Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:/ bilemedim ki simdi .. Sormadin mi doktora kalinlasma neyin nesi diye canim?

emre bey de öle söledı fshın yuksek olması sıperm yok anlamına gelmez bakıp görcez dedı cnm

Canım bak bi kere moral bozukluğu ile bu iş olmaz.. Evet emre bey bizede aynılarını söyledi.. Ama biraz toparlan canım benimm.. Ayakta duramamak ne demek.. Heyecandan yerinde duramamalısın sen şimdi.. Daha olumsuz haberi almadan nasıl yas tutarsın.. Olumlu haberi alıcam diye heyecanlan biraz.. Çağır kendine.. 2 gün kalmışş hava al yürüyüş yap.. Ben olsam yürürüm gezerim dua ederim.. Mutsuz olmamak için çaba sarfederimm canım.. Biraz metanetli ol arkadaşımm Benim arkadaşlarımın hepsi çok güçlü kadınlar çünkü çok iyi biliyorummmmm [/QUOTE]
Aynen öyle canım benim güçlü ol, olumlu düşün, dua et, meryem suresini oku, moral ver eşine de. Mutlu ol ki sonucu da mutlu olsun Dualarımız sizinle[/ çok saolun cnm cok saolun ıyıkı varsınızz ıyıkı burayı gormusum dert anlatabılecegım kımse yok bnı anlayacak kımse yok kımkseye bısı anlatamıyoruz esımle bıle konusamıyorum uzulmesın dıye onu telkın edeyım moralı ıyı olsun dıye ugrasırken kendım patlamak uzere hıssedıyorum kendımı dua etmezmıyım her dakka canım her dakka rabbıme yalvarıyorumm o versın caqreyı bı tek ondan beklıyorum korkmıcam ınsallah ıyı olcakk ınsallah rabbım yardım etsın hepımıze canlarım buradakı butun arkadasların içindede bizim dualarımız kabul olsun ınsallahhhh

tesekkur ederım canım benım cok saol rabbım sanada hayırlı haberler almak nasıp etsın

Aynen öyle canım benim güçlü ol, olumlu düşün, dua et, meryem suresini oku, moral ver eşine de. Mutlu ol ki sonucu da mutlu olsun Dualarımız sizinle[/ çok saolun cnm cok saolun ıyıkı varsınızz ıyıkı burayı gormusum dert anlatabılecegım kımse yok bnı anlayacak kımse yok kımkseye bısı anlatamıyoruz esımle bıle konusamıyorum uzulmesın dıye onu telkın edeyım moralı ıyı olsun dıye ugrasırken kendım patlamak uzere hıssedıyorum kendımı dua etmezmıyım her dakka canım her dakka rabbıme yalvarıyorumm o versın caqreyı bı tek ondan beklıyorum korkmıcam ınsallah ıyı olcakk ınsallah rabbım yardım etsın hepımıze canlarım buradakı butun arkadasların içindede bizim dualarımız kabul olsun ınsallahhhh[/QUOTE]
cesur ol pozitif ol kuzum. Rabbim yardımcınız olsun. Senden de Allah razı olsun

cesur ol pozitif ol kuzum. Rabbim yardımcınız olsun. Senden de Allah razı olsun[/QUOTE]
saol canım benım teskkur ederımm

ısırgan canım herçeşit yemegi çorbası çayı
cnm bısı sorucam fshı duysurmek ıcın meronıal demıssın bnm esım pazartesı mıkro tese olcak ve fshı 1 ay once tahlıl yaptıgımızda %68 cıkmıstı cok yuksek yanı ve suan ben hazırlanıyorum hazırlıkta ıse meronıal ıgnesı verdıler bana gonalf ıgnesınden sonra yumurtalar catlamasın dıye fsh dusurmek ıcın meronıal demıssın bıraz acıklarmısın acaba

anladım cnm[/QUOTE]
canım benim eşiminde yüksekti fsh bize merional ve ovitrelle verdmişti ve 5 ay içinde 0 düştü.

Canım ben de sık sık girip okuyup çıkıyorum genellikle eskiler pek girmiyor yada yazmıyor olabilirler.Çabamız duamız sabrımız hala devam etmekte.Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberler duyup güzel bebiş haberleri yazmak nasip etsin

ısırgan canım herçeşit yemegi çorbası çayı
ısırganı aktardan bulabilir miyiz ?? çay vs için kurutulmuş mu yoksa taze hali mi gerekli[/QUOTE]
ısırganı benim annem köyde toplayıp kurutmuştu çayı kurulmuş canım.yemegine taze gerekiyo.ısırganı biliip toplamak zor anca bilen biri olması lazım dişisi erkeği oluyomuş öyle düymuştum.ama araştırmak lazım dişisin erkeğini

insanın kafası karışıyor ya.. Yani anladığım kadarıyla fsh düşük testesteron yükse olmalı öylemi.
Peki fsh düştü diyelim testesteron nasıl yükselecek ne kullanmak gerek ki?[/QUOTE]
mesela bazı hocalar dışardan testesteron iğnesi veriyo buda çok sakıncalıymış bize kaan hoca verdi nebido vuruldu eşim murat başar diye bir üroloğa email attım oda olmayın zararlı demiş.neyse hoca testesteronu yükselmek için vermiş ama alakası yok 3ay sonra tahlil yaptırdık testesteron aynı 3 lerde.bi daha verdi vurulmadık her akşam eşime ısırgan çayı içirdim keçiboynuzunu vermedim hiç.sabahlarıda çiğ yumurta içiyorum inanın fsh 0.57 5.67 olmuş testesteronda 1.29 dan 6.80 cıktı yani sadece bunlar.bu arada biz bu hormon iğnelerini olurken psa denen prostatlan ilğili bi tahlil 0.57 den nebido iğne olunduktan sonra 9.609 yükselmiş hocaya email attım cevap verdi :hemen ilaçları kesin en yakın zamanda uroloji doktoruna muayene gidin yazmış nasıl korktum testesteron üretim testise onuda yükleyince prostat intihalplanması olmuş şimdi antibiyotik kullanıyo.ısırgan alın içirin eşinize derim kurutulmuş

canım benim eşiminde yüksekti fsh bize merional ve ovitrelle verdmişti ve 5 ay içinde 0 düştü.[/QUOTE]
hangı doktor vermıstı cnm emre bey benım esıme hıc bısı vermedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…