Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarr pazartesi günü eşim mikro teseye gircek şimdiden sabırsızlanıyorum umarım hersey yolunda gider lütfen bize dua edermisiniz
Dualarim sizinle canim. Insallah bulunur mutlu olursunuz, umutlandiracak haberler verirsin bizlere de canim Rabbim yardimciniz olsun

canım fsh yüksek neden hemen tese oluyosun merional ve ovitrelle düşürür fsh bunları dene bizimde 11.00 di sıfıra düştü şimdi 5.17 olmuş.bence fsh düşür sonra tese ol derim bide testesteron yüksek olursa cıkma ihtimalı çok yüksek.[/QUOTE]

insanın kafası karışıyor ya.. Yani anladığım kadarıyla fsh düşük testesteron yükse olmalı öylemi.
Peki fsh düştü diyelim testesteron nasıl yükselecek ne kullanmak gerek ki?

Herkese merhaba uzun zamandır giremedim topiğe inşallah güzel gelişmeler vardır eskiler artık girmiyor sanırım bir kaç arkadaş dışında onları da merak ettim herkes dualarımda inşallah daha sık yazacağım artık

Ben de kullanmamasını düşündüm ama hocaya sonuçları attık cevap gelsin yine ayrıca sorucam keçiboynuzunu bıbırakalım mı diye canım. Teşekkür ederim fikrin için
Arkadaşlar aynı sıkıntı bizde de var fsh yüksek ama doktor özellikle keçiboynuzu dedi hani yüksek fsh vs diye sordum diğer kullandığı İlaçalarla tedavinin bir parçası dedi zaten bizim ameliyat sonrası ilk tahlil zamanımız geldi önümüzdeki hafta inşallah bi test yaptıracağız :) umudumuz yok gibi bu konuda hala çok nötr davranıyoruz umarım bu fırtına öncesi sessizliğimiz değildir :) hep böyle sakin sakin devam etmeyi nasip eder Rabbim :) epeydir yazamıyorum benim de adet gecikmem vardı böbreklerimde taş var o biraz etkilemiş onunla cebelleşiyorum hani doğum yapma benim için şuan bi ütopya iken çatır çatır taş düşürüyorum kaç yıldır ))) vardır allahın bir hikmeti sevgiler :) cuma gecesini bol dualarla geçirelim ... Tüm geçmişlerimize dualar gönderelim ve allahım inşallah bize de arkanızdan dua edecek hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

insanın kafası karışıyor ya.. Yani anladığım kadarıyla fsh düşük testesteron yükse olmalı öylemi.
Peki fsh düştü diyelim testesteron nasıl yükselecek ne kullanmak gerek ki?[/QUOTE]
ısırgan canım herçeşit yemegi çorbası çayı

ısırgan canım herçeşit yemegi çorbası çayı[/QUOTE]
ısırganı aktardan bulabilir miyiz ?? çay vs için kurutulmuş mu yoksa taze hali mi gerekli

ısırgan canım herçeşit yemegi çorbası çayı[/QUOTE]
cnm bısı sorucam fshı duysurmek ıcın meronıal demıssın bnm esım pazartesı mıkro tese olcak ve fshı 1 ay once tahlıl yaptıgımızda %68 cıkmıstı cok yuksek yanı ve suan ben hazırlanıyorum hazırlıkta ıse meronıal ıgnesı verdıler bana gonalf ıgnesınden sonra yumurtalar catlamasın dıye fsh dusurmek ıcın meronıal demıssın bıraz acıklarmısın acaba
Canım ciğercilerde oluyo.
anladım cnm

Peki fsh düştü diyelim testesteron nasıl yükselecek ne kullanmak gerek ki?[/QUOTE]
cnm bısı sorucam fshı duysurmek ıcın meronıal demıssın bnm esım pazartesı mıkro tese olcak ve fshı 1 ay once tahlıl yaptıgımızda %68 cıkmıstı cok yuksek yanı ve suan ben hazırlanıyorum hazırlıkta ıse meronıal ıgnesı verdıler bana gonalf ıgnesınden sonra yumurtalar catlamasın dıye fsh dusurmek ıcın meronıal demıssın bıraz acıklarmısın acaba

cnm bısı sorucam fshı duysurmek ıcın meronıal demıssın bnm esım pazartesı mıkro tese olcak ve fshı 1 ay once tahlıl yaptıgımızda %68 cıkmıstı cok yuksek yanı ve suan ben hazırlanıyorum hazırlıkta ıse meronıal ıgnesı verdıler bana gonalf ıgnesınden sonra yumurtalar catlamasın dıye fsh dusurmek ıcın meronıal demıssın bıraz acıklarmısın acaba[/QUOTE]
Canim bence sen hic kafani karistirma 2 gun sonra esin ameliyat olcak bol bol dua edelim

Canim bence sen hic kafani karistirma 2 gun sonra esin ameliyat olcak bol bol dua edelim[/QUOTE]
aynen cnmm yaa ne duysam kafam karısıyo ztn ıcımde buyuk bı korku buyuk bı burukluk varr rabbım hayırlı sonuclar almayı nasıp etsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…