Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bence sen hic kafani karistirma 2 gun sonra esin ameliyat olcak bol bol dua edelim
aynen cnmm yaa ne duysam kafam karısıyo ztn ıcımde buyuk bı korku buyuk bı burukluk varr rabbım hayırlı sonuclar almayı nasıp etsınnn [/QUOTE]

Hayırlısı olsun inşallah.. Üzülme yüksekkende çıkıyor.. Kaç arkadaşta yüksek fsh ile sperm bulundu.. Ayrıca bizde yüksek fsh ile girecektik neredeyse.. Rabbim isteyecek ve olacak kuzum bunun ötesi berisi var mı??
Moral bul kendini bu aralar sakın üzme.. Sakın endişeye kapılma lütfen negatif yansımasın hayatınıza.. Biliyorum hiç kolay değil şurda 20 gün sonra bende aynı şeyleri yaşayacağım... Ama hep diyorum ki kendi kendime tese günü heyecanla uyanacağım yavrum için.. O beni çıktığında güzel görsün diye süsleneceğimm.. Mutlu gideceğiz ameliyata.. Varsa bir lokma zemzem içir eşine.. Şifa olsun inşallah... Dualarımızı da ederiz canım benim sen girerken yanındayız Allahın izni ile..

aynen cnmm yaa ne duysam kafam karısıyo ztn ıcımde buyuk bı korku buyuk bı burukluk varr rabbım hayırlı sonuclar almayı nasıp etsınnn

Hayırlısı olsun inşallah.. Üzülme yüksekkende çıkıyor.. Kaç arkadaşta yüksek fsh ile sperm bulundu.. Ayrıca bizde yüksek fsh ile girecektik neredeyse.. Rabbim isteyecek ve olacak kuzum bunun ötesi berisi var mı??
Moral bul kendini bu aralar sakın üzme.. Sakın endişeye kapılma lütfen negatif yansımasın hayatınıza.. Biliyorum hiç kolay değil şurda 20 gün sonra bende aynı şeyleri yaşayacağım... Ama hep diyorum ki kendi kendime tese günü heyecanla uyanacağım yavrum için.. O beni çıktığında güzel görsün diye süsleneceğimm.. Mutlu gideceğiz ameliyata.. Varsa bir lokma zemzem içir eşine.. Şifa olsun inşallah... Dualarımızı da ederiz canım benim sen girerken yanındayız Allahın izni ile..[/QUOTE]
tesekkur ederım canımm benimm o kadar zor ki beklemekk anlatamam allahım her kese bı kapı acsınn sonsuz bı caresızlık ıcındeyım sankı yınede ayakda durmaya calısıyorummm

aynen cnmm yaa ne duysam kafam karısıyo ztn ıcımde buyuk bı korku buyuk bı burukluk varr rabbım hayırlı sonuclar almayı nasıp etsınnn

Moral bul kendini bu aralar sakın üzme.. Sakın endişeye kapılma lütfen negatif yansımasın hayatınıza.. Biliyorum hiç kolay değil şurda 20 gün sonra bende aynı şeyleri yaşayacağım... Ama hep diyorum ki kendi kendime tese günü heyecanla uyanacağım yavrum için.. O beni çıktığında güzel görsün diye süsleneceğimm.. Mutlu gideceğiz ameliyata.. Varsa bir lokma zemzem içir eşine.. Şifa olsun inşallah... Dualarımızı da ederiz canım benim sen girerken yanındayız Allahın izni ile..[/QUOTE]
emre bey de öle söledı fshın yuksek olması sıperm yok anlamına gelmez bakıp görcez dedı cnm

tesekkur ederım canımm benimm o kadar zor ki beklemekk anlatamam allahım her kese bı kapı acsınn sonsuz bı caresızlık ıcındeyım sankı yınede ayakda durmaya calısıyorummm[/QUOTE]

emre bey de öle söledı fshın yuksek olması sıperm yok anlamına gelmez bakıp görcez dedı cnm[/QUOTE]

