Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim hoca bize lim15 hastada 700 den itibaren cikarsa iyi demisdi sanirim sizinki 100ün altinda lim15

Biz kucuguz yaşadıklarımız büyük bana ağır geliyo elin lafını hiç sorma nerde bu kızı gorsek bi laf soylesekde morelimiz duzelse derdindiler milletin morel bulma kaynağıyım anlıcan
kayınvalde kaynata gorumcelr varmı canım bende varda yetıyolar tavırları laf sokmaları cevreyı katmyorum hesaba daha

kayınvalde kaynata gorumcelr varmı canım bende varda yetıyolar tavırları laf sokmaları cevreyı katmyorum hesaba daha
Gormcem yok kaynana kayınbaba var onlarda bişey demiyo bana uzuluyolar Allah var şimdi kaynanam bulunmaz bana destek oluyo

Zor valla çok zor bi ortama giriyorum arkamdan konuşan mı laf sokmayan mı kuzenlerimin sen kısırmısın diye alaya almaları sonra birde ha ha diye gulmeleri benim başımı yere eymem sabaha kadar aglamam daha neler daha neler

Siz Kaan hocanın hastsısınız hangi aşamadasınız

Caniim hakkinizda hayrlisi olsunn bu lim15 tedavi sorasi olgun spermler olusurnu diye bi tahlil insallah güzel seyler söler hoca
Biz suan igne tedavisndeyiz 3 ay oldu persembe kan tahlilimiz var iste bskalmm yaklasik 3 ay falan daha sürebilir dedi kaan hoca

Hmm mikro tese olmuşmuydunuz

Siz Kaan hocanın hastsısınız hangi aşamadasınız
Canm micro tese olduk olgunlaşmamış sperm var onunla tüp bebek yapılmıyor dokular genartta genetik testteydi Onbeş gündür..sonuç çıktı Kaan hocaya gönderdik sonucu değerlendirmesini bekliyoruz fakat arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla sonuç iyi değil yani şansımız düşük Anladığım kadarıyla çok üzgünüm..

Hayırlısı canım rabbim ol dedkten sonra herşey olur

Bizde bekliyoruz ne bekliyoruz onuda bilmiyorum. Mikrotesede olmadık genetik testde olmadık sonumuz hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…