Suan kaan hocada tedavi goruyoruz emre bey tedavi etmiyor hemen teseye istiyorSelam canim doktorumuz burda yurtdisinda bizr sertolii cell only dedi fakat genetik tesste anladikki degilmis emre hocaya yolladum test sinuclarini bizdeki AZFC delesyonuymus tek sansiniz tese öncesi tedavi tabikide siz nasil anladiniz sertoly cell only oldugunu
Canim hic bilmiyorum internetten baktim biraz bence uzman birine gidin. Solunumda sorun la basliyomus oksuruk falan akcigeri yoruyomus. Anladgm kadariyla tedavisi varmis. Hatta bununla ilgili bi dernek varmis.. Bence doktora gidin. Rabbim sifasindan uflesinKuzlar merhaba acil yardimlariniza ihtiyacim var kafayi yenek uzereyim esim bugun genetik sonuclarimizi almaya gitti az once telefonda soyledi kistik fibrazis delta f508 gen mutasyonu cikmis.sordugu doktir tecrubeli degilmis kitaptan bakip bisiler demis.simdi bunun ne oldugunu bileniniz var mi netten baktim deltaf508 mutasyonlu insanlarin yasam sureleri30-33 nadiren 40 diye yaziyo kafayi yicem nolur bi yardim edin
Tesekkurler canimCanim hic bilmiyorum internetten baktim biraz bence uzman birine gidin. Solunumda sorun la basliyomus oksuruk falan akcigeri yoruyomus. Anladgm kadariyla tedavisi varmis. Hatta bununla ilgili bi dernek varmis.. Bence doktora gidin. Rabbim sifasindan uflesin
canim benim ya ne cikti sonuc anladim ilk defa duyuyorymm hemen bi baska doktora gorunun canimTesekkurler canim
Ya canim ordaki doktorda stajiyermis bisi bilmiomus esim ne oldugunu sorunca gidip bi kitaptan bakip geleyim demis ben nette batim kistik fibrozis hastalariyla ilgili bole seyler yaziya kafayi yemek uzereyim bencanim benim ya ne cikti sonuc anladim ilk defa duyuyorymm hemen bi baska doktora gorunun canim
Ya canim ordaki doktorda stajiyermis bisi bilmiomus esim ne oldugunu sorunca gidip bi kitaptan bakip geleyim demis ben nette batim kistik fibrozis hastalariyla ilgili bole seyler yaziya kafayi yemek uzereyim ben
Baktim canim evet tedavi varmisda bu hastalarin biraz daha uzun ve rahat onur gecirmeleri icinmis kesin bi tedavi yokmus rabbim yardim etsin esimi bana bagislasin baska bisi iatemiyorummCanım bi sakin ol.. Bende baktım.. öyle bir şey yazmıo.. Bir dr..a falan sor bence hemen panik yapma. kistik fibrozis.ta kullanılan tedavi yöntemleri varmış..
Rabbim yardim etsin arkadasim.. Internet bilgi çöplüğü adeta,her yazilan dogru degil.. Iyi bi doktora gosterin bi an once insallah korkulacak bisey yoktur..Baktim canim evet tedavi varmisda bu hastalarin biraz daha uzun ve rahat onur gecirmeleri icinmis kesin bi tedavi yokmus rabbim yardim etsin esimi bana bagislasin baska bisi iatemiyorumm((
Kuzumm gecmis olsun korkma insallah kotu birsey yokturKizlaaar moraliimm cok bozuukk aylardir kulagimin altinda bi siskinlik vardi önemsemedm hic ama bu ara agrilar basladi doktora gittin röntgen cektirdim bugün aldm sonuclari tümörden süpheleniliyomus arastrdm iyi huylu tümör müs ama korkuyorm bi tomografie daha cektircem sora belli olcak mis ne oldugu kizlar iyi huylu tümör nasil geciYo ameliyatmi hapmi kendiligindenmi yardmci olurmusunuuz cok korkuOruumm
Noldu canım ya ben anlamadim bişey ne hastaligi bu neden olmuş bende bugün bi tuhafim bide seni okudum aglayasim var vallahiBaktim canim evet tedavi varmisda bu hastalarin biraz daha uzun ve rahat onur gecirmeleri icinmis kesin bi tedavi yokmus rabbim yardim etsin esimi bana bagislasin baska bisi iatemiyorumm((
Canim korkma ya inşallah sadece şüpheyle kalır bu dönem içinde çok dua et tesbih falan çek bişey çıkmaz inşallahKizlaaar moraliimm cok bozuukk aylardir kulagimin altinda bi siskinlik vardi önemsemedm hic ama bu ara agrilar basladi doktora gittin röntgen cektirdim bugün aldm sonuclari tümörden süpheleniliyomus arastrdm iyi huylu tümör müs ama korkuyorm bi tomografie daha cektircem sora belli olcak mis ne oldugu kizlar iyi huylu tümör nasil geciYo ameliyatmi hapmi kendiligindenmi yardmci olurmusunuuz cok korkuOruumm
Kuzumm gecmis olsun korkma insallah kotu birsey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?