Bizim teseden sonra alinan parcadan belli oldu canim.iyi aksamlar kizlar yaa kafama bisey takildi bu sertoly cell only olup olmadigi genetik testemi belli oluyor yoksa tese ameliyatindan alinan parcaylami belli oluyor bilgisi olan varsa lutfen yardim edin
Biz hicbir sonuc alamadik maalesef. 2 yil igne ilac kurler herseyi kullandi esim ama sonuc koca bir sifir.teseden sonra patoloji sonucu ögrendık canım tedavide sonuc alanlar varmıkı
canım gecmiş olsun.iyi huyluysa korkma ilaçlarla tedavi olursun inşallahKizlaaar moraliimm cok bozuukk aylardir kulagimin altinda bi siskinlik vardi önemsemedm hic ama bu ara agrilar basladi doktora gittin röntgen cektirdim bugün aldm sonuclari tümörden süpheleniliyomus arastrdm iyi huylu tümör müs ama korkuyorm bi tomografie daha cektircem sora belli olcak mis ne oldugu kizlar iyi huylu tümör nasil geciYo ameliyatmi hapmi kendiligindenmi yardmci olurmusunuuz cok korkuOruumm
canım gecmiş olsun kötü düşünme bitanem iyi düşünelim iyi olsun.kaan hocaya email atsaydın.her denilen şeye inanma hakkımızda hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun üzülme lütfen daha ne olduğunu bilmiyosun hemen panik yapmaBaktim canim evet tedavi varmisda bu hastalarin biraz daha uzun ve rahat onur gecirmeleri icinmis kesin bi tedavi yokmus rabbim yardim etsin esimi bana bagislasin baska bisi iatemiyorumm((
canım bunu kaan hocanın internet sitesine gir orda yazıyoiyi aksamlar kizlar yaa kafama bisey takildi bu sertoly cell only olup olmadigi genetik testemi belli oluyor yoksa tese ameliyatindan alinan parcaylami belli oluyor bilgisi olan varsa lutfen yardim edin
Canim cok saol burdaki arkadaslar tasiyici oldugunu soyledi saolsunlar rahatlatti beni.tasiyicilarda bole bi sorun yokmus cok sukur.mail attim kaan beye yarin donus olcak die mail geldiakalim o ne dicek tekrar saol bitanemcanım gecmiş olsun kötü düşünme bitanem iyi düşünelim iyi olsun.kaan hocaya email atsaydın.her denilen şeye inanma hakkımızda hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun üzülme lütfen daha ne olduğunu bilmiyosun hemen panik yapma
kım tedavı etmısti ve esınz kac kere tese olmustu bu gıbı durumlarda hcmı ılerleme olmuyokiBiz hicbir sonuc alamadik maalesef. 2 yil igne ilac kurler herseyi kullandi esim ama sonuc koca bir sifir.
canım gecmiş olsun.iyi huyluysa korkma ilaçlarla tedavi olursun inşallah
gecmis olsun canim okuyunca uzuldum. Siz dr. un asistanina denk gelmişsiniz sizi tam aydınlatamamış. Sonuclari Kaan hoca gerektigi anlasilir sekilde degerlendirir insallah onemli bir durum yoktur. Allahım eslerimizi bizden ayırmasın başımızdan eksik etmesin yokluklarını gostermesin. Ben onsuzluga dayanamam düsünemiyorum bile. Allahım sen koruCanim cok saol burdaki arkadaslar tasiyici oldugunu soyledi saolsunlar rahatlatti beni.tasiyicilarda bole bi sorun yokmus cok sukur.mail attim kaan beye yarin donus olcak die mail geldiakalim o ne dicek tekrar saol bitanem
Aminnnnngecmis olsun canim okuyunca uzuldum. Siz dr. un asistanina denk gelmişsiniz sizi tam aydınlatamamış. Sonuclari Kaan hoca gerektigi anlasilir sekilde degerlendirir insallah onemli bir durum yoktur. Allahım eslerimizi bizden ayırmasın başımızdan eksik etmesin yokluklarını gostermesin. Ben onsuzluga dayanamam düsünemiyorum bile. Allahım sen koru
Bizim teseden sonra alinan parcadan belli oldu canim.
cnm kimde tedavi görüyordunuz. Bide ayrıntılı teste germ hücresine baktırdınızmı hiç. Bide sebep neydi azospremi bilgilendirirsen sevinirimBiz hicbir sonuc alamadik maalesef. 2 yil igne ilac kurler herseyi kullandi esim ama sonuc koca bir sifir.
Bak ben sana demistim dimi.. bu bahar size mutluluk getirsin canim.. sonu evlatli olsun tedavinizin kuzum :)Kızlar merhaba.. Bizde emre bey ile görüştük.. Dün reglim 5 gün erken başladı.. Bizim tese mayıs başına kalacaktı ve hoca yurt dışına gidiyor mayıs ayında.. Reglimin erken oluşu ile birlikte bizde nisanın 24 ü gibi tese olacağız inşallah.. Bi aksilik olmazsa 12 nisan da başlıyor kızlar tedavim.. Her şerde bi hayır vardır..Reglim erken oldu diye üzülmüştüm boşuna üzülmüşüm..Rabbim yardım etsin inşallahhhh
Kızlar merhaba.. Bizde emre bey ile görüştük.. Dün reglim 5 gün erken başladı.. Bizim tese mayıs başına kalacaktı ve hoca yurt dışına gidiyor mayıs ayında.. Reglimin erken oluşu ile birlikte bizde nisanın 24 ü gibi tese olacağız inşallah.. Bi aksilik olmazsa 12 nisan da başlıyor kızlar tedavim.. Her şerde bi hayır vardır..Reglim erken oldu diye üzülmüştüm boşuna üzülmüşüm..Rabbim yardım etsin inşallahhhh
Hadi hayırlısı canımm sevindim bendee tedavinin ertelenmediğinee..Rabbim yardımcınız olsunnnn inşallahhh yüzünüzü güldüren mutlu haberler duyarsınızz..
hayalimmmmm kuzum hayirlisi bak gordun mu bosuna uzuldun, bunda da bir hayir vardir demistim.ben bile cok heyecan yaptim seni dusunemiyorum bile. Insallah nickin gercek olacak canim Rabbim guzel gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?