Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gecmiş olsun.iyi huyluysa korkma ilaçlarla tedavi olursun inşallah

Baktim canim evet tedavi varmisda bu hastalarin biraz daha uzun ve rahat onur gecirmeleri icinmis kesin bi tedavi yokmus rabbim yardim etsin esimi bana bagislasin baska bisi iatemiyorumm((
canım gecmiş olsun kötü düşünme bitanem iyi düşünelim iyi olsun.kaan hocaya email atsaydın.her denilen şeye inanma hakkımızda hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun üzülme lütfen daha ne olduğunu bilmiyosun hemen panik yapma

iyi aksamlar kizlar yaa kafama bisey takildi bu sertoly cell only olup olmadigi genetik testemi belli oluyor yoksa tese ameliyatindan alinan parcaylami belli oluyor bilgisi olan varsa lutfen yardim edin
canım bunu kaan hocanın internet sitesine gir orda yazıyo

Canim cok saol burdaki arkadaslar tasiyici oldugunu soyledi saolsunlar rahatlatti beni.tasiyicilarda bole bi sorun yokmus cok sukur.mail attim kaan beye yarin donus olcak die mail geldiakalim o ne dicek tekrar saol bitanem

Cnm bnde kaan hocanın katıldgı bi televizyon progrmnda izldm böyle bir seyden yaklşk 2.5 3 yıldr söylenilio fakat saglklı bi bebek dogunca kullanlck bi yöntem bu çünkü spermdeki hücre ile vücuttki farklıdr bnce bi bebek dogmş galiba böyle bi söylenti varmş ama kesin net dogrulugu belli deglmş ama olgunlaşmamış sperm ile yani tese de çıkıo olgunlaşmamş sperm bunlar suan bi işe yaramıomş buda çok yakn bi zamanda bunlar labaratuar ortamnda olgunlaştrlp ö sekilde tüp bebek yöntemi dünyada kullnlck bi yöntemmş taa 2012 röbörtajnda böle demişti kaan hoca yani heran çıkabilir inş.. bide ankarada ankalife var burada kök hücre başlmş geçen gün eşimle muaneye gitmştk orada dr sordm buda devlet hastanelrnde dahi kullanckmş yalnz 2 başarısz tese olması lazmmş burada başladımı dedim dr ewt ddi ismi doç.dr ahmet hakan haliloglu .. benim eşimde azospermi burada ki knştgmz arkdşlr bilr konuyu eşimin tahlillrri normal direk tese denilio bize bizde mays aynı beklyrz dr kök hücre yi sordgmda inş o kadarına gerek kalmz ama bi durun daha yolun çok başndasnz ddi

Canim cok saol burdaki arkadaslar tasiyici oldugunu soyledi saolsunlar rahatlatti beni.tasiyicilarda bole bi sorun yokmus cok sukur.mail attim kaan beye yarin donus olcak die mail geldiakalim o ne dicek tekrar saol bitanem
gecmis olsun canim okuyunca uzuldum. Siz dr. un asistanina denk gelmişsiniz sizi tam aydınlatamamış. Sonuclari Kaan hoca gerektigi anlasilir sekilde degerlendirir insallah onemli bir durum yoktur. Allahım eslerimizi bizden ayırmasın başımızdan eksik etmesin yokluklarını gostermesin. Ben onsuzluga dayanamam düsünemiyorum bile. Allahım sen koru

Aminnnnn

Bizim teseden sonra alinan parcadan belli oldu canim.
Biz hicbir sonuc alamadik maalesef. 2 yil igne ilac kurler herseyi kullandi esim ama sonuc koca bir sifir.
cnm kimde tedavi görüyordunuz. Bide ayrıntılı teste germ hücresine baktırdınızmı hiç. Bide sebep neydi azospremi bilgilendirirsen sevinirim

Kızlar merhaba.. Bizde emre bey ile görüştük.. Dün reglim 5 gün erken başladı.. Bizim tese mayıs başına kalacaktı ve hoca yurt dışına gidiyor mayıs ayında.. Reglimin erken oluşu ile birlikte bizde nisanın 24 ü gibi tese olacağız inşallah.. Bi aksilik olmazsa 12 nisan da başlıyor kızlar tedavim.. Her şerde bi hayır vardır..Reglim erken oldu diye üzülmüştüm boşuna üzülmüşüm.. Rabbim yardım etsin inşallahhhh

kizlar slm kaan hoca donus yapmis esimdeki genetik bozuklugundan dolayi bizim tup benegi genetik analiz bolumu olan ozel hrs hastanesinde yapmak istiyo saglikli bebek olmasi icin orayi duyaniniz orada yapmis olaniniz var mi bi cvp atarsaniz cok sevinirim

Bak ben sana demistim dimi.. bu bahar size mutluluk getirsin canim.. sonu evlatli olsun tedavinizin kuzum :)

Hadi hayırlısı canımm sevindim bendee tedavinin ertelenmediğinee..Rabbim yardımcınız olsunnnn inşallahhh yüzünüzü güldüren mutlu haberler duyarsınızz..

Hadi hayırlısı canımm sevindim bendee tedavinin ertelenmediğinee..Rabbim yardımcınız olsunnnn inşallahhh yüzünüzü güldüren mutlu haberler duyarsınızz..

Ertelenmişti en başta başka aksilikler çıktı.. Ama regli erken olunca 5 gün.. Herşey değişiverdi.. Tşk ederim kuzumm dualarını eksik etme olur mu

hayalimmmmm kuzum hayirlisi bak gordun mu bosuna uzuldun, bunda da bir hayir vardir demistim. ben bile cok heyecan yaptim seni dusunemiyorum bile. Insallah nickin gercek olacak canim Rabbim guzel gonlune gore versin

saol bitanemmmmmmmm.. Buruk bi heyecann kuzum.. heyecandan daha çok korkuyorum.. Aminnnnnnn kuzum inşallah hayallerimiz gerçek olsun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…