Aynen cnm onlem almak lazim zaten tek sorun yetio zatenİnş. Gebesindir cnm negatif çıkarsada önlemini al sorun birken iki olmasın kontrolunu ol canım
Evet benimde 15 gün geçikmişki. Cnm gebe olmadığımı anlayınca maydonoz suyu ve soğan suyu içtim oldum sonra.Aynen cnm onlem almak lazim zaten tek sorun yetio zaten
amın cnm evet aynen bu ıkıncı cızgıyı gorunce cok mutlu oldum ınsallah doqrudur
Bende soqan icicem bi test yapayim yarin onddan sonra baslarimEvet benimde 15 gün geçikmişki. Cnm gebe olmadığımı anlayınca maydonoz suyu ve soğan suyu içtim oldum sonra.
Insallah guzel haber weririm kizlarAyyyyy hadi inşallahhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Haberini sabırsızlıkla bekliyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Insallah guzel haberler verirsin bizlere canim. Rabbimin mucizesi seninledir insallahInsallah guzel haber weririm kizlar
Dualarim sizinle canim. Insallah bulunur mutlu olursunuz, umutlandiracak haberler verirsin bizlere de canimkızlarr pazartesi günü eşim mikro teseye gircek şimdiden sabırsızlanıyorum umarım hersey yolunda gider lütfen bize dua edermisiniz
canım fsh yüksek neden hemen tese oluyosun merional ve ovitrelle düşürür fsh bunları dene bizimde 11.00 di sıfıra düştü şimdi 5.17 olmuş.bence fsh düşür sonra tese ol derim bide testesteron yüksek olursa cıkma ihtimalı çok yüksek.[/QUOTE]esımın bır ay once baktırdık % 68 cıktı cnm suan bn gonalf ıgnesı kullanıyorum dun kontrol ettı yumurtalarım baya buyumuss cok ıyı dedı doktor bıde meronial iğnesi verdi bı tane daha var ama adını tam hatırlamıyorum cnm prognial dıye hatırlıyorum cnm bnm hazırlıgım bıtınce pazartesı gunu esım tese olcak eger bulunursa aynı gun bnm yumurtalarım toplancak
İnş... cnmInsallah guzel haber weririm kizlar
Arkadaşlar aynı sıkıntı bizde de var fsh yüksek ama doktor özellikle keçiboynuzu dedi hani yüksek fsh vs diye sordum diğer kullandığı İlaçalarla tedavinin bir parçası dediBen de kullanmamasını düşündüm ama hocaya sonuçları attık cevap gelsin yine ayrıca sorucam keçiboynuzunu bıbırakalım mı diye canım. Teşekkür ederim fikrin için
canım fsh yüksek neden hemen tese oluyosun merional ve ovitrelle düşürür fsh bunları dene bizimde 11.00 di sıfıra düştü şimdi 5.17 olmuş.bence fsh düşür sonra tese ol derim bide testesteron yüksek olursa cıkma ihtimalı çok yüksek.
ısırgan canım herçeşit yemegi çorbası çayı[/QUOTE]insanın kafası karışıyor ya.. Yani anladığım kadarıyla fsh düşük testesteron yükse olmalı öylemi.
Peki fsh düştü diyelim testesteron nasıl yükselecek ne kullanmak gerek ki?
ısırganı aktardan bulabilir miyiz ?? çay vs için kurutulmuş mu yoksa taze hali mi gerekli[/QUOTE]ısırgan canım herçeşit yemegi çorbası çayı
tesekkur ederım canım benım ınşallah tek duam oDualarim sizinle canim. Insallah bulunur mutlu olursunuz, umutlandiracak haberler verirsin bizlere de canimRabbim yardimciniz olsun
ısırgan canım herçeşit yemegi çorbası çayı[/QUOTE]insanın kafası karışıyor ya.. Yani anladığım kadarıyla fsh düşük testesteron yükse olmalı öylemi.
anladım cnmCanım ciğercilerde oluyo.
canım fsh yüksek neden hemen tese oluyosun merional ve ovitrelle düşürür fsh bunları dene bizimde 11.00 di sıfıra düştü şimdi 5.17 olmuş.bence fsh düşür sonra tese ol derim bide testesteron yüksek olursa cıkma ihtimalı çok yüksek.
cnm bısı sorucam fshı duysurmek ıcın meronıal demıssın bnm esım pazartesı mıkro tese olcak ve fshı 1 ay once tahlıl yaptıgımızda %68 cıkmıstı cok yuksek yanı ve suan ben hazırlanıyorum hazırlıkta ıse meronıal ıgnesı verdıler bana gonalf ıgnesınden sonra yumurtalar catlamasın dıye fsh dusurmek ıcın meronıal demıssın bıraz acıklarmısın acaba[/QUOTE]insanın kafası karışıyor ya.. Yani anladığım kadarıyla fsh düşük testesteron yükse olmalı öylemi.
Canim bence sen hic kafani karistirma 2 gun sonra esin ameliyat olcak bol bol dua edelim[/QUOTE]cnm bısı sorucam fshı duysurmek ıcın meronıal demıssın bnm esım pazartesı mıkro tese olcak ve fshı 1 ay once tahlıl yaptıgımızda %68 cıkmıstı cok yuksek yanı ve suan ben hazırlanıyorum hazırlıkta ıse meronıal ıgnesı verdıler bana gonalf ıgnesınden sonra yumurtalar catlamasın dıye fsh dusurmek ıcın meronıal demıssın bıraz acıklarmısın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?