallah cabuk iyilesr esin.. bende oyle diyormda gidip tese videosu izlemis dusun yani psikolojiyi :)
Insallah canim hepinize gonulden dua ediyorum her gun fazlasiyla... Allahim o kadsr buyuk o kadsr guzelki emeklerimiz bosa gitmeyecek her iki tarafta da...saol canımm benmmmmmmmmm inşallah bende sizin gibi güzel haberlerle dönerim size..
allah razı olsun canımm.. inan bende hep duacıyımmm hepinize.. çok seviniyorum duyunca haberlerinizi.. biraz daha artıyor umudumm.. inşallah boşa gitmeyecek emeklerimiz kuzum.. inşallah.Insallah canim hepinize gonulden dua ediyorum her gun fazlasiyla... Allahim o kadsr buyuk o kadsr guzelki emeklerimiz bosa gitmeyecek her iki tarafta da...
Rabbim hepimizden den razi olsun bende herkese ina iyorum bosa gitmeyecek onca emek onca heyecanallah razı olsun canımm.. inan bende hep duacıyımmm hepinize.. çok seviniyorum duyunca haberlerinizi.. biraz daha artıyor umudumm.. inşallah boşa gitmeyecek emeklerimiz kuzum.. inşallah.
İnşallah canım içutcnm inşlh hepsini atlatıp evladınıza kavuşursunuz....
İnşallah canim teşekkür ederim iyi dileklerin için sana da nasip olsun inşallah buranin en iyi yani da hiç tanimadiklarimizdan dua almak şu msj i yazmak için çok zorlandim siteye tlf dan giriyorum ve durmadan çıkış yapiliyo sonunda yazdım :))) herkese hayırlı geceler diliyorum Allahım rahatlik versincnm inşlh hepsini atlatıp evladınıza kavuşursunuz....
Canimm masallah cok sevindim ya.. kac tane transfer ediceklerCanim 6 tane saglikli embriyo olusmus cuma yada cumartesi transfer olcak inslah hersey yolunda gider... ilk denemede tutunmuyomus hemen artik bekleyip gorucez canim
Buarada canim kalan embriyolari dondurun benceCanim 6 tane saglikli embriyo olusmus cuma yada cumartesi transfer olcak inslah hersey yolunda gider... ilk denemede tutunmuyomus hemen artik bekleyip gorucez canim
Canım hangi iğneyi kullanıyo eşin şuan bize de kaan hoca menagon verdi 3 aydır eşim kullanıyo fsh yükselme var testesteron cok az yükseldi neredeyse aynıCanım eşim tedavi görmüyor.. Direkt tese yapılacak.. Sadece testesteron seviyesi 3.10 civarında.. Hoca onun biraz yükselmesini istedi.. Değerlere bakmak istedi.. Bu yüzden 3 adet iğne verdi.. 2 adet daha olacak eşim o kadar.. Sonra tese yapılacak
Canım benim tesekkür ederim. Insallah Allah'ım güzel gönlüne göre versin. Bir melegim olursa Rabbim verirse, o guzel seker mi seker patiklerini giydirmek icin tam 16 yildir bekliyoruzkuzummmmmmmmmmmmmm beraber mutlu olalım inşallah öyle çok istiyorum kiiiii.... Senin iyi haberini alayım bebebişin patiklerini hemen göndericem vallahi..
hadi canim ınsallah hayırlısı olur Rabbım gönlunuze göre verirCanım eşim tedavi görmüyor.. Direkt tese yapılacak.. Sadece testesteron seviyesi 3.10 civarında.. Hoca onun biraz yükselmesini istedi.. Değerlere bakmak istedi.. Bu yüzden 3 adet iğne verdi.. 2 adet daha olacak eşim o kadar.. Sonra tese yapılacak
mrb canım bızede igneyle hap verdı eşım yenı başldi ama haftada kac kere kullanıyosnz sız ılacları ve azosperm mimiCanım hangi iğneyi kullanıyo eşin şuan bize de kaan hoca menagon verdi 3 aydır eşim kullanıyo fsh yükselme var testesteron cok az yükseldi neredeyse aynı
Yok bitanem daha almadik 10 gun olbitanem genetik temiz cikmis sebinde gozun aydin insallh az kaldi guzel haberlere ne yapcaksiniz variskoswl olayina ne dedi doktor nom ame aldimi acaba genetik sonucunu
Yok bitanem daha11 gun oldu testi vereli cikmdi daha ins sonuc iyi gelirde rabbim nsip ederse nse mutluCanım daha doktorla görüşmedik aradık çıktı mi sorusuna evet cevabi alınca eşim sekretere sordu nasıl diye o da normal gorunuyo dedi büyük ihtimal Varikosel ameliyati diyecek ama ben ondan once bi kere de olsa Micro tese olmasını istiyorum bakalım hayırlısı bizi nasıl bi tedavi bekliyoo
bitanem daha 11 gun oldu testi vereli bi alalim ins hemen ilk size vercem haberleri saolun ilginiz icin.rabbim ins herkesin kucagini doldururbitanem genetik temiz cikmis sebinde gozun aydin insallh az kaldi guzel haberlere ne yapcaksiniz variskoswl olayina ne dedi doktor nom ame aldimi acaba genetik sonucunu
Canim biz daha bir kez gorustk kaan hocayla genetik test istedi ciksin sonra onda devam edicez tedaviyemrb.burda kaan aydosta tedavı goren varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?