Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar doktorum ilaclari kullan dedi ilaclari kullanacm bi umudum vardi oda gitti tup bebekten baska sansimiz yok bizim niye umitleniyorum ki

Kizlar doktorum ilaclari kullan dedi ilaclari kullanacm bi umudum vardi oda gitti tup bebekten baska sansimiz yok bizim niye umitleniyorum ki
Hayırlısı olsun kuzum. . Hic öyle deme..rabbim ol desin yeter canim benim neden olmasin..

Selamun aleykum kizlar hayrli geceler bayagidir giremedim nette sorun vardi insallah guzel gelismeler oluyodur topigimizde ben de iyiyim sukur sizlere duaciyim her zaman Allaha emanet olun canlarim iyi geceler.

Kizlar doktiruma mail atmaya gidiorum haber veririm soran sormayan arkadaskara hepinize tezekkur ederim
Sonucun kac cikti canim yazmamissin da merak ettim hersey nasip kismet canim skma canini herseyin vakti zamani var yeter ki Allah evlat sahibi olmamizi kaderimize yazmis olsun ben de icim yana yana Allahim evladimiz olmayacak mi acaba bizim diye agladigimi bilirim sukurler olsun ki Rabbim bize tattirdi sizlere de tattirir insallah dedigim gibi vakti ne zamansa o zaman olacak insallah umidinizi hic kaybetmeyin,Allaha emanet olun.

Merhaba benim esim 3 kere micro tese oldu bunlarin iki tanesini bahceci kliniginde oldu. Birini emre bey digerini tansel bey yapti. İkisindede tese sonrasi hicbir problem yasamadi. Hic agrisi sizisi da olmadi. İgnelere gelince yaklasik 2 yil igne kullandi ama tese gunune kadar tedaviyibirakmamamizi soylemisti doktorumuz. Bu arada kaan hocaydi doktorumuz. Negatif sonuclardan sonra simdilik herseyi biraktik.

Feraheymen maalesef proxeed plus burda yok Hollanda'ya gidip sorduk orda da yok acaba ebay yada başka bir siteden siparis etsem güvenilir mi var mı hiç internet den alan acaba birşey olur diye korkuyorum ama denemek de istiyorum
Canim biz ingilteredeyiz burada var. İnternetten aliyorduk biz belki yollarlar bir bak istersen www.weldricks.co.uk

Canim biz ingilteredeyiz burada var. İnternetten aliyorduk biz belki yollarlar bir bak istersen www.weldricks.co.uk
Bulduk canım teşekkür ederim hepinize Belçika'da n sipariş ettik 1 haftaya gelir inşaallah bir faydası olur çünkü eşimde sperm testinde 1 canlı 1 cansız sperm görüldü 1 hafta sonra tekrarladık yine 0 oldu...çaresizlik ne duysam belki bu fayda eder ümidi var..Rabbim sabırımızın karşiliğinı en kısa zamanda versin inşaallah. .Anne olmayı hepimize nasip eylesin insaaallah. .

Arkadaşlar biz celalettin hocada tedavideyiz, tese olmaya karar verdik ve tese öncesi muayenede lazım olur diye Lh,Fsh,Testosteron ölçtürmek istedik. Bunlari yazan doktor E2 de yaptirin dedi, E2 40 olması gerekirken 94 çıktı: ( E2 pregynlden etkileniyor mu yoksa alakasız mi? Çünkü E2 yüksekliği için internette testis kanseri olabilir diyor.. moralimiz cok bozuldu, bilen var mi?

Canim pregnyl yukseltebiliyo e2 yi igneyi biraktysanz tekrar test yapilir insallah duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…