Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayalim canım mesaj atıcam ama özelden ben senin ismini bulamadım bana bi mesaj atabilirmisin

İnş cnm.. pko ne demk bu arada siz kontrol olmamışmydnz eşiniz olrkn eşinizi ikna ettnzmi yanşmıo diodnz
Pko polikist over demek canim.. Ben muayene olmustum 6 ay once doktor temiz bic bisey yok demisti hormonlarim da normal cikmisti simdi prolaktin cok yuksek cikti..esim gidelim diyo ama sonra bisey cikiyo vazgeciyo haftaya gideriz insallah

Merhaba azfc delasyonu Nerede silinme var benim eşimde de azfc delasyonu var sy54 sy55 de silinme var Celalettin hoca da tedavideyiz preglin ve menegon kullanıyor eşim siz tedavi oluyormusunuz?
Gecmis olsun canim bizde suan tedavideyiz kaan aydosta raporlara bakmam lazim tam olara bilmiyorum yarin yazarim sana siz neler kullaniyordunuz

Mikroteseeee
kızlar yarın sabah saat 7:30'da eşimin mikrotese ameliyatı var bende hazırlandım dualarınızı eksik etmeyin ne olur
cnm eşin ameliyat olacak dememkki hadi inşlh bol kaliteli spermlerniz çıkarda sende hazırlanmana değer cnm bol bol dua edicem sana hayırlı güzel haberlerini bekliyorum cnm .....

Kizlar su tablo olayini yapan arkadas bana ozelden tabloyu atabilir mi malum ben biraz bunalim takiliyorum bu aralar ha bide Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Canim hic bunalima girme sükret dondurulmus spermler var biz ne yapalim bizde spermin s si bile yok üzülme rabbim buyuk ikince denemende tutcak insallah

Arkadaşlar Merhaba, ben bir şey sormak istiyorum benim eşimde de varikosel ameliyat oldu oligisperm ve azosperm vardi birde tedavi sırasında psikolojik kitleniyor yani kendi sperm veremiyor dr lar en son tesa yapalım igne ile alalim dediler ilk önce hareketsiz cansız siz verseniz dediler baktılar biz veremiyoruz bir şey olmaz mutlaka içinden çıkar buluruz dediler en son 6 ay önce testte 8 milyon çıkmıştı umarım azalmamistir bugüne kadar. Benim sormak istediğim igne ile alma ile kendi verdiğini sperm arasındaki fark nedir ben çok endişelendim korkuyorum bu cumartesi aynı anda benden yumurta toplanacak esimden de igne ile alınacak bu benim 3.tedavim diğerlerini evden 35 dk hastaneye götürüp verebilmistik ama bu sefer yapamadık, bilgisi olanlar beni aydınlatırsanız çok sevinecegim , herkesin allah yardımcısı olsun bu arada biraz okudum bu bölümü şimdi gördüm bebeğini kaybeden arkadaşlarıma da bize de sabır diliyorum.

Cnm sadece prolaktinmi yüksek fsh lh nasıl ultrasonla baktımı prolaktin yüksek ama o kadar değil prolaktin değeri 100 ile hamile kalanları biliyorum ve doktorumda öyle söylemişti.

Canim neden esin sperm veremiyor anlamadim benim bildigim bazi yerlerde iliskiye girmek icin sana oda veriyolar oyle deneseniz daha iyi olmazmi igneyle alindigini hic duymadim

Canim neden esin sperm veremiyor anlamadim benim bildigim bazi yerlerde iliskiye girmek icin sana oda veriyolar oyle deneseniz daha iyi olmazmi igneyle alindigini hic duymadim

Sebebi yok arkadaşım 3 gün hastanenin ötesinde kaldık ama normal olan adam kitlendi veremedi sperm dr lar tesa yapalım dedi burda okudum yaptıran var ama bizimki sanırım ilk olupta veremeyen ne bileyim benimde böyle br sorun var başımda

Cnm sadece prolaktinmi yüksek fsh lh nasıl ultrasonla baktımı prolaktin yüksek ama o kadar değil prolaktin değeri 100 ile hamile kalanları biliyorum ve doktorumda öyle söylemişti.

Sonuclar boyle canim.. Ultrasonla bakti yumurtaliklar temiz kist yok ama polikiste benziyo demisti sonra sonuclar çıkınca tekrar sordum evet polikist gordum ultrasonda dedi.. Ust sinir 30 yaziyo. Benimki de 45 olunca korktum

Vala nedeyim canim yaa boyle birseyi ilk defa duydum benimkide biraz zorlandi ama sonra haletti dergi falan veriyomuslar rabbim yardimciniz olsun

fsh lh çok güzel cnm prolaktinle polikistligin ne alakası var anlamadım cnm fsh yüksek olunca pkodan şüpeleniyorlar eğer ultrasonda yumurtalıklarında küçük kistler yoksa korkmanı gerektirecek birşey yok. Benimde prolaktinim 25 di doktor dedi çok yüksek ilaç verdi. Bende pek güvenmedim doktora ertesi gün özel iyi bir doktora gittim oda sonuçlarıma baktı ultarason yapmıştı gayet iyi dedi prolaktininde iyi dedi yolladı sonra eşim için ünb hastanesinede gidiyorduk gitmişken ordada bakınım sonuçlarımı gösterim dedim oda iyi dedi ayrıca bu ay bir arkadaşım hamile kaldo prolaktini 50 idi seninkide çok yüksek değil bence. Gögüsleri sıkan çamaşır giyme bide süt yapan şeyleri çok tüketme incir maydonoz dere otu üzüm kuru üzüm yeme bunları faydası olur düşmesine

Tesekkurler canim icimi rahatlattin valla.. Ben de anlayamadim pko ile ne alakasi oldugunu :/ ben diyet yapiyodum iki aydir protein agirlikli internetten baktim da fazla protein tuketmek de prolaktini yukseltiyomus galiba..bi de simdi diane35 verdi 6 ay kullan dedi o da pek ic açıcı bi ilac degilmis kullansam mi baska doktora mi gitsem kararsizim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…