Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ceylinsu hoş deldin.
öncelikle sakin olmaya çalışın. panikle hareket etmek yarar getirmez. kabakulak testislerde tahribat yapmıştır. bazı genetik ve kromozomal kusurlar da azospermiye(0 sperm) yolaçıyor. onun için doktorlar nedeni belirlemmede genetik test isteyebiliyor. herkese istenmeyebilir. örneğin bize ilk başta istenmişti yaptırdık. ancak hikayemizi(inmemiş testis) öğrenen başka doktorlar gereksiz diyebiliyor. herkesin hikayesi farklı olsada ne yazık ki azospermi tedavi seçenekleri çok çok az tek şans mikroskopik tese. yani normal biopsi değil ameliyat mikrobuyla doku alınıp incelenmesi. bunu araştırın. istanbul size yakın bir çok merkez var. umut tüp bebek ve alman hastanesi ürologları bu konuda tecrübeli

ıcak yardımın için teşekkür ederim ben de bugün işyerinde tüm gün boyunca burada forumları gezdim ve alman hastanesi ve umut tüp bebek merkezi diyor herkes ama tabi bu arada madiyatta önemli ameliyatla yapılan tese operasyonunda hastanede kalınıyor mu
acaba bilgin var mı ben hiç birşey bilmiyorum yardım edersen sevinirim

ceylinsu hoşgeldin canım biyopsiiçin acele etmeyin bu konuda ankarada kaan aydos istanbuldada emre bakırcıoğlu var bu topikteki herkez bu iki doktordan birinde tedavi görüyor size tavsiyem önce bu doktorlardan birine eşin görünsün belki tedaviile sperm çıkar allah yardımcınız olsun

ceylin su hoşgeldin ama keşke bu derten gelmeseydin sana 2 doktor tavsiye edecm emre bakırcıoglu kaan aydos bulara başvur onla sana en saglıklı bilgiyiverirler gecmiş olsun

sevgidolu kalp kalbe karşıymış tam yazdım bi baktım sende yazmışsın

belgincim icim yandi okuyunca .allahim sana yalvariyorumm bizede yasat bu duyguyu ne olur

kızlar merhaba bugün biraz temizlik yaptım hiç uğrayamadım bi bakıyık neler olmuş

canım bende geçtim bende direksiyona giracegim haftaya.hadi bakalım ne tedavisiymiş bu peki neden daha önce uygulamamışlar bu tedaviyi bizede uygunmu acaba bu tedavi canım bizde başlasak acaba...
bacılar hepinizden allah razı olsun hepinizin karnı bebek dolsun inşallah benimide şuan dludur
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hoşgeldin canım bu topiğede diğer topikte konuşmuştuk...
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
merhaba kizlar

canım merhaba bende o yazıyı ilk okudugumda içim cayır cayır yanmıştı kalbimde kocaman bir delik açılmıştı sizlerlede paylaşmak istedimsenağlamasenağlama

canım hoşgeldin allah en kısa zamanda kurtarsın korkma canım inşallah sperm bulunacak tese yöntemi en azından bu şansımız var korkma...

slm kızlar belgincim o tedavi daha öncede anlatmıştımya gonalf puregon gibi iğnelerin kullanılmasıymış emre bey bahsetmişti bize bizde kaan beye mail atınca oda kendisininde bazı hastalara uyguladını ve bazılarında sperm bulundunu yazmış tek şart fsh normal ssınırlar içinde olcaakmış mail atın canım bilgi verir ben geçmiş sayfalarda emre beyin gönderdiği makaleyi kopyalamıştım elmas aarkadaşımda tercümesini yapmıştı bir bak istersen

canım normal seviye derken bizimde öyle sayılır peki kaan beye nasıl antayınm bizede uygulayın deyim siz ne yazdınız banada söyle bir mailde ben atıyım kaan beye....

eşim korkuyo çıkmayacagından aslında bu ay tedaviyi istemiyo ne yapacagım bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…