- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Hcg kac cikti canimmAma kasiklarim batio halen ne bileyim kafam karisti
emre bey de öle söledı fshın yuksek olması sıperm yok anlamına gelmez bakıp görcez dedı cnm
tesekkur ederım canım benım cok saol rabbım sanada hayırlı haberler almak nasıp etsınHerkese hayırlı cumalar dilerim canlarım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Başta umudum41, Seda6223, hayalim77,Büşra1990 olmak üzere (yakın zamanda inşallah güzel sonuçlar almanız dileğiyle) topikte bulunan tümmmmmm kader arkadaşlarım dualarımdasınız. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
Gecen hafta 0.66 bugun 0.13 cikti o yikilmayla aklima gelmwdi sormak cnmcanım beta hcg kaç çıktı. Başka bir dr.a da mı gitseniz acaba?
Gebelikte normalde oluyo sonucu goruncw ama kalinlasma 12 falan dedi oda sasirdi igne verdi kistte yok:/ bilemedim ki simdi .. Sormadin mi doktora kalinlasma neyin nesi diye canim?
Bilmiorum ki tup bebek doktorumami sorsamGecen hafta 0.66 bugun 0.13 cikti o yikilmayla aklima gelmwdi sormak cnm
cnm bence sen bı suleyman beye bı gıt derım onada muayne olGecen hafta 0.66 bugun 0.13 cikti o yikilmayla aklima gelmwdi sormak cnm
Aminnnnn canım benim. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbimtesekkur ederım canım benım cok saol rabbım sanada hayırlı haberler almak nasıp etsın
Aynen öyle canım benim güçlü ol, olumlu düşün, dua et, meryem suresini oku, moral ver eşine de. Mutlu ol ki sonucu da mutlu olsunCanım bak bi kere moral bozukluğu ile bu iş olmaz.. Evet emre bey bizede aynılarını söyledi.. Ama biraz toparlan canım benimm.. Ayakta duramamak ne demek.. Heyecandan yerinde duramamalısın sen şimdi.. Daha olumsuz haberi almadan nasıl yas tutarsın.. Olumlu haberi alıcam diye heyecanlan biraz.. Çağır kendine.. 2 gün kalmışş hava al yürüyüş yap.. Ben olsam yürürüm gezerim dua ederim.. Mutsuz olmamak için çaba sarfederimm canım.. Biraz metanetli ol arkadaşımmBenim arkadaşlarımın hepsi çok güçlü kadınlar çünkü çok iyi biliyorummmmm
Canım sen Süleyman beye mail at bir anlat durumu. Doktorun oysa , o ne derse onu yap derim ben.Hayırlısı olsun canımGebelikte normalde oluyo sonucu goruncw ama kalinlasma 12 falan dedi oda sasirdi igne verdi kistte yok
cesur ol pozitif ol kuzum. Rabbim yardımcınız olsun. Senden de Allah razı olsun[/QUOTE]Aynen öyle canım benim güçlü ol, olumlu düşün, dua et, meryem suresini oku, moral ver eşine de. Mutlu ol ki sonucu da mutlu olsunDualarımız sizinle[/ çok saolun cnm cok saolun ıyıkı varsınızz ıyıkı burayı gormusum dert anlatabılecegım kımse yok bnı anlayacak kımse yok kımkseye bısı anlatamıyoruz esımle bıle konusamıyorum uzulmesın dıye onu telkın edeyım moralı ıyı olsun dıye ugrasırken kendım patlamak uzere hıssedıyorum kendımı dua etmezmıyım her dakka canım her dakka rabbıme yalvarıyorumm o versın caqreyı bı tek ondan beklıyorum korkmıcam ınsallah ıyı olcakk ınsallah rabbım yardım etsın hepımıze canlarım buradakı butun arkadasların içindede bizim dualarımız kabul olsun ınsallahhhh
cnm bısı sorucam fshı duysurmek ıcın meronıal demıssın bnm esım pazartesı mıkro tese olcak ve fshı 1 ay once tahlıl yaptıgımızda %68 cıkmıstı cok yuksek yanı ve suan ben hazırlanıyorum hazırlıkta ıse meronıal ıgnesı verdıler bana gonalf ıgnesınden sonra yumurtalar catlamasın dıye fsh dusurmek ıcın meronıal demıssın bıraz acıklarmısın acabaısırgan canım herçeşit yemegi çorbası çayı
Oyle yapicam cnm benim kafam cok karistiCanım sen Süleyman beye mail at bir anlat durumu. Doktorun oysa , o ne derse onu yap derim ben.Hayırlısı olsun canım
Canım sen gene de tup bebek doktoruna sor da oyle kullan bence igneyi..Gebelikte normalde oluyo sonucu goruncw ama kalinlasma 12 falan dedi oda sasirdi igne verdi kistte yok
Herkese merhaba uzun zamandır giremedim topiğe inşallah güzel gelişmeler vardır eskiler artık girmiyor sanırım bir kaç arkadaş dışında onları da merak ettim herkes dualarımda inşallah daha sık yazacağım artık
ısırganı aktardan bulabilir miyiz ?? çay vs için kurutulmuş mu yoksa taze hali mi gerekli[/QUOTE]ısırgan canım herçeşit yemegi çorbası çayı
canım fsh yüksek neden hemen tese oluyosun merional ve ovitrelle düşürür fsh bunları dene bizimde 11.00 di sıfıra düştü şimdi 5.17 olmuş.bence fsh düşür sonra tese ol derim bide testesteron yüksek olursa cıkma ihtimalı çok yüksek.
canım benim eşiminde yüksekti fsh bize merional ve ovitrelle verdmişti ve 5 ay içinde 0 düştü.[/QUOTE]cnm bısı sorucam fshı duysurmek ıcın meronıal demıssın bnm esım pazartesı mıkro tese olcak ve fshı 1 ay once tahlıl yaptıgımızda %68 cıkmıstı cok yuksek yanı ve suan ben hazırlanıyorum hazırlıkta ıse meronıal ıgnesı verdıler bana gonalf ıgnesınden sonra yumurtalar catlamasın dıye fsh dusurmek ıcın meronıal demıssın bıraz acıklarmısın acaba
anladım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?