Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BELGıN...canım bize 2 adet vitamin verdi şu gnc ürünlerinden..birde klomen yarım..20 gün oldu kullanalı bakalım...devam edelimmi diye sorcaz belki başka bişi yazar...birde muayene için işte....gerçi bize 2 tese arasında 6 ay olmalı dedi yani eylül ekime kalacak bizim iş en erken...

eşimin arkadaşının hocasıydı ateş kadıoğlu ve onun tavsiyesiyle gittik öeline yaklaşık 2 yıl önce 250 tl verdik muayene için bie kesin bulurum dedi ve yaklaşık 15 milyarlira çıkardı tüp bebek tedavisi için ve 3 ay boyunca benden yumarta toplıcaktı biim ilk gittiğimi dr ateş kadıoğlu oldugu için amanın dedik ne kadar pahalı sonra başka bir yere benim rahatsılıgım için gittik orda da tüpe başladık fiyat yarısından daha adı ve 3 ay yumurta toplanmıcanı ögrenince acaba topladıgı yumurtaları napıcak diye merak ettik ve kesin çıkar garanti hamilelik gibi tavırlarda olunca acaba dedik yumurtaları 3ay toplayıp mtesede sperm çıkmasa bile başka birisinin spermlerinimi çakıcaktı sonuçta onca yumurta toplanıcak napcaksın o kadar yumurtayı ateş beyin muayene yeri özel ve tüm işlemler anlaşmalı hastahanelerinde yapılıcak ve hastahane +personel+ilaç masraflarını ödiceksin belki dedik o yüden fiyat fazladır bu 15 milyar sadece tedavi için tüp ilaçları dahil değil böyle olunca bide vazgeçtik ama ateş kadıoğlunun mehtihini baya duyduk muayenede de fena değil ilgili birisi canım bunlar benim görüşüm tabi sizde isterseni gidin ben çok dr gezdim istanbul ankara baya gedik ama istanbulda emre beyi ankarada kaan hocayı tavsiye ederim bunlar güvenilir ve paracı değil gibi geldi bize

canım eşin daha önce tese olmuşmuydu peki sperm bulundumu benim eşimde klomen kullanıyor allah yardımcımız olsun...:Saruboceq:
benim test günüm 11 mayıs

hadi inşallah bir hafta sonra salı günü burada halaylar çekeriz canım dualarım seninle bebeğinle..:Saruboceq:

BELGıN..canım eşim ist.tüp bebekte yaklaşık 2 ay önce tese oldu..sperm bulunamadı dediler sonra bi parça verilmişti patalojiye...incelemede 10 a yakın spermatazoa görüldü yazıyodu..bende telefonla emre beyi aradım sordum bunun sperm olduğunu fakat tesede bulunamamış olacağını söyledi...bizde şimdi daha güvenilir bi yerde tese olcaz bidaha emre beye karar verdik kısmet bakalım....tabi daha yeni tese olduğundan eşim emre bey hemen yapmıyor heralde 6 ay bekleyecek...

BELGıN..sizde sperm varmıydı??eşinin hormonları normalmi??klomeni neden veriyor anlayamadım ben...size başka bişi verdimi???

merhaba kizlar
selam cicek nasilsin ?

Belginc gözün aydin ehliyet sinavi almisin insallah bebeginle beraber kullanmak nasip olur

Umutolsun az kalmis haftaya bugün pozitif haberini almak dilegiyle

Zamancım bilgilendirmen için teşekkür ederim. Kaan hoca ve emre beye göründü eşim. her ikisi de umutlu konuştu. genetik ve hormonlar da normal. aylık ölçtürüp kaan hocaya raporlayacağız. Dediğim gibi gitmediğimiz bu işle uğraşan çok az doktor kaldı onlardan biri de ateş hoca. Ama bu anlattıklarından sonra sanırım gitmeyiz. özeldeki muayenesi şimdi 280 sanırım ama sana uyguladığı prosedür ve çıkarttığı fiyat resmen suistimal. bugün mikrotese ameliyatı dahil tb fiyatları 5-6 dan başlayıp en fazla 11-12 ye ulaşıyor.

canım benim eşimdede elonge yani sizinkine benzeyen sperm hücreleri bulunmuştu 3 yıl önce eşime klomeni kaan bey vermişti emre beyde kullanabilirsiniz dedi eşimin hormonlarıda fah 13 15 arası değişiyor işte böyle canım bizde ikinciyi emre beyle düşünüyoruz bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur..bide eşim proxed plus kullanıyo onuda kaan bey vermiştiŞeniz

BELGiNCiM dil kursu sinavi
hım anladım canım sanada başarılar diliyorumzemuszemus
merhaba kizlar
selam cicek nasilsin ?

Belginc gözün aydin ehliyet sinavi almisin insallah bebeginle beraber kullanmak nasip olur

Umutolsun az kalmis haftaya bugün pozitif haberini almak dilegiyle

sagol canım inşallah allahım nasip ederde onu gezdiririm bol bol arabanın arkasına oturturum aman düşünmesi bile güzel yarabbim banada nasip et anne olmayı yalvarıyorum:Saruboceq:

KIZLAR naber nasılsınız benimde canım sıkılıyo bu bir hafta nasıl gececk anlamıyrum allahım inşallah güzel haber almyı nasip etsin tahlilden ne kadar sonra kontrol için gitmemiz gerekecekki aceba ealsnas sen dgumm yapmış olaraktan bana biraz akıl ver canım

Umutolsun kucağın bebek dolsun... Şimdi hesaplama şöyle oluyor Transfer yapılan gün bebek yanılmıyorsam 2 haftalık hesaplanıyor. zaten 12 gün sonra test yapıyorsun oldumu sana yaklaşık 4 haftalık test pozitif cıkarsa gebelik hormonun ikiye katlanıyormu diye 2 günde bir test yaptırıyorsun. 5. haftada benim keseyi görmüştü doktor. 7. haftada kalp atışını duymuştuk. cok uzun zaman gecti aradan ben böyle hatırlıyorum. Herhangi bir belirtin varmı canım??? Ne bilim mesela karında şişlik gögüs uclarında hafif kararma bacak ve kasıklarda damarların genişlemesi gibi bunlar gebelik belirtileridir. Sakın ol hayırlısını dile eminim herşey güzel olacak

ayy kız geçecek ve haftaya halaylar çekeceğiz burdan....

Kızlar biraz önce okuduğum bir haberde aydında 14 yaşında kız çocuğu babasının annesiyle ilişkisinden sonra kullandığı sperm bulaşmış bezi kendi temizliğinde kullandığı için bakire haliyle hamile kalıp doğum yapmış. üniversite hastanesi bakire hamile diye rapor vermiş. hamilelik 5. ayda farkedilip ortaya çıkmış.
Rabbimin mucizelerine engel ne olabilirki
o kadar basit ki onun için bizden de bir çocuk var etmesi.
ama o dilemedikten sonra 1000 ameliyatta olsan ne fayda. Çare O'ndan gelecekse inmemiş testis gibi 1000 dağ sıralansa da araya tüy gibi uçarak hemen gelir

evet canım haklısın o verdikten sonra kimse engel olamıyor.böylesinide allah göstermesin çok kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…