Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BELGıN...canm bizim fsh 1.5 falan işte ne bilim proxeed alsammı bende bilemiyorum...neyse cumartesi gözükelimde emre beye sorcam...biz emre beyde olcaz artk karar verdik istanbulda oturduğumuzdan da biraz...

ya varya çok şaşırdım Allah ne kadar büyük ama şuda çok kötü kızı babasından hamile çok zor bi imtahan
kızlar bişey dicem şu proxxed varya çok etk,ili eşimin arkadaşına drlar %70 cocugun olmaz dediler ozaman bu ilaç türkiyede yoktu oda yurt dışına çıknca alıyor ve daha sonra evlendi eşi şimdi 6 aylık hamile hemde ilk geceden kızlar bence mutlaka kullanın çok etkili bi ilaç

10-15 gündür kullanıyoruz zamancım inşallah faydasını göreceğiz. ne ssk ne özel sigorta ödemeye yanaşmıyor. uzun süreli de kullanmak gerekiyor. Güç yetiştirmek nasip etsin Allah'ım.
Bacılar aylık hormon tahlillerini ucuza yaptırabileceğimiz maltepe-tuzla hattında temiz bir laboratuar biliyor musunuz?

merhaba kizlar
selam cicek nasilsin ?

Belginc gözün aydin ehliyet sinavi almisin insallah bebeginle beraber kullanmak nasip olur

Umutolsun az kalmis haftaya bugün pozitif haberini almak dilegiyle

merhaba espoircim yeni görmedim yazdigini
sagol iyiyim sen nasilsin?

Son düzenleme:
umutsuz emre bey cok ilgili bır doktor bızde izmirden emre beyın başarılarını duydugumuz için kalkıp gıttık ALLAHA BINLERCE SUKUR emre beyin tedavısınden 3 ay sonra sperm cıkısı saglandı sızede acıl sıfalar...

lamyay canım bize balcının dediği bunlar orada da baktım genelde karışımlar hep sarılıydı. Bir de ginseng de var içinde bizim macunun onuda mutlaka tahta kaşık ile kullanmak gerekiyor onu da daha önce biliyodum.. Arı sütü en iyi balla karışınca kendini muhafaza ediyormuş bilemiyorum sonuçta amcanın yalancısıyım bende... Öyle ya da böyle şifa olsun hepimize inşallah...

BELGİN...canm bizim fsh 1.5 falan işte ne bilim proxeed alsammı bende bilemiyorum...neyse cumartesi gözükelimde emre beye sorcam...biz emre beyde olcaz artk karar verdik istanbulda oturduğumuzdan da biraz...

anladım canım sizin sorun hormon düşüklüğü galiba allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

canım emre bey size nasıl bir tedavi uyguladı hangi ilaçları kullandınız sizdede sorun hormon düşüklüğü galiba

mrb kızlar . nasılsınız? umarım hepınız ıyısınızdr canlarım UMUTOLSUN ınsaallah haftaya senın ANNELER gununu burada kutluyacagız kader arkadasım.BELGIN CIM allahım cocuklarınla ve sevdıklerınle beraber arabalarda turlar nasıp ettırsın,hayırlı olsun ehlıyetın canım.UMUTSUZ 1985 haydı hayırlı olsun emre beyle tedavı kararınız .zaten 2 şık var arkadaslar ankaraya yakın olanlar genelde kaan hoca, ıstanbula yakın olanlar emre bey de tedavıye baslıyorlar.allah onlara omur versın .eksıklıgının gostermesın ama kımseyı de onlara dusurmesın ınsallah yuce rabbım.DEMMI cok kotu bır durum arkadasım ya allah kımseye yasatmasın boyle hamılelık.hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsaallah.GELıNCIK hosgeldın tekrar topıke arkadasım ben senı 2 yıldır tanıyorum hatta yazsmıstık ozelden mesajlardan da senınle aynı oldugu ıcın durumumuz.su an sızde bızım gıbı beklemede mısınız canım?

sagol canım benim sen nasılsın neler yapıyorsunŞeniz

saol belgıncım, ıyıyım sukurler olsun, tedavı anlamında soruyorsan bız beklıyoruz yaza ınsaalah dyrz hayırlısı olsun.okul ev canım hayat bır sekılde akıp gdyr ıste.....

merabalar kızlar iyi akşamlaropuyorumnanaktan
birkaç gündür yoktum temizlik falan bayanssulusmile
henüz bitmedi de offffff mafoldumben sıkıldım iyice boshayallersmile

saol belgıncım, ıyıyım sukurler olsun, tedavı anlamında soruyorsan bız beklıyoruz yaza ınsaalah dyrz hayırlısı olsun.okul ev canım hayat bır sekılde akıp gdyr ıste.....
evet canım hep aynı ugraşıyoruz iştezemuszemus
Merhaba iyi aksamlar kizlar...

merhaba canım nasılsınkaydirigubbakcemile3

merabalar kızlar iyi akşamlaropuyorumnanaktan
birkaç gündür yoktum temizlik falan bayanssulusmile
henüz bitmedi de offffff mafoldumben sıkıldım iyice boshayallersmile

hosgeldin eryasu
bahar temizligi dimi canim ne güzel miiss gibi olmustur ev simdik

iyi akşamlar kılzar dün giremedim nasılsınız ben geçmişe bakayım bu arada dün eşim hormon testi yaptırdı kaan hoca istemişti fsh 3 49 çıkmış gene düşüş başlamışş fshde klomene ara vermiştik 10 gün kadar kaan hocaya mail attık oda bir ay daha kullanın hormon testi yaptırın ona göre yeni bir tedaviye geçip geçimcemize kaar verelim demiş

hayırlısı olsun canım hoşgeldin nasılsın..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…