Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Suan kaan hocada tedavi goruyoruz emre bey tedavi etmiyor hemen teseye istiyor

Kuzlar merhaba acil yardimlariniza ihtiyacim var kafayi yenek uzereyim esim bugun genetik sonuclarimizi almaya gitti az once telefonda soyledi kistik fibrazis delta f508 gen mutasyonu cikmis.sordugu doktir tecrubeli degilmis kitaptan bakip bisiler demis.simdi bunun ne oldugunu bileniniz var mi netten baktim deltaf508 mutasyonlu insanlarin yasam sureleri30-33 nadiren 40 diye yaziyo kafayi yicem nolur bi yardim edin

63 gün boyunca 21 fatiha
Kizlar 63 gun hergun 21 fatiha okuyorsunuz niyet ederek.. Rabbimm kabul eder inşallah zaten hayirli degilse hacetin bi sekilde unutuyormussun okuyamiyormussunuz bu duayi. uygulamak isteyen olur diye paylaşiyorum..
Alinti
Kul Namazında:

• “Elhamdü li’llahi Rabbi’l-Alemin” dediği zaman
    Allahü Teala:
    -“Bana hamd etti”
  • Kul ;
    -” Er-Rahmani’r-Rahim.” dediği zaman
    -Allahü Teala “Kulum,beni umumi ve hususi merhametle andıBana sena etti.” buyurur.
  • Kul; “Malik Yevmi’d-din” dediği zaman
    Allahü Teala ” Kulum ,beni tazim etti;Beni yüceledi.” buyurur.
Buraya kadar olan ayet-i kerimeler,kulun,Allahu Teala’ya hamd ve senasıdır.Buaradna sonraki ayetler ise kul ile ilğilidir

• Kul ; iyyake na’büdü ve iyyake nestein.” dediği zaman
    Allahü Teala; ” Bu benimle kulum arasındadır.İbadet bana,yardımda kuluma aittir.kulumun istediği verilecektir.” buyurur.
  • Kul; ” İhdina’s-sıratal’mustakim.Sırate’l-lezine en amte aleyhim,Gayri’l-mağdubi aleyhim vela’d-dallin.” dediğinde
    Allahü Teala ; “Bu istek kula aittir.Ona,istediği verilecektir.” buyurur.

Canim hic bilmiyorum internetten baktim biraz bence uzman birine gidin. Solunumda sorun la basliyomus oksuruk falan akcigeri yoruyomus. Anladgm kadariyla tedavisi varmis. Hatta bununla ilgili bi dernek varmis.. Bence doktora gidin. Rabbim sifasindan uflesin

Tesekkurler canim

canim benim ya ne cikti sonuc anladim ilk defa duyuyorymm hemen bi baska doktora gorunun canim
Ya canim ordaki doktorda stajiyermis bisi bilmiomus esim ne oldugunu sorunca gidip bi kitaptan bakip geleyim demis ben nette batim kistik fibrozis hastalariyla ilgili bole seyler yaziya kafayi yemek uzereyim ben

Ya canim ordaki doktorda stajiyermis bisi bilmiomus esim ne oldugunu sorunca gidip bi kitaptan bakip geleyim demis ben nette batim kistik fibrozis hastalariyla ilgili bole seyler yaziya kafayi yemek uzereyim ben

Canım bi sakin ol.. Bende baktım.. öyle bir şey yazmıo.. Bir dr..a falan sor bence hemen panik yapma. kistik fibrozis.ta kullanılan tedavi yöntemleri varmış..

Kizlar eşim de tıkanıklık görülmüştü fakat sistoskopide görülmemis endocoil mr da görülür demis ama guya türkiyede bu mr yok demişler eşimle de tam konuşmadım araştır dedi de bana yardım edin ya bu nasil bişey nerde bulunur bilen var mı yada başına gelip bi şekilde bu mr i yaptıran ne bilim ufacık bi bilgide olsa onunla bişeyler bulabilirim belki

Canım bi sakin ol.. Bende baktım.. öyle bir şey yazmıo.. Bir dr..a falan sor bence hemen panik yapma. kistik fibrozis.ta kullanılan tedavi yöntemleri varmış..
Baktim canim evet tedavi varmisda bu hastalarin biraz daha uzun ve rahat onur gecirmeleri icinmis kesin bi tedavi yokmus rabbim yardim etsin esimi bana bagislasin baska bisi iatemiyorumm((

Baktim canim evet tedavi varmisda bu hastalarin biraz daha uzun ve rahat onur gecirmeleri icinmis kesin bi tedavi yokmus rabbim yardim etsin esimi bana bagislasin baska bisi iatemiyorumm((
Rabbim yardim etsin arkadasim.. Internet bilgi çöplüğü adeta,her yazilan dogru degil.. Iyi bi doktora gosterin bi an once insallah korkulacak bisey yoktur..

Kizlaaar moraliimm cok bozuukk aylardir kulagimin altinda bi siskinlik vardi önemsemedm hic ama bu ara agrilar basladi doktora gittin röntgen cektirdim bugün aldm sonuclari tümörden süpheleniliyomus arastrdm iyi huylu tümör müs ama korkuyorm bi tomografie daha cektircem sora belli olcak mis ne oldugu kizlar iyi huylu tümör nasil geciYo ameliyatmi hapmi kendiligindenmi yardmci olurmusunuuz cok korkuOruumm

Kuzumm gecmis olsun korkma insallah kotu birsey yoktur

Noldu canım ya ben anlamadim bişey ne hastaligi bu neden olmuş bende bugün bi tuhafim bide seni okudum aglayasim var vallahi

Mon ame. Canım tıbbi terimler pek bilgim yok.ama iyi düşün iyi olsun.doktorlar bir görüşün bakalım ne diyecek.internette her şey yazıyor iyi de var kötü de.en iyisini doktor bilir.anlıyorum öğrenmek istiyosun. Merakindan yarın zor olacak sana ama sabret doktor dan öğren canım.
Btuss canım inş iyi haberler alırsın. Geçmiş olsun.allahım şifa versin hepimize

Canim korkma ya inşallah sadece şüpheyle kalır bu dönem içinde çok dua et tesbih falan çek bişey çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…