Hayırlısı olsun kuzum. . Hic öyle deme..rabbim ol desin yeter canim benim neden olmasin..Kizlar doktorum ilaclari kullan dedi ilaclari kullanacm bi umudum vardi oda gitti tup bebekten baska sansimiz yok bizim niye umitleniyorum ki
Umidim yok artik artik tek test bile yapmayacamHayırlısı olsun kuzum. . Hic öyle deme..rabbim ol desin yeter canim benim neden olmasin..
hangı doktor vermıstı cnm emre bey benım esıme hıc bısı vermedı[/QUOTE]canım benim eşiminde yüksekti fsh bize merional ve ovitrelle verdmişti ve 5 ay içinde 0 düştü.
Sonucun kac cikti canim yazmamissin da merak ettim hersey nasip kismet canim skma canini herseyin vakti zamani var yeter ki Allah evlat sahibi olmamizi kaderimize yazmis olsun ben de icim yana yana Allahim evladimiz olmayacak mi acaba bizim diye agladigimi bilirim sukurler olsun ki Rabbim bize tattirdi sizlere de tattirir insallah dedigim gibi vakti ne zamansa o zaman olacak insallah umidinizi hic kaybetmeyin,Allaha emanet olun.Kizlar doktiruma mail atmaya gidiorum haber veririm soran sormayan arkadaskara hepinize tezekkur ederim
Merhaba benim esim 3 kere micro tese oldu bunlarin iki tanesini bahceci kliniginde oldu. Birini emre bey digerini tansel bey yapti. İkisindede tese sonrasi hicbir problem yasamadi. Hic agrisi sizisi da olmadi. İgnelere gelince yaklasik 2 yil igne kullandi ama tese gunune kadar tedaviyibirakmamamizi soylemisti doktorumuz. Bu arada kaan hocaydi doktorumuz. Negatif sonuclardan sonra simdilik herseyi biraktik.Tekrar yazıyorum ama kusura bakmayın...
Biz 5 aydır celalettin hocada tedavideyiz. haftada 2 adet pregnyl kullanıyor eşim ve artık tese olmaya karar verdik. Çünkü yaşımız 30 ve her geçen gün vakit kaybediyoruz gibi geliyor. Size sormak istediğim 3 tane soru var..
1. Şimdiye kadar 2 kez Celalettin hocanın bulunduğu Florya cerrahi merkezinde sperm testi yaptırdık ama Pazartesi, Çarşamba,Cuma günleri 15.00-18.00 arası numune aldıkları için bize saatleri uymuyor. İstanbulda Arif hoca kadar detaylı test yapan başka bir yer var mı?
2. Teseyi sizce kime olmalıyız? Bursada yaşıyoruz ama doktorun İstanbulda olması sorun olmaz. (inşallah sperm bulunursa her şey dahil fiyat ne çıkıyor?)
3. 5 aydır kullandığımız pregynl iğnesi bildiğiniz gibi FSH'ı vs. tamamen düşürdü. TESE öncesi tabiki doktorla bunları konuşuruz ama sizce iğneyi bırakmalı yada herhangi bir şey yapmalı mıyız?
yardımcı olursanız çok sevinirim :))
bu arada eşimin genetik ve fiziksel problemi yok. sebepsiz fsh 24 çıkmıştı. sperm testinde ise yüzde 7-11 arası spermatid çıkıyor.. sizce şansımız ne olur?
Canim biz ingilteredeyiz burada var. İnternetten aliyorduk biz belki yollarlar bir bak istersen www.weldricks.co.ukFeraheymen maalesef proxeed plus burda yok Hollanda'ya gidip sorduk orda da yok acaba ebay yada başka bir siteden siparis etsem güvenilir mi var mı hiç internet den alan acaba birşey olur diye korkuyorum ama denemek de istiyorum
Bulduk canım teşekkür ederim hepinize Belçika'da n sipariş ettik 1 haftaya gelir inşaallah bir faydası olur çünkü eşimde sperm testinde 1 canlı 1 cansız sperm görüldü 1 hafta sonra tekrarladık yine 0 oldu...çaresizlik ne duysam belki bu fayda eder ümidi var..Rabbim sabırımızın karşiliğinı en kısa zamanda versin inşaallah. .Anne olmayı hepimize nasip eylesin insaaallah. .Canim biz ingilteredeyiz burada var. İnternetten aliyorduk biz belki yollarlar bir bak istersen www.weldricks.co.uk
Canim pregnyl yukseltebiliyo e2 yi igneyi biraktysanz tekrar test yapilir insallah duserArkadaşlar biz celalettin hocada tedavideyiz, tese olmaya karar verdik ve tese öncesi muayenede lazım olur diye Lh,Fsh,Testosteron ölçtürmek istedik. Bunlari yazan doktor E2 de yaptirin dedi, E2 40 olması gerekirken 94 çıktı: ( E2 pregynlden etkileniyor mu yoksa alakasız mi? Çünkü E2 yüksekliği için internette testis kanseri olabilir diyor.. moralimiz cok bozuldu, bilen var mi?
Hosgeldin canim insallahh evladiniza kavusursunzSlm kızlar ben bu topiğe yeni dahil oluyorum bizde azosperm hastasıyız
Tüm isteyenlerle beraber inşallahHosgeldin canim insallahh evladiniza kavusursunz
Allah razı olsun içimizi ferahlattin gerçekten.Canim pregnyl yukseltebiliyo e2 yi igneyi biraktysanz tekrar test yapilir insallah duser
hosgeldın canım rabbım gönlune göre versın rabbım kaldıramayacz yukler yukletmesın kac sene oldu evlenelı sen yenısın galıba:)Slm kızlar ben bu topiğe yeni dahil oluyorum bizde azosperm hastasıyız
Canimm ben olmak isterimBen kuran hatmine başlıcam niyetim de olmak isteyenler var mı
Canim sendende razi olsun Rabbim. Bizim igneleri kullanirken 200 lere cikmistiAllah razı olsun içimizi ferahlattin gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?