canlar nasılsınız bugün sonucumuz çıktı kaan hocaya gönderdik cevap bekliyoruz pek birşey anlayamadık sonuçtan sonuç şöyle: hastanın tese dokusundan elde edilen RNA örneğinde hastanın PCNA ve Lim15 genlerinin expresyonunun varlığı kontrol örnekleri ile kıyaslanarak gösterilmiştir. Bu ifade seviyesi sperm pozitif tese örneklerindeki expresyon düzeyine kıyasla düşük olmakla birlikte expresyon miktarı tespit edilebilecek düzeydedir.
bir de tablo var kızlar:
- örnek PCNA Lim15
- hasta 23,279 56,637
- kontrol 1000 1000
arkadaşlar anlayan var mı bu sonuçtan?
kayınvalde kaynata gorumcelr varmı canım bende varda yetıyolar tavırları laf sokmaları cevreyı katmyorum hesaba dahaBiz kucuguz yaşadıklarımız büyük bana ağır geliyo elin lafını hiç sorma nerde bu kızı gorsek bi laf soylesekde morelimiz duzelse derdindiler milletin morel bulma kaynağıyım anlıcan
Gormcem yok kaynana kayınbaba var onlarda bişey demiyo bana uzuluyolar Allah var şimdi kaynanam bulunmaz bana destek oluyokayınvalde kaynata gorumcelr varmı canım bende varda yetıyolar tavırları laf sokmaları cevreyı katmyorum hesaba daha
Canm sizin kaçtı peki?Canim hoca bize lim15 hastada 700 den itibaren cikarsa iyi demisdi sanirim sizinki 100ün altinda lim15
Hani derler ya anlatsam yatımı roman olur diye benimkinden 3 roman çıkar vallakayınvalde kaynata gorumcelr varmı canım bende varda yetıyolar tavırları laf sokmaları cevreyı katmyorum hesaba daha
Rabbim islah etsin boyle insanlari zavallilarHani derler ya anlatsam yatımı roman olur diye benimkinden 3 roman çıkar valla
AminRabbim islah etsin boyle insanlari zavallilar
Canm sizin kaçtı peki?
Canm sizin kaçtı peki?
Canım ne güzel sizinki iyi o zaman inş tedaviniz olumlu sonuçlanır bakalım bizi neler bekliyor?Bizim 870 cikmisdi
Siz Kaan hocanın hastsısınız hangi aşamadasınızCanım ne güzel sizinki iyi o zaman inş tedaviniz olumlu sonuçlanır bakalım bizi neler bekliyor?
Siz Kaan hocanın hastsısınız hangi aşamadasınız
Hmm mikro tese olmuşmuydunuzCaniim hakkinizda hayrlisi olsunn bu lim15 tedavi sorasi olgun spermler olusurnu diye bi tahlil insallah güzel seyler söler hoca
Biz suan igne tedavisndeyiz 3 ay oldu persembe kan tahlilimiz var iste bskalmm yaklasik 3 ay falan daha sürebilir dedi kaan hoca
Canm micro tese olduk olgunlaşmamış sperm var onunla tüp bebek yapılmıyor dokular genartta genetik testteydi Onbeş gündür..sonuç çıktı Kaan hocaya gönderdik sonucu değerlendirmesini bekliyoruz fakat arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla sonuç iyi değil yani şansımız düşük Anladığım kadarıyla çok üzgünüm..Siz Kaan hocanın hastsısınız hangi aşamadasınız
Hayırlısı canım rabbim ol dedkten sonra herşey olurCanm micro tese olduk olgunlaşmamış sperm var onunla tüp bebek yapılmıyor dokular genartta genetik testteydi Onbeş gündür..sonuç çıktı Kaan hocaya gönderdik sonucu değerlendirmesini bekliyoruz fakat arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla sonuç iyi değil yani şansımız düşük Anladığım kadarıyla çok üzgünüm..
Bizde bekliyoruz ne bekliyoruz onuda bilmiyorum. Mikrotesede olmadık genetik testde olmadık sonumuz hayrolaCanm micro tese olduk olgunlaşmamış sperm var onunla tüp bebek yapılmıyor dokular genartta genetik testteydi Onbeş gündür..sonuç çıktı Kaan hocaya gönderdik sonucu değerlendirmesini bekliyoruz fakat arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla sonuç iyi değil yani şansımız düşük Anladığım kadarıyla çok üzgünüm..
Sebebneymiş azo olmanızınEvet canim kuyruksuz sperm cikmsdi sora lim 15 i bkledik smdide igne tedavisndeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?