Canım bak bi kere moral bozukluğu ile bu iş olmaz.. Evet emre bey bizede aynılarını söyledi.. Ama biraz toparlan canım benimm.. Ayakta duramamak ne demek.. Heyecandan yerinde duramamalısın sen şimdi.. Daha olumsuz haberi almadan nasıl yas tutarsın.. Olumlu haberi alıcam diye heyecanlan biraz.. Çağır kendine.. 2 gün kalmışş hava al yürüyüş yap.. Ben olsam yürürüm gezerim dua ederim.. Mutsuz olmamak için çaba sarfederimm canım.. Biraz metanetli ol arkadaşımm Benim arkadaşlarımın hepsi çok güçlü kadınlar çünkü çok iyi biliyorummmmm

tesekkur ederım canımm benimm o kadar zor ki beklemekk anlatamam allahım her kese bı kapı acsınn sonsuz bı caresızlık ıcındeyım sankı yınede ayakda durmaya calısıyorummm

emre bey de öle söledı fshın yuksek olması sıperm yok anlamına gelmez bakıp görcez dedı cnm[/QUOTE]

Canım bak bi kere moral bozukluğu ile bu iş olmaz.. Evet emre bey bizede aynılarını söyledi.. Ama biraz toparlan canım benimm.. Ayakta duramamak ne demek.. Heyecandan yerinde duramamalısın sen şimdi.. Daha olumsuz haberi almadan nasıl yas tutarsın.. Olumlu haberi alıcam diye heyecanlan biraz.. Çağır kendine.. 2 gün kalmışş hava al yürüyüş yap.. Ben olsam yürürüm gezerim dua ederim.. Mutsuz olmamak için çaba sarfederimm canım.. Biraz metanetli ol arkadaşımm Benim arkadaşlarımın hepsi çok güçlü kadınlar çünkü çok iyi biliyorummmmm [/QUOTE]
Aynen öyle canım benim güçlü ol, olumlu düşün, dua et, meryem suresini oku, moral ver eşine de. Mutlu ol ki sonucu da mutlu olsun Dualarımız sizinle

Son düzenleme:
Herkese hayırlı cumalar dilerim canlarım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Başta umudum41, Seda6223, hayalim77,Büşra1990 olmak üzere (yakın zamanda inşallah güzel sonuçlar almanız dileğiyle ) topikte bulunan tümmmmmm kader arkadaşlarım dualarımdasınız. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun

Çok teşekkür ederiz birtanemmmmmm...

Allah'ım! Senden hidâyet ehlinin başarısını, yakîn ehlinin amellerini, tevbe ehlinin öğütleşmesini, sabır ehlinin azmini, korku ehlinin ciddiyetini, senin rızâna rağbet gösterenlerin talebini, takvâ ehlinin ibâdetini, ilim ehlinin irfanını isterim ki, senden hakkıyle korkayım. Allah'ım! Senden öyle bir korku isterim ki, o beni sana isyandan men'etsin, tâ ki sana itâat ile öyle amel edeyim ki onunla senin rızâna ereyim, senden korkarak samimiyetle sana döneyim, sırf senin sevgini kazanmak için hâlis nasihat edeyim, her işte sana güvenip sana dayanayım sana güzel zan besliyeyim... Nûrun yaratıcısı olan Allah, her türlü nekâis ve kusurlardan münezzehtir...

Kizlar merhaba hayirli cumalar buvun doktora gittim kist falan yokmus doktor rahim kalinlasmasi var dedi kan tahliline qonderdi sonuc bekliorum bna dua edin lutfen sonuc cikinca haber veririm

rabbım sıfa versın canım ins.kan tahlılındede rabbım gönlunlune göre versın hayırlı cumalar canlar...

Kizlar merhaba hayirli cumalar buvun doktora gittim kist falan yokmus doktor rahim kalinlasmasi var dedi kan tahliline qonderdi sonuc bekliorum bna dua edin lutfen sonuc cikinca haber veririm
Hadi insallah guzel sonuclarla gel canim :) rahim gebelikte kalinlasiyo diye biliyorum ama hayirlisi bakalim..

Sonuc neqatif doktor ama kalinlasma var ama oda sonuca sasirdi evet gebelikte kalinlasma oluyo igne verdi adet olmam icin kistte yok kizlar biraz daha bekleyeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